Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Швидка прокачування танків

  1. Як качати танки?

Для дослідження за досвід і покупки прокачується танка з максимальною швидкістю дотримуйтесь інструкцій з нашого гайда

Для дослідження за досвід і покупки прокачується танка з максимальною швидкістю дотримуйтесь інструкцій з нашого гайда.

При такій тактики гри преміум танки абсолютно не потрібні. Буде потрібно 1 650 рублів за все. Тобто. на танки можна буде витратити максимально 1 650 рублів. Гравці купують премії вже протягом 5 років, купують прем на рік. А тут всього три місяці і 5 ИМБ в ангарі гарантовано.

Один бій в середньому триває 10 хвилин. Для прискорення виходу знищеного танка в ангар необхідно активувати режим штурм. Штурм розрахований на 10 хвилин. Купити прем на 3 місяці. В ангарі 7 слотів мінімум. Всього нам потрібно буде 5 слотів.

Балансний вага всіх танків, крім 9-10 завищений на +2 лвл. Це означає, що ви грати будете з танками вище лвл, а в цих боях досвід нараховується додатково трохи більше. Чим найбільше ХП у ворожій команді, тим більше все союзники отримають досвіду, якщо все противники будуть знищені. Гарантовано буде нараховано з премією 150 досвіду мінімум.

Прилетіли під ворожий респ, поки ворог не встиг розбігтися. Сховалися за будиночком, за пагорбом, за скелею і підсвічується. Союзники той же не встигнуть розбігтися і будуть в 5-10 стовбурів противника ушативать противника. Ви надайте неоціненну допомогу команді + заробите тонну досвіду. Ось так можна швидко прокачати танки в World of Tanks до 10 рівня.

Якщо вас на 2-3 лвл закинуло вище. Таке буває з 4 лвл - топіть танк або розбийте його з обриву. За гарний трюк з обриву з премією вам буде нараховано з бонусом мінімум 150 досвіду, якщо команда програє. Якщо виграє - до 550. За 30 секунд гри.

Наступний бій ви будете грати на своєму лвл. Для повільних танків така прокачування вигідна. Вигідніше нагинати на своєму лвл, ніж отримувати 47 оипта в боях, де ви навіть гуслі не збивав.

Як качати танки?

Якщо не витрачатися на ремкомплекти і аптечки, тоді за 1 000 боїв фарм з аптечок і ремок складе 1 500 000. За 10 000 боїв 15 000 000 срібла. Премія 8 лвл фарм близько 100 000 срібла за 15 хвилин щільної гри і Нагіба. За 15 хвилин зігравши на 10 танках з 5 по 8 лвл ви отримуєте з премії з 15 000 срібла чистого фарма гарантовано. Тобто за 15 хвилин ваш фарм складе 150 000 срібла. За годину гри близько 800 000, це в х2 рази більше, ніж Фарм гравці граючи на премію 15 хвилин. Тобто купувати преміум танк не має сенсу. Важливо знати як правильно качати танки.

Розбили свій танк коли не в топі, втопили. Виходимо. Беремо наступний і вже в топі. Нагинатися. Якщо ви будете сидіти в кущах ви нічого не вкачає . Це ж танки. Це динамічний бій. Вичавлюйте зі свого танка все, що можна: Рашті і світите . За все за це буде нараховуватися досвід.

Ось так ви повинні фармить. Час в бою 7 хвилин. Ну не хотів мій танк виходити в ангар. За допомогою союзників, які ззаду мене прикривали мій танк я зробив 5 Фрагів і заробив купу досвіду. І так через бой-два.

Досліджено танки 7 лвл чисто рашем по центру, утоплення і розбиванням з обриву коли на +2 лвл вище кидало супротивників:

Досліджено танки 7 лвл чисто рашем по центру, утоплення і розбиванням з обриву коли на +2 лвл вище кидало супротивників:

Поїхав зливатися в мале місто. Поки зливався подшатал ворогів на 3 500+ досвіду з х2:

Поки зливався подшатал ворогів на 3 500+ досвіду з х2:

Майже 200 боїв рашем по центру . Результат вражаючий:

Результат вражаючий:

Гойдайтеся правильно. Купуючи преміум аккаунт ви повинні використовувати всі його бонуси на свою користь.

Світ танків | Як безкоштовно отримати танк Centurion Action X

Як качати танки?
Як качати танки?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама