Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Глава Alibaba Джек Ма оголосив про відставку

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

10 вересня 2018, 11:18 Переглядів: 10 вересня 2018, 11:18 Переглядів:   Джек Ма

Джек Ма. Фото: AFP.

Засновник і глава компанії Alibaba, якій належить майданчик AliExpress, Джек Ма оголосив, що має намір піти у відставку з поста виконавчого голови ради директорів компанії. При цьому він збереже за собою лише місце в її раді директорів.

Джек Ма, якому сьогодні, 10 вересня, виповнюється 54 роки, хоче зайнятися після відставки філантропією в сфері освіти.

До відходу в бізнес він був шкільним учителем англійської мови, а створив Alibaba в 1999 році і перетворив її в гіганта світової інтернет-торгівлі з капіталізацією в 420 млрд доларів.

Виручка компанії в останньому кварталі склала 11,83 млрд доларів, збільшившись на 60% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. При цьому Alibaba скуповує гіпермаркети в Китаї .

У 2013 році Джек Ма пішов з поста головного виконавчого директора, але залишився виконавчим головою ради директорів компанії і є її обличчям на міжнародній арені. Стан бізнесмена оцінюється майже в 40 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Після відставки творець Alibaba залишиться в раді директорів і буде зберігати роль наставника керівників компанії, пише The New York Times.

У Джека Ма близько 4% акцій компанії, проте акціонерна структура дозволяє менеджменту контролювати прийняття основних рішень в Alibaba.

Нагадаємо, в 2017 році Alibaba встановила рекорд продажів в День самотніх людей (Або День холостяка), який відзначається в КНР 11 листопада. Обсяг товарів, проданих на платформах Alibaba в цей день, досяг 25,3 млрд доларів, що на 39% вище показника, зафіксованого роком раніше. Рекорд продажів 2016 роки (17,8 млрд доларів) був побитий вже через 13 годин після старту розпродажів.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Глава китайського торгового гіганта Alibaba пішов у відставку". інші бізнес новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама