Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Здати акумулятор в СПБ ви можете в компанії ПромИнвест

  1. Ціни на брухт акумуляторів
  2. Адреса пункту прийому акумуляторів
  3. Здати АКБ - подбати про природу, і про гаманець
  4. Умови прийому АКБ в Санкт-Петербурзі від компанії «ПромИнвест»

Вимоги до металу:

Товщина: будь-яка
Довжина: будь-яка
Ширина: будь-яка

Він обов'язково повинен бути очищений від зовнішніх забруднень. Не допускаються засмічення у вигляді масел і інших рідких домішок.

Прийом акумуляторів - послуга, популярна у компаній і приватних осіб, які піклуються про навколишнє середовище і рентабельності свого виробництва Прийом акумуляторів - послуга, популярна у компаній і приватних осіб, які піклуються про навколишнє середовище і рентабельності свого виробництва. Відпрацьовані старі акумуляторні батареї підлягають обов'язковій переробці з кількох причин:

  • свинець, що міститься в батареї відноситься до поновлюваних природних ресурсів, на землі його стає все менше, ціна зростає;
  • безхазяйний свинець з батареї токсичний, він заражає повітря радіоактивними частинками, які шкідливі для природи, і для всього живого, що опинилося поблизу;
  • здати акумулятор можна за високим, привабливою ціною, нерозумно викидати відпрацьовану батарею, коли можна отримати за неї гроші.

Ціни на брухт акумуляторів

Позиції Ціна ₽ Ціна ₽ Ціна ₽ Ціна ₽ На Карту протягом 10 днів На Карту протягом 5 днів На Карту оплата відразу Готівкові в касі АКБ Поліпропіленові 45 44 43 42 АКБ Ебонітові 34 33 33 32

Адреса пункту прийому акумуляторів

Санкт-Петербург, Іріновскій проспект д. 2к2

Компанія «ПромИнвест» здійснює прийом АКБ на вигідних для клієнта умовах. Із задоволенням співпрацюємо як з приватними особами, так і з компаніями. Приймаємо оптові та роздрібні партії. Зателефонуйте (812) 716-95-90 або (812) 703-47-20, наші менеджери дадуть відповідь на виниклі питання, підкажуть найближчий пункт прийому акумуляторів, або організовують виїзд транспортувальника на об'єкт.

Здати АКБ - подбати про природу, і про гаманець

Здати АКБ в спеціальний пункт прийому брухту свинцю - єдино правильне рішення, коли ви не тільки укладаєте вигідну фінансову операцію, але і дбаєте про збереження навколишнього середовища.

Процес нейтралізації електроліту і свинцю, які містяться у відпрацьованому АКБ, складний і вимагає певних навичок, використання професійного обладнання. Компанія «ПромИнвест» професійно займається прийомом металобрухту, розпорядженні необхідну матеріально-технічну базу. Приймаємо акумулятори, а також транспортуємо сировину на завод з переробки свинцю в суворій відповідності з нормативними документами. На відміну від великої кількості приймальних пунктів в Санкт-Петербурзі, маємо ліцензію на даний вид діяльності.

У нас ви можете здати найрізноманітніші види АКБ:

  • автомобільні і промислові;
  • поліпропіленові та ебонітові;
  • тракторні, екскаваторні, човнові.

Наша компанія зацікавлена ​​в співробітництві з великими постачальниками відпрацьованих АКБ, і тому розробила гнучку систему знижок для постійних клієнтів.

Умови прийому АКБ в Санкт-Петербурзі від компанії «ПромИнвест»

Наша головна перевага - індивідуальний підхід до кожного клієнта. Цікавимося обставинами справ своїх клієнтів, підбираємо найбільш зручний спосіб здачі АКБ.

Наші співробітники розрахують точну вартість послуги, виходячи з:

  • необхідності демонтажу АКБ;
  • необхідності занурити і вивести АКБ з вашого об'єкта;
  • цін на ринку вторинних металів;
  • виду та кількості АКБ.

Для вашої зручності, оплата відбувається безпосередньо після розрахунку вартості, і здачі акумуляторної батареї. Пропонуємо готівковий і безготівковий спосіб оплати.

Приймаємо тільки акумулятори, очищені від зовнішніх забруднень. Засмічення у вигляді масел, інших рідких домішок неприйнятні.

Якщо вам потрібно здати акумулятор, скористайтеся пропозицією компанії «ПромИнвест». Виконуємо роботу оперативно, і вже дуже скоро ви не тільки позбудетеся від відпрацьованого АКБ, а й заробите на цьому.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама