Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити куточок алюмінієвий рівнополочний

Алюмінієвий куточок - профіль у вигляді літери «Г» з рівними або нерівними полками виготовлений зі сплаву алюмінію. Практичний, міцний, легко піддається подальшій обробці і не схильний до корозії анодований алюмінієвий куточок широко застосовується в монтажі перегородок різного профілю, виробництві меблів і декоративних елементів.

Практичний, міцний, легко піддається подальшій обробці і не схильний до корозії анодований алюмінієвий куточок широко застосовується в монтажі перегородок різного профілю, виробництві меблів і декоративних елементів

На фото - алюмінієвий куточок від компанії ТСК Агат

Пропонуємо купити алюмінієвий куточок зі складу оптом і в роздріб в г. Киев на металобазі ТСК "АГАТ". Ціна за метр алюмінієвого куточка вас приємно здивує. Кутовий профіль з алюмінію завжди підтримується в нормальних кількостях тому відділ збуту компанії допоможе вам підібрати і придбати типорозмір анодованого алюмінієвого куточка за вигідними цінами з можливістю різання, додаткової доставки по м.Києву, а також відправкою по всій Україні. Купити алюмінієвий куточок у нас - значить придбати товар, який відповідає встановленим нормам і ГОСТам.

НайменуванняДСТУ / ГОСТДовжинаЦіна з ПДВ, грн. / Т.До 50кг50-200кгВід 200кг

Куточок 15х15 - 60х60мм (t = 1,5 / 2,0 / 3,0 мм), АД31 Т5 ГОСТ 4784-97 L = 3.10 / 6.10 м 115,00 Дог. Дог. Куточок 60х60 - 100х100мм (t = 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 мм), АД31 Т5 ГОСТ 4784-97 L = 6.10 м Під
замовлення Під
замовлення Під
замовлення Шановні покупці !!! У зв'язку з нестабільною ситуацією в нашій країні і нестабільністю на ринку валюти прохання актуальні ціни на куточок алюмінієвий уточнювати за контактними телефонами у менеджерів компанії.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама