Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Скоростиглі яблука. Алеся, Антей, Аркадік.

  1. Сорт яблук - Алеся. Сорт яблук Алеся Білоруської селекції, отриманий в процесі схрещування таких...
  2. Сорт яблук - Аркадік.

Сорт яблук - Алеся.

Сорт яблук Алеся Білоруської селекції, отриманий в процесі схрещування таких сортів яблук Банановое і Білоруське малинове. Більшою мірою зимостійкий вид яблук, відзначений як швидко розвивається плодовий сорт, при вирощуванні яблук Алеся на насіннєвому підщепі, перші плоди і рясне плодоношення наступає на 3-4 рік. Столові яблука.

Дерева сорту яблук Алеся невеликі і трохи загальмовані в зростанні. Струнка крона з прекрасно сумісними гілками, округла форма яблуні, трохи загущена. Плодоношення яблук відбувається на кільчатках.

Яблуня сорту Алеся має стандартної ваги плоди 130 г, великі яблучні велетні 180 г, правильна звичайна форма плоду, Вага плодів і обсяг яблук безпосередньо залежить від підщепи. Дрібні плоди виходять на слаборослих підщепах.

Використання на яблуні сорту Алеся сіянцевих підщеп на практиці показало хороший результат, при великих навантаженнях врожаєм яблук дерево відмінно справлявся з перевантаженням, а ось на низькорослому підщепі плоди відразу дрібнішають. У фазі дозрівання плодів і відсутній масове опадання яблук.

Плоди вкриті червоним вираженим рум'янцем по всьому колу яблука, яблучна м'якоть кремового відтінку, соковита, пружна, неплотная, розпушена при дозріванні. Врожайність яблук підвищена і сконцентрована на гілці щільно.

Яблука добре зберігаються, їм властива лежкість, в підготовлених підвалах і боксах лежать до травня місяця. Сорт Алеся стійкий до хвороб і практично не хворіє. Чи не зимостійкий.

Сорт яблук - Антей.

Білоруський сорт яблук з дуже хорошою зимостійкістю. Дерево не велике, конусоподібної кроною яка середнього ступеня загущених. У сорту яблуні Антей дуже великі плоди, вага яких досягає до 250 м Яблука трохи тупо-конічні злегка притиснуті межі, колір яскраво-червоний.

У сорту яблуні Антей дуже великі плоди, вага яких досягає до 250 м Яблука трохи тупо-конічні злегка притиснуті межі, колір яскраво-червоний

Зелене внутрішнє тіло яблука Антей, м'якоть просоченням, насичена, пухка. Відрізняються хорошим смаком і стійким несильним яблучним ароматом. Покритий шаром нальоту трохи затінювати красу яблук. Плоди сорту Антей зберігаються досить довго і прекрасно долёжівают до квітня місяця. Швидке плодоношення характеризує вид яблуні Антей як скороплідних і вже на 2-3 рік після висадки молодих саджанців дерева ви отримаєте довгоочікуваний якісний урожай яблук.

Середньо стійкий до парші, товарний вигляд відмінний, перевозиться добре.

Сорт яблук - Аркадік.

Сорт яблучний Аркадік з Москви отримано у вигляді гарної яблучної форми виду (американським донором SR0523 з сортом Аркад жовтий річний) зарекомендував себе на багатьох садах.

Сорт яблучний Аркадік з Москви отримано у вигляді гарної яблучної форми виду (американським донором SR0523 з сортом Аркад жовтий річний) зарекомендував себе на багатьох садах

Ростові якості дерева високі, швидко виростає в велику яблуню, на різних підщепах і в тому числі на карликових теж. При постійному і стабільному врожаї яблук сорту Аркадік дерево необхідно підгодовувати і гарненько поливати, адже плоди вагою від 140 - 210 г потрібно виростити. Плодоносить регулярно і з наростанням дерево видає по 200-220 кг. яблук за сезон.

Плоди великі, красиві трохи довгасті, витягнуті. Забарвлення по початку зелені з невеликим червоним рум'янцем, а в міру зростання яблук красивий темно-червоний з смугами рум'янець лягає на більшій частині плоду. Плодоносить на зростаючих утвореннях типу (кольчатках).

Смак м'якоті приємний, яблука солодкі, десертні. Раннього періоду дозрівання з нетривалим терміном зберігання до 1-х місяців. Зиму з міцними морозами відмінно переносить і не хворіє паршею. В кінці серпня достигають і майже відразу придатні до споживання.

Урожай з'являється на 3-й рік, це особливість сорту яблук Аркадік скороплодность. Аркадік один з кращих літніх сортів переважаючих своїх яблучних конкурентів у своїй категорії за рахунок великих плодів і якості. Сорти яблук.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама