Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як відкрити магазин. Важливі знання, рекомендації, інструкції, приклади, поради.

  1. Як відкрити магазин? Керівництво
  2. 1. Крок перший: Що потрібно щоб відкрити магазин - Реєстрація ІП, ТОВ
  3. 2. Крок другий: Складаємо працюючий бізнес-план
  4. 3. Крок третій: Пошук приміщення, оренда приміщення або покупка
  5. Як відкрити магазин продуктів (продуктовий магазин)?
  6. Невелика торгова точка
  7. Торговий зал
  8. Визначте асортимент продуктів
  9. Міні-супермаркет
  10. Супутні послуги міні-супермаркету як у супермаркетів
  11. А чи вигідно відкривати продуктовий магазин?
  12. Як відкрити квітковий магазин?
  13. Квіткові павільйони
  14. Квіткові Магазини
  15. салони флористики
  16. Постачальники в квітковому бізнесі
  17. Як відкрити магазин автозапчастин?
  18. постачальником
  19. Як підвищити рівень продажів?
  20. Висновок
  21. ПРОПОНУЄМО ВІДЕО: Як відкрити магазин. 20 Шагов.ч.1.mp4
  22. Ще парочка нюансів.

Як відкрити магазин?

Керівництво

Рано чи пізно настає час, коли хочеться змінити життя і почати все з чистого аркуша. Деякі роблять кардинальний крок - змінюють не тільки оточення, а й місце проживання. Менш радикально налаштовані індивідууми вважають за краще реалізувати себе в професійній сфері. Взагалі, самореалізація - один з істотних чинників, рушійний вчинками та намірами людини.

Давайте зупинимося на останньому варіанті. Отже, ви людина з великими амбіціями, тому власний бізнес - ваша стезя. З чого почати? Мабуть, забезпечення населення різноманітними товарами - це сфера докладання зусиль, яка завжди принесе практичну користь, за умови правильного підходу. Тому не дивно, що торгові точки ростуть як гриби після дощу: магазини, супер і гіпермаркети, ринки з торговими павільйонами, салони і т.д.

  • З чого ж почати саме вам?
  • Як відкрити магазин?
  • Або навіть і можливо - як відкрити магазин з нуля?

Ще дуже важливо вирішити для себе - який магазин відкрити взагалі, і який магазин вигідно відкрити в вашому місті, де ви проживаєте, в районі і т Ще дуже важливо вирішити для себе - який магазин відкрити взагалі, і який магазин вигідно відкрити в вашому місті, де ви проживаєте, в районі і т.д. Це дуже важливо вирішити для себе на найпершому етапі, коли ви тільки обмірковуєте можливість створення такого бізнесу.

А хіба не важливо на самому першому етапі осмислення такої ідеї представляти: скільки коштує відкрити магазин? Знову ж взагалі і в вашому місті / районі зокрема. А хіба не важливо визначити - де відкрити магазин. Часто від визначення - де відкрити магазин залежить і попит і кількість грошей (інвестицій) які необхідно мати, щоб відкрити магазин.

Всім же добре відомо, що відмінно йде бізнес у тих, хто торгує в центральних місцях міста, в ТЦ, але скільки це коштує? Скільки коштує місце, оренда і т.д. На багато ці непрості питання ми і постараємося відповісти.
Розпишемо покроково процес розвитку торгового бізнесу, враховуючи всі можливі нюанси.

1. Крок перший: Що потрібно щоб відкрити магазин - Реєстрація ІП, ТОВ

Для того, щоб приступити до розвитку власного бізнесу, слід оформити свої відносини з державою. Тобто, зареєструвати статус індивідуального підприємця - фізична особа, або організувати фірму - юридична особа. Варто враховувати, що фірма може мати як одного, так і кілька засновників. Наприклад, ТОВ - товариство з обмежено відповідальністю, має на увазі наявність від одного до трьох засновників, які вносять статутний капітал відповідно до заздалегідь розподіленої часткою в бізнесі.

Процес реєстрації може зайняти досить тривалий час на оформлення дозвільного пакета, ліцензій і т.д.

  • Необхідно визначитися з назвою фірми і родом діяльності.
  • Отримання свідоцтва про держреєстрацію юрособи. Для цього необхідно розробити статут фірми, скликати збори засновників зі складанням відповідного протоколу. Наказом призначити генерального директора, заступників і головного бухгалтера.
  • Реєстрація в Єдиному Державному Реєстрі та в ІМНС. При цьому ви заздалегідь вибираєте, за якою системою оподаткування будете працювати. Отримання ІПН - індивідуального податкового номера.
  • Реєстрація та постановка на облік в Держкомстаті. Вам привласнюють коди КВЕД.
  • Реєстрація в фондах: пенсійний, медичного та соціального страхування на випадок безробіття.
  • Замовити та придбати друк, отримавши при цьому «добро» від дозвільної системи.
  • Вибрати банк і відкрити розрахунковий рахунок. Для цього знадобитися надати весь перерахований вище пакет документів і нотаріально завірені підписи осіб, які будуть працювати з рахунком: оформляти платіжні доручення, отримувати виписки з банку, виписувати чеки і т.д.
  • Отримати дозвіл на роботу в Державному пожежному нагляді. Необхідний пакет документів: правовстановлюючі; договір оренди приміщення або документи, що підтверджують право власності на комерційну нерухомість; поверховий план, що надається БТІ; договір, що підтверджує встановлення протипожежної сигналізації, страховку. Обов'язкова умова - провести курс навчання людини, який буде відповідати за пожежну безпеку у вашій фірмі.
  • Отримання санітарно-епідеміологічного дозволу на роботу. До всіх перелічених вище документів треба буде надати сертифікати на весь перелік продукції, що реалізовується, медичні книжки сот рудників торгової точки, санпаспорт на об'єкт, договір на вивезення та утилізацію ТПВ.

2. Крок другий: Складаємо працюючий бізнес-план

Обов'язково! Друзі, відкрити, і тим більше зробити успішним магазин (розкрутити »нехай навіть і найменший - це не просте і не дешеве задоволення і без добре-продуманого бізнес-плану, без чіткого уявлення куди і як рухатися ... я вам, як автор цього керівництва не раджу навіть починати.

Потрібно, це дуже потрібне попереднє дію майбутнього власника магазину - бізнес-план.

Отже: поки готується пакет дозвільних документів, слід скласти бізнес-план вашого майбутнього магазину (підприємства), бізнесу.

Продумати асортимент товару, укласти договірні відносини з постачальниками, розробити штат співробітників, підготувати дозвільні документи і придбати необхідну кількість касових апаратів.

3. Крок третій: Пошук приміщення, оренда приміщення або покупка

Це дуже важливе питання так як оренда наприклад торгових площ в Москві обійдеться підприємцю в копієчку і вартість оренди необхідно знати на самому ранньому етапі планування. Взагалі визначаєтесь з приміщенням відразу: оренда, покупка або будівництво торгового об'єкта з нуля. Варто враховувати, що в такому випадку вам доведеться пройти всі кола дозвільних систем перед початком будівництва і для подальшого введення в експлуатацію торгового об'єкта.
Якщо ви не маєте можливості купити або побудувати приміщення під майбутній магазин то єдиний вихід - оренда.

Тут відразу визначайтеся:

  • Яку я візьму в оренду торгову площу?
  • Яка вартість оренди майбутніх торговельних площ?
  • Який пропонують договір оренди торговельної площі?

Зараз можна знайти багато пропозицій по оренді приміщення та такого типу: «Пропоную в оренду торгові площі на Авито» або «Сландо оренда торгових площ», «Оренда торгових площ без посередників». Це краще для починаючого підприємця.

Що являє собою магазин в принципі?

  • Торговий зал
  • Технічне приміщення
  • склад
  • Офісні кабінети
  • Місце для відпочинку співробітників

Вивіска магазину - ще один відповідальний момент. Таке поняття як найманого - відіграє велику роль в просуванні вашого бізнесу на ринку в середовищі жорсткої конкуренції. Правильне, добре запам'ятовується назва, що викликає позитивні асоціації - один з основних кроків до досягнення успіху.

Слід ретельно продумати і розробити дизайн і внутрішнє оформлення вашого магазину. Торгові площі повинні бути розміщені з урахуванням систематизації товарів і супутніх послуг. Наступний крок - придбання торгового обладнання. Зовнішній вигляд співробітників також повинен відповідати фірмовому стилю. Пам'ятайте! Всі ці, на перший погляд - дрібниці, працюють на ваш імідж.

Один з важливих моментів - визначення місця розташування магазину. Професіонали торгового бізнесу, перш ніж відкрити нову торгову точку, ретельно вивчають контингент. Від цього залежить таке поняття, як «прохідність». Не секрет, що магазини, розташовані в бізнес-центрі міста кардинально відрізняються від маркетів в спальних районах. Додатковий плюс - транспортна розв'язка. Торгові точки, розташовані поблизу станцій метрополітену практично завжди мають достатню кількість покупців.

Як відкрити магазин продуктів (продуктовий магазин)?

Мабуть, це та сфера бізнесу, яка в усі часи буде приносити прибуток. Продукти харчування користуються незмінним попитом. Які б не відбувалися катаклізми в світі і окремо взятій державі, продукти харчування будуть купувати. Тому що людство ще не навчилося поповнювати свої внутрішні енергоресурси альтернативними способами.

Отже, продуктовий магазин. Як відкрити продуктовий магазин? І не просто відкрити, але і успішно торгувати. Багато що залежить від матеріальних ресурсів. Можливо, ви обмежені в них і замислюєтеся з самого початку - як відкрити невеликий продуктовий магазин або навіть як відкрити маленький магазин (магазинчик в один-два прилавка за нашою кваліфікацією - невелика торгова точка) продуктів? Залежно від ваших можливостей і слід вибирати рівень «розмаху» вашого підприємства. Це може бути як маленький павільйон в спальному районі або на зупинці громадського транспорту у вигляді магазину фермерських продуктів, так і величезний маркет, який займає значну площу. Ви вже зробили всі організаційні кроки, склали бізнес-план, прорахували всі можливі ризики, врахували форс-мажорні обставини. Тепер покроково.

Тепер покроково

Невелика торгова точка

Зазвичай, це магазин з одним торговим залом, площею від 10 кв.м. Безсумнівно, варто враховувати наявність підсобних приміщень, таких як склад і кімната для роботи керівного складу та супутнього персоналу: директора, бухгалтера, менеджерів і логістів. Слід продумати, де будуть розташовуватися вантажники, водії фірмового транспорту, технічний персонал. Обов'язково виділіть приміщення для відпочинку співробітників. Також необхідно створити умови для особистої гігієни персоналу. Іноді потрібно не просто вимити руки, а й прийняти душ.

Більш того, слід організувати харчування співробітників. Тут кілька варіантів. Персонал може самостійно готувати собі обід в спеціально обладнаному приміщенні. Для цього необхідно придбати відповідне обладнання: мікрохвильову піч, електрочайник і т.д. Необхідна умова - строга відповідність правилам пожежної безпеки. Як варіант, можна організувати доставку обідів. На сьогоднішній день існує маса профілюючих підприємств, що надають послуги доставки їжі.

Торговий зал

Необхідно ретельно продумати планування приміщення. Де будуть розташовуватися прилавки, каси. Зазвичай, товари першої необхідності розміщують по ліву руку від входу. Наприклад, хлібо-булочні вироби. Прилавки зі спиртними напоями можна розташувати в глибині торгового залу. Це чисто психологічний момент. Особи, які потребують саме в цьому товарі обов'язково пройдуть по всій торговельній залі, набуваючи супутні товари. Необхідно не тільки наявність холодильних вітрин, але і спеціальних холодильників для напоїв.

Визначте асортимент продуктів

Як правило, у підприємців-початківців магазин продуктів - це невеликий магазинчик в невеликому орендованому приміщенні з торговою площею 60-80 м.кв. Але навіть в такому маленькому приміщенні, на таких невеликих торгових площах цілком можливо організувати успішний бізнес з продажу продуктів.
Головне тут грамотно підібраний і вкладений асортимент продуктів.

Для такого магазинчика як правило асортимент становить від 500 найменувань самого затребуваного товару. При організа2ціі торгового залу необхідно розбити його на секції. Це допоможе багатьом вашим покупцям вільно орієнтуватися в торговому залі і їх покупки будуть більш раціональними і кількість покупок, а, отже, і ваш прибуток збільшаться.

Не забувайте про прості і необхідних товарах, так званих товарах щоденного попиту. Навіть у найменшому магазині необхідно виділити місце, де покупцям будуть пропонуватися господарські товари, побутова хімія, засоби особистої гігієни. При складанні плану вашого торгового залу передбачте місця для розміщення в ньому холодильного обладнання.

Успіх в бізнесі - це успіх і в житті Успіх в бізнесі - це успіх і в житті.

Так успішному підприємцю доводиться багато працювати, щоб домогтися успіху, але всі його праці будуть винагороджені свободою!
Свободою вибору, свободою обдуманих дій.
подивіться як вигідно купувати нерухомість в Іспанії.

Міні-супермаркет

І таке можливо і по плечу бізнесмену але скажемо відверто - важкувато. Однак якщо зважитеся відразу починати великий проект то в міні-супермаркеті необхідна наявність декількох торгових залів. Тут свої нюанси. Структурний розподіл необхідно відповідати психології людини. Цим займаються спеціальні співробітники. Ретельно продумавши розміщення товарів у залі, ви досягаєте максимального прибутку.

Зазвичай, товари розділяються по класах: хлібо-булочні, бакалія вироби, кондитерські вироби, консервація, крупи, молочна продукція, м'ясо-ковбаси, овочі-фрукти, кулінарія. До речі, наявність відділу кулінарії - додатковий профіт. Відвідувачі міні-супермаркету часто зайняті люди. Тому вважаю за краще купувати готову їжу.

У міні-супермаркеті необхідно продумати систему знижок і бонусів. Незахищені верстви населення, такі як пенсіонери, одинокі матері, інваліди, студенти і багато інших, вважають за краще купувати товари з непрострочену терміном придатності, проте з істотною знижкою. Необхідно контролювати свіжість продукції. Інакше можна нажити масу проблем з органами, які захищають права споживачів.

У міні-супермаркетах слід організувати невелику камеру зберігання. Це зручно як відвідувачам, так і, власне, керівництву торгової точки. Подібний захід допомагає уникнути багатьох неприємних моментів. Наприклад, покупець може прийти в ваш магазин, попередньо купивши продукти в іншому місці. Щоб не виникало питань, краще не заносити товар в торговий зал, а залишити в камері зберігання або в спеціальних осередках для сумок біля входу, які закриваються на ключ.

Супутні послуги міні-супермаркету як у супермаркетів

  • Власна пекарня. Постійна наявність і регулярне поповнення свіжою випічкою - великий плюс. Споживачі стають постійними клієнтами саме даного магазину. Можна випікати не тільки хліб за оригінальною рецептурою, а й солодкі булочки, торти, тістечка і т.д.
  • Кулінарія. Наявність в магазині готових кулінарних виробів привертає додаткових відвідувачів. В асортимент готових страв можуть входити: м'ясні і рибні вироби, овочеві і фруктові салати і багато іншого. Все залежить від фантазії кухаря.
  • Дрібниця на касі - тонкий психологічний момент. Середньостатистичний покупець швидше за все придбає супутні товари: одноразовий посуд, серветки і скатертини, зубочистки, сигарети.
  • Товари для домашніх улюбленців. Необхідна умова! Не варто змушувати своїх клієнтів бігати в пошуках корму для коші-собак-папужок-рибок. Пам'ятайте, що тварини - практично повноправні члени родини ваших потенційних покупців.
  • Невеликий кафетерій. Іноді покупці хочуть відпочити, випити чашечку кави або свіжоприготованого фреш. Взагалі, фреш-бар, коктейль-бар, будиночки чаю і кави - це суттєвий додатковий дохід міні-супермаркетів.

Які ще можуть бути нюанси? Необхідно налагодити систему відеоспостереження та охорони. Це допоможе уникнути багатьох проблем.

А чи вигідно відкривати продуктовий магазин?

А чи вигідно відкривати продуктовий магазин

Як відкрити квітковий магазин?

Гарний бізнес, що приносить солідний дохід Гарний бізнес, що приносить солідний дохід. Однак не варто думати, що все так просто. Квітковим бізнесом краще займатися професіоналам. Починати з нуля - високий ризик «прогоріти». Тут необхідно мати не тільки задатки бізнесмена, але володіти певною часткою креативу. А починати необхідно з того що ми написали вище, з питань:
Скільки коштує відкрити квітковий магазин?
Чи вигідно відкрити квітковий магазин у вашому районі?
Отже, ви вирішили - хочу відкрити квітковий магазин. В першу чергу слід розуміти структурний поділ даного бізнесу. Це можуть бути маленькі торговельні павільйони, стаціонарні магазини, салони флористики.

Квіткові павільйони

Головне - місце Розташування. Зазвічай, Квіткові павільйони розміщують около від транспорту. Основний напрямок - торгівля свіжозрізаніх квітами. Слід враховуваті, что Активність продажів - хвілеподібна. Пік реалізації припадає напередодні свят. Зазвичай, починаючи з кінця лютого і до восьмого березня. Потім все залежить від додаткових нюансів. Також популярні у народу перше вересня - День знань.

Штат співробітників - продавець, який може одночасно бути і упорядником букетів. Необхідний мінімум обладнання: вазони для зрізаних квітів, відра або баки з водою, комплект декоративного прикраси букетів, ножиці-секатор, обгортковий папір або плівка. Слід розуміти, що в маленьких павільйонах споживачі вважають за краще купувати букети з свіжозрізаних квітів. Саме на цьому треба робити акцент.

Квіткові Магазини

Необхідна обов'язкова наявність торгового залу, площею близько 50 кв.м., підсобні приміщення і холодильну камеру для зберігання свіжих квітів. Штат співробітників на увазі позмінний графік. Зазвичай, квіткові магазини працюють без вихідних і практично цілодобово. Тому необхідно мати мінімум 2-3 продавців і оформлювачів букетів.

У магазині можна реалізувати не тільки свіжі квіти. Великим попитом користуються рослини в горщиках і вазонах. Наявність супутніх товарів і устаткування - одна з необхідних умов. Слід продумати організацію поставки землі, спеціальних наповнювачів для горщиків з рослинами. Обов'язково в асортименті повинні бути вітамінні склади для квітів, хімікати для захисту від паразитів. Супутній інструментарій - лопатки, секатори, кераміка: вазони, горщики, кашпо; лійки для поливу квітів. Слід враховувати, що в квітковому магазині необхідно встановити касовий апарат. Відповідно, додаткова штатна одиниця - касир.

салони флористики

Салон можна відкривати як спочатку, так і поступово розширюючи до подібного рівня квітковий магазин Салон можна відкривати як спочатку, так і поступово розширюючи до подібного рівня квітковий магазин. Слід враховувати, що персонал повинен пройти необхідний курс навчання. Салон квітів - це заклад високої естетики. Слід надавати перевагу закордонні курси навчання. У закордонних колег давній і досить серйозний досвід ведення подібного бізнесу. Наприклад, курси в Німеччині або Швейцарії користуються заслуженою популярністю у профі квіткового бізнесу. До речі, незмінною популярністю користується вміння складати ікебани. Подібні знання можуть передати колеги з Японії. Існує можливість отримати необхідні знання на платних семінарах.

Що взагалі являє собою квітковий салон? Це не просто місце реалізації букетів. Тут можна замовити послуги оформлення інтер'єрів, обслуговування весіль, ювілеїв та інших урочистостей. Тобто, організувавши подібний бізнес, власник збільшує свої доходи в рази.

Однак слід враховувати, що квіткові салони, як високохудожні закладу, потребують якісної і професійної рекламі. Тут однією вивіски буде недостатньо. Необхідно правильно організувати PR-акції, випускати рекламні відеоролики на телебаченні, розміщувати яскраві блоки в місцевих ЗМІ.

Постачальники в квітковому бізнесі

Слід враховувати, що квіти - товар швидко псується. Тому, роблячи закупівлі в зарубіжних партнерів, ви купуєте рослини, оброблені спеціальними консервантами. Зазвичай, зв'язок із закордонними постачальниками забезпечують посередники-профі. Це вже окремий бізнес.

Однак, якщо ваша мережа нараховує кілька торгових точок і салонів, як правило, не менше п'яти, то працювати з іноземними постачальниками свіжих квітів рентабельно Однак, якщо ваша мережа нараховує кілька торгових точок і салонів, як правило, не менше п'яти, то працювати з іноземними постачальниками свіжих квітів рентабельно. Враховуйте відстані і процес доставки. Поставки проводиться, наприклад, з Колумбії, Еквадору, Ізраїлю, Голландії, Франції. Терміни - близько десяти днів, на відміну від місцевих постачальників, які можуть привезти свіжий товар протягом пари дні з моменту зрізання квітів. Однак асортимент програє. Вітчизняні квітникарі в основному вирощують для оптових продажів: близько 15 сортів троянд, лілії, тюльпани, гіацинти і іриси. Зарубіжні партнери поставляють: орхідеї, троянди, спеціальну зелень для складання букетів і так далі. У будь-якому випадку, салон вимагає наявності широкого асортименту квітів. Інакше ви будете неконкурентоспроможні.

Слід пам'ятати про терміни зберігання. Троянди - близько двох тижнів, хризантеми - близько місяця, гвоздики - два місяці, тюльпани - аналогічно гвоздик. Необхідно дотримуватися умов зберігання, інакше ви ризикує, що товар втратить естетичність зовнішнього вигляду. і залишиться нереалізованим. Терміни продажу - суттєвий момент. Тому так важливо правильно вибрати місце розташування салону.

Як відкрити магазин автозапчастин?

Якщо ви вирішили організувати офлайн - бізнес, що має на увазі оптову та роздрібну реалізацію автозапчастин, а не скажімо - як відкрити інтернет магазин автозапчастин та думаєте чи вигідно відкривати магазин автозапчастин, слід враховувати наступні моменти.

  • По перше. Необхідно ретельно продумати асортимент. Чи будуть це запчастини для вітчизняних автомобілів або ви зробите акцент саме на іномарки. Що найбільше користується попитом: двигуни, бампера, фари, дзеркала, двері, стоп-сигнали, АКПП, маточини, стійки, важелі підвіски і так далі. Чим ширше асортимент, тим більше реалізація і, відповідно, прибуток.
  • Наявність кваліфікованого персоналу. Слід враховувати, що продавець автозапчастин повинен добре розбиратися в техніці і бути, так би мовити, в темі. Що входить в завдання продавця? В першу чергу він консультує покупців. Від якості наданих послуг і рівня професіоналізму продавця залежить реалізація.
  • Місцезнаходження. Основний момент: ваші клієнти - автолюбителі. Тому, швидше за все вони будуть приїжджати за покупками на власному авто. Необхідно обладнати стоянку, мінімум на 5-7 машин. Бажано не мати поблизу конкуруючих торгових точок з аналогічним товаром
  • Як простимулювати продавця для підвищення рівня продажів? Як варіант, можна запропонувати такий вид оплати - ставка плюс відсоток від реалізації. Це оптимальне вирішення питання, яке може бути цікавим як власнику магазину, так і, власне, вашому співробітнику.

постачальником

Необхідно робити оптові закупівлі виключно у перевірених партнерів Необхідно робити оптові закупівлі виключно у перевірених партнерів. По-перше, таким чином, ви уникнете наявності бракованого товару. По-друге, завжди існує можливість повернення вибракування. Якщо ви займаєтеся реалізацією автозапчастин вітчизняних виробників на офіційній основі, то можна розмістити логотип заводу на вивісці вашого магазину.

Реалізація запчастин на іномарки на увазі наявність додаткових нюансів. Наприклад, оптові закупівлі здійснюються через посередників - офіційних дилерів. Зазвичай, такі компанії мають розвинені логістичні центри, де можна замовити цікавить вас в необхідній кількості.

Як підвищити рівень продажів?

Необхідно здійснювати постійний контроль за персоналом. Продавець повинен бути зацікавлений у підвищенні рівня продажів. Це залежить від правильної і достатньої мотивації. Як варіант, ви можете іноді особисто ставати за прилавок. Такий підхід до ведення бізнесу допоможе визначити прохідність торгової точки, правильно підібрати асортимент товару, який користується найбільшим попитом. Що стосується оподаткування, то в даному випадку оптимальний варіант - ЕНВД.

Які можуть бути витрати-доходи? Що слід враховувати і контролювати? Приклад. Критерії прибутковості автомагазину: виручка, собівартість товарів, валовий прибуток, витрата, чистий прибуток. З цих показників розраховується рентабельність торговельної точки.

Розрахунок окупності залежить від чистого прибутку і капітальних вкладень. Розрахунок точки беззбитковості - від націнки і постійних витрат. Склавши правильний бізнес-план, охопивши пильною увагою всі можливі ризики, ви можете отримувати значний дохід від реалізації автозапчастин.

Які можуть бути додаткові моменти Які можуть бути додаткові моменти? Це дуже специфічний бізнес, що вимагає враховувати безліч нюансів. Наприклад, необхідно орієнтуватися не тільки на регулярні продажу, але і на сезонні потреби. Наприклад, взимку користуються незмінним попитом додатковий захист від ожеледиці на дорогах. Необхідно налагодити реалізацію супутніх товарів. Це можуть бути різні пристосування для догляду за автомобілем, очищення салону і кузова. Автохімія також допомагає підняти рівень продажів конкретної торгової точки.

Слід звернути увагу на відносини з регуляторними органами. Обов'язкова умова - дотримання техніки протипожежної безпеки. Магазин автозапчастин відноситься до торгових точок з підвищеним рівнем небезпеки. Тому обов'язково організуйте спеціальне місце для зберігання відповідних засобів безпеки: піску, Багров, вогнегасників. Більш того, такі служби, як санепідстанція і метрологія обов'язково перевірятимуть ваш магазин. Тому правильна організація необхідних умов праці, згідно зі встановленим законодательству- одне з найважливіших умов.

Акуратність розрахунків з постачальниками, дотримання всіх вимог, своєчасна оплата податків, правильний розподіл прибутку - запорука успішного ведення бізнесу. Дотримуючись встановлених правил гри, ви можете підняти свій бізнес по реалізації автозапчастин на досить високий рівень. Що дозволить вам створити і постійно розширювати торгову мережу. А це вже інші бізнес-відносини. Головне, мати бажання і прагнення до постійного зростання, коректна боротьба з конкурентами, прозоре ведення бізнесу в розумних межах, і ви будете лідером в даній сфері бізнесу.

Висновок

Що можна сказати бізнесменам в ув'язненні Що можна сказати бізнесменам в ув'язненні? Можете скористатися маленькими секретами організації торгових точок, як маленьких магазинів, так і великих супермаркетів. Залучайте покупців позитивом! По-перше, бажано, щоб в торговому залі грала приємна музика. По-друге, аромати. Це дуже важливий психологічний момент. У продуктових магазинах запахи повинні викликати апетит. Наприклад, свіжа випічка або аромат натуральної кави. У квіткових магазинах і салонах покупець повинен відчувати щось невловиме. Необхідно заглушити запах гниючих рослин. В автосалонах перевага віддається аромату шкіри тонкої вичинки.

Враховуйте психологію споживачів, залучайте їх максимально допустимими можливостями. Пам'ятайте, в бізнесі - все мети гарні. Природно, в розумних межах. Реклама - далеко не порожній звук. Наприклад, ваші конкуренти доб'ються великих успіхів, розповідаючи про себе на кожному розі. Вгризаються в це світ, будьте жорстким, але справедливим. Тоді удача не омине вас стороною.

ПРОПОНУЄМО ВІДЕО: Як відкрити магазин. 20 Шагов.ч.1.mp4

mp4

Ще парочка нюансів.

Відкриття магазину - важливий момент! Готуйтеся до цього заздалегідь, залучайте потенційних покупців. Продумайте різні акції, бонуси, подарунки першим гостям. Як варіант, можна організувати святкове частування. Влаштуйте своєрідний День народження магазину. Люди люблять позитив і свята. Таким способом ви не тільки привернете клієнтів, але і створите передумови для створення іміджу «в плюсі».

Дбайте про зручність покупців. Біля великих магазинів повинна бути обладнана автостоянка. Персоналу необхідно бути ввічливими і привітними. Грубіянів нещадно штрафуйте! Жалість тут абсолютно недоречна. Пам'ятайте!

Подібні співробітники псують як репутацію закладу, так і ваш власний імідж. Якщо покупець буде відчувати себе затишно і отримає необхідну - це ваш потенційний постійний клієнт.

Адже, по суті, джерело постійного доходу - це споживач. Тому ввічливе ставлення і задоволення його потреб - одна з умов зростання вашого добробуту. Конкуренти грають за такими ж правилами.

Основне завдання, що сприяє виживанню в світі бізнесу - не тільки розгадати задуми конкуруючих фірм, але чітко розуміти їхні кроки і бути завжди на півкорпуса попереду. Тільки дотримання всіх рекомендацій дасть вам можливість стати номером першим.

Як відкрити магазин?
Як відкрити квітковий магазин?
Як відкрити магазин?
З чого почати?
З чого ж почати саме вам?
Як відкрити магазин?
Або навіть і можливо - як відкрити магазин з нуля?
А хіба не важливо на самому першому етапі осмислення такої ідеї представляти: скільки коштує відкрити магазин?
Всім же добре відомо, що відмінно йде бізнес у тих, хто торгує в центральних місцях міста, в ТЦ, але скільки це коштує?
Яка вартість оренди майбутніх торговельних площ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама