Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Тандир Сармат Атаман

  1. Розрахунок доставки товару
  2. оформлення замовлення
  3. Оплата замовлення
  4. Доставка по Москві
  5. Вартість доставки товару
  6. Доставка в регіони

Думка експерта:

У нас в компанії тандир є у кількох людей, в тому числі і у мене. Є і відгуки від клієнтів. Постараюся висловити загальні оцінки і думка. Нове прочитання багатьох страв. Шашлик, баранина на кістки, овочі на грилі, риба - все виходить дуже соковитим, що не пригорілим якщо не перетримувати. Крутити нічого не треба, піддувати не треба. Просто чекаєте коли приготується і все. Курку, рибу, овочі, реберця можна готувати тільки на решітці. Після неї на шампурах особисто мені незручно готувати навіть шашлик. Виходить у всіх з першого разу. Важко звичайно визначити жар, час, блюдо які вам потрібні для досягнення ідеального результату, але за 2-3 рази ви зрозумієте що вам потрібно. Річ оригінальна. Якщо ви шукаєте подарунок, то це прекрасний варіант. Якість тандирі від Амфори дуже гарне щодо інших тандирі. Шлюбу практично немає, за дуже рідкісними винятками. Тандир дуже підійде як предмет інтер'єру і на дачу і в багатий будинок. Головне правильно підібрати розмір. При розпалюванні головне різко не піднімати температуру. Можуть утворюватися тріщини, які особливо добре видно при розпалюванні, але при охолодженні вони зменшуються і практично не видно. Через ці тріщини тандир що називається "дихає". Закладати в тандир можна коли стінки стануть світлими (очистяться від кіптяви) і коли перестане горіти вогонь. Прибирати вугілля чи ні вирішуйте самі. З вугіллям їжа буде з димком. При приготуванні піддавали і кришку закривайте. Кришка великих тандирі важка, контролювати приготування продукту можна тільки знявши її і робити це доводиться іноді кілька разів. Приготувати можна на 1, край 2х закладках. Хоч на маленькому, хоч на великому тандирі. Перед третьою закладкою швидше за все доведеться протопити тандир ще раз. Відбувається це тому, що тепло йде через кришку, знімається зі стінок тандира, він остигає і не може віддавати достатню для приготування кількість тепла з часом. Великий тандир одному переміщати нереально. Зробити це можна тільки із середнім, мисливцем і донським Тандирі. Під інші люди монтують візки або ставлять під відкритим небом під чохлом. Тягати 100 кг. руками навіть удвох важкувато. Тандир остигає повністю години 2, не менше. Тому доведеться почекати, перш ніж накривати і прибирати його. Краще не мочити.

Стаття про розпалювання тандира з фотографіями і відео

Інструкція з експлуатації
Вуличні грилі барбекю Sunday

Оглядова стаття про виробництво і модельному ряді барбекю Sunday

Розпалювання і експлуатація Тандир (Сармат)

Тандир - керамічна піч для приготування їжі. У ньому готують і м'ясо, і овочі, і звичайно хліб. Інакше його називають Сармат, Тандер. Часто його можна побачити в ресторанах узбецької, азербайджанської, вірменської кухні. Багато зараз купують тандир в особисте користування.

Розрахунок доставки товару

Доставка по Москві і МО

Доставка в регіони РФ

- При замовленні з комплектом димоходу доставка до транспортної безкоштовно

- Надійно спакуємо

- застрахуємо ваш вантаж

- Зробимо фото перед упаковкою

Дані про вартість представляються ТК "Ділові лінії" і носять інформаційний характер.

Автоперевезення

Авіаперевезення

Що дивляться відвідувачі, які замовляють цей товар

Закрити

оформлення замовлення

По телефону:

Зателефонуйте за телефоном: +7 (495) 926-26-22 або 8 (800) 555-33-97 або замовте зворотний дзвінок. Менеджери проконсультують і допоможуть зібрати необхідні комплектуючі замовлення. Всі записи робить менеджер - через сайт замовлення оформляти не потрібно.

Через сайт:

  1. Виберіть товар самостійно або за допомогою менеджера. У першому випадку, в каталозі товарів, виберіть потрібні категорії. У них за допомогою фільтра або через перегляд можна підібрати відповідні товари. Для детальної інформації перейдіть на сторінку товару, де є опис і основні характеристики. Якщо Ви вирішили зробити замовлення, натисніть на кнопку "Кошик" і пройдіть процедуру оформлення замовлення.
  2. На сторінці "Ваше замовлення" виберіть кількість товару і продовжите оформлення, натиснувши кнопку "Оформити".
  3. Вкажіть свої дані, вибираєте спосіб оплати і натискаєте кнопку "Підтвердити".
  4. Чекайте дзвінка менеджера (в робочий час інтернет-магазину).

Лист в довільній формі:

Задайте своє питання . Вкажіть який товар вас цікавить, які є питання. Менеджери дадуть відповідь в режимі он-лайн в робочий час або на вашу електронну пошту.

Оплата замовлення

1. Оплата готівкою кур'єру при доставці товару (тільки для жителів Москви і Підмосков'я) або в пункті самовивозу.

2. Оплата банківським переказом на розрахунковий рахунок організації по попередньо виставленому рахунку. На деякий товар може бути змінена ціна для даного виду оплати.

3. Оплата банківською картою при доставці товару (тільки для жителів Москви і Підмосков'я). Необхідно попередити менеджера при оформленні замовлення про цей спосіб оплати.

4. Оплата банківською картою з сайту. При оформленні замовлення попереджайте менеджера, що ви хочете оплатити з сайту. На деякий товар може бути змінена ціна для даного виду оплати.

5. Оплата електронними грошима.

6. Оплата через термінали.

Якщо Ви вибрали оплату готівкою кур'єру або банківською картою при доставці товару, то розплатитися за покупку Ви зможете безпосередньо з кур'єром нашого магазину в момент доставки замовлення. Оплата приймається тільки в російських рублях при доставці товару і передачі всіх необхідних документів. Даний спосіб оплати можливий тільки для фізичних осіб.

Для фізичних осіб, які проживають за межами Московського регіону і отримують товар через транспортну компанію, а також для юридичних осіб - оплата проводиться в безготівковій формі на розрахунковий рахунок магазина. У цьому випадку оплата замовлення проводиться згідно з виписаним рахунком, який Ви можете отримати за вказаною Вами номером факсу, або адресою електронної пошти.

Закрити

Закрити

Телефон: 8 (495) 215-15-97, доб.1

Електронна пошта: [email protected]

Адреса: перетин Варшавського шосе і зовнішньої сторони 33-км. МКАД. Будівельний ринок "Каширський двір-3", 9 в'їзд, будова "ТК-1"

Час роботи:

Понеділок - субота: 09: 00-18: 30

Неділя вихідний

Телефон: 8 (495) 215-15-97, доб.4

Електронна пошта: [email protected]

Адреса: г.Люберци, вул. Ювілейна, д.4а.

Час роботи:

Понеділок - субота: 09: 00-19: 00

Неділя: 09: 00-19: 00

Телефон: 8 (495) 215-15-97, доб.2

Електронна пошта: [email protected]

Адреса: МО, Дмитровський район, смт. Деденево.

Час роботи:

Понеділок - п'ятниця: 09: 00-17: 30

Субота-неділя: вихідний

Закрити

Закрити

Доставка по Москві

Якщо ви робите замовлення в нашому магазині, то швидше за все мова піде про доставку габаритного, важкого і крихкого товару. Тому ми з одного боку висуваємо високі вимоги до перевезення товару, з іншого намагаємося утримати ціну на доставку на рівні нижче ринкового. Тобто якщо ви замовляєте доставку нашим транспортом, то в переважній більшості випадків вам це обійдеться дешевше, ніж замовлення машини на стороні і навіть самостійного приїзду за замовленням на пункт самовивозу.

Вартість доставки товару

Дні доставки Кур'єром (до 5 кг.) Автомобілем, до 50 км. від МКАД Автомобілем, від 50 км. від МКАД Авто (для замовлень до 15000р. і після 20-00, крім димоходів) Авто (для замовлень від 500кг., 4м3, або висота від 1.9м.) Авто (для замовлень від 1500кг., 8м3, або висота від 2, 2м.) Будні 490 р. + 25р. / Км від МКАД 690 р. + 38р. / Км від МКАД 690 р. + 40р. / Км від МКАД 1490 р. + 40р. / Км від МКАД 4490 р. + 45р. / Км від МКАД 6990 р. + 50р. / Км від МКАД Вихідні і державні свята 890 р. + 30р. / Км від МКАД 990 р. + 40р. / Км від МКАД 990 р. + 40р. / Км від МКАД 1990 р. + 45р. / Км від МКАД 4990 р. + 50р. / Км від МКАД 8990 р. + 55р. / Км від МКАД

Безкоштовна доставка в межах МКАД для замовлень з комплектом димоходу

Вивантаження товару з автомобіля на землю, в межах 5 метрів при навантаженні на людину не більше 50 кг. - 300 рублів.

Розвантаження і занесення в будинок - за домовленістю.

Доставка здійснюється в робочі дні та у вихідні. Дізнатися час доставки замовлення Ви можете по телефону: 8 (495) 926-26-22, 8 (800) 555-33-97.

Доставка в регіони

Ми можемо здійснити доставку вашого замовлення в будь-який регіон і місто Росії. Вартість доставки залежить від відстані між містами, ваги, обсягу товару і розраховується при замовленні товару. На сторінці кожного товару в розділі доставка ви можете вказати місто і дізнатися вартість і терміни доставки товару. Можна написати в службу доставки за адресою [email protected] , Вказавши, що цікавить вас, точну адресу доставки (склад самовивозу або вашу адресу) і служба доставки розрахує вартість доставки вантажу. Також ви можете отримати консультацію по телефону: 8 (495) 926-26-22.
Оплата за товар у разі доставки в регіон проводиться банківським переказом з 100% передоплатою або картою через сайт, або може бути оплачений вашим представником в м.Москві готівкою. Всі необхідні документи передаються разом з товаром, або вашому представнику.

Термін доставки товару залежить від відстані і товару і становить від 2-х днів в найближчі регіони і до 2 тижнів в найвіддаленіші куточки країни.

Розрахунок вартості доставки до вашого регіону ви можете зробити на сторінці товару в розділі доставка. Безкоштовно доставимо товар до ТК при замовленні комплекту димоходу або сумі замовлення від 100 000 (крім акційного). Вартість доставки до ТК замовлень від 60 000 до 100 000 і акційних товарів від 100 000 - 1990р. Для замовлень до 60 000 - 2990р.

Закрити

Закрити

самовивіз

Самовивіз здійснюється через наші магазини-партнери . З Печілюкс ви отримуєте додаткову економію. Адже з магазинів на МКАД у нас забрати товар можна безкоштовно (крім Деденево)! Оформіть замовлення через сайт або по телефону і менеджери забезпечать доставку замовлення зі складу до місця видачі. Подробиці у менеджерів за телефонами: +7 (495) 926-26-22 або 8 (800) 555-33-97

Закрити

Закрити

Повернення і обмін товару


Ми без всяких проблем приймемо назад проданий нами товар, за умови, що повернення відбувається у встановлений законом термін, не є електротехнічні складним приладом (входить до переліку товарів, затверджений урядом РФ, що не підлягають поверненню), у нього відсутні видимі пошкодження на товар і у вас в наявності є касовий чек і накладна. Доставка до місця знаходження Продавця, де відбувається повернення, здійснюється за рахунок Покупця. Детальніше про повернення або обмін товару можна прочитати тут .

Закрити

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама