Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Можна буде пити з крана: в ЖК Автограф пообіцяли артезіанську воду - новини Київ

Забудовник виділив 2,2 млн грн для буріння артезіанської свердловини та безперебійної подачі здорової води в квартири.

Забудовник виділив 2,2 млн грн для буріння артезіанської свердловини та безперебійної подачі здорової води в квартири

У київському ЖК "Автограф" крім централізованого водопостачання, працюватиме додатковий водопровід з водою з юрського горизонту. Забудовник ЖК - група компаній DIM - виділив 2,2 млн грн для буріння артезіанської свердловини та створення системи безперебійної подачі здорової води в квартири.

Рішення про створення додаткового до традиційного водопроводу, група компаній DIM прийняла, грунтуючись на даних останніх років про стан екології в Україні та рівень забрудненості водойм. Спалахи захворюваності і загальний стан здоров'я українців стало причиною інвестування в додаткові умови для здорового життя. "У нашій державі недавно прийняли Закон про питну воду, що вводить стандарти водопостачання, а ми в свою чергу вирішили, що можемо як забудовник самостійно вирішити питання з якістю води вже найближчим часом", - говорить Олександр Насиковський, керуючий партнер групи компаній DIM. - "Ми першими стали інвестувати в створення умов, що забезпечують українцям більш високу якість життя".

Дозвіл на буріння артезіанської свердловини глибиною близько 260 метрів отримано компанією в травні цього року. Запуск свердловини планується навесні наступного року. Згідно гідрогеологічному аналізу, джерелом водопостачання є відкладення Орільський свити байосского ярусу середньої юри (юрський горизонт). Зараз воду такої якості можна зустріти серед популярних марок бутильованої води, яка щодня продається по всій Україні у великих обсягах.

ЖК "Автограф" розташований у парку "Перемога" в Дніпровському районі Києва.

Довідка. Група компаній DIM (Development, Investment, Management) - девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, успішно реалізував цілий ряд житлових комплексів в передмісті столиці, серед яких клубний будинок «Соборний» і ЖК «Фамільний» в Броварах. На черзі - житлового комплексу «Автограф» і «А-52» в Києві. До групи холдингу входять компанія "ОЛТА" - виробник віконних і дверних конструкцій, будівельна компанія "Доміан", архітектурне бюро повного циклу АВН, будівельна компанія Арсан-буд, компанії РОСТ-С, М-Еко, Фронтон Інжиніринг. У липні 2017 року девелоперська компанія DIM першої в Україні вирішила сертифікувати житлової комплексу по стандартам «зеленого будівництва» ВREEAM.

Підпишись на наш Telegram . Надсилаємо лише "гарячі" новини!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама