Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Що буде, якщо налити оцет в зливний бачок

  1. Що потрібно робити
  2. Що робить оцет

Хлопці, ми вкладаємо душу в AdMe.ru. Дякуємо за те,
що відкриваєте цю красу. Дякую за натхнення і мурашки.
Приєднуйтесь до нас в Facebook і ВКонтакте

Всі намагаються підтримувати чистоту і гігієну, особливо в місцях, де наш організм найбільш вразливий перед бактеріями. Очищають і дезінфікуючі засоби не завжди виправдовують себе, тому корисно знати, якими альтернативами можна домогтися найкращих результатів.

Ми в AdMe.ru дізналися простий, але дієвий спосіб , Який допоможе зробити вбиральню кімнату в вашому домі чистіше і безпечніше.

Що потрібно робити

щоб очистити зовнішні забруднення і провести дезінфекцію унітазу за допомогою оцту, вам знадобиться:

  • Стакан столового 9% оцту
  • Харчова сода або розчин йоду

Застосування з содою (посилений ефект):

Стакан підігрітого до 40 ° C оцту змішати з содою (йодом). На 200 грам оцту потрібно 1 столова ложка соди, якщо ви використовуєте йод - пропорції 1: 1. Отриману суміш залити в зливний бачок на кілька годин. Найкраще робити це ввечері, щоб розчин залишився в очищаемом об'єкті на всю ніч. Для закріплення результату можна повторити процедуру кілька разів.

Для закріплення результату можна повторити процедуру кілька разів

Застосування без соди:

Звільніть бачок від води і перекрийте кран. Протріть сухою ганчіркою внутрішню поверхню чаші і прикладіть рясно змочену оцтом серветку до ділянки із забрудненням. Через 2-6 годин наліт можна зчистити скребком (не металевою).

Що робить оцет

  • Розчиняє вапняний наліт
  • Очищає металеві деталі від іржі
  • Випаровуючись сам, оцет знищує неприємні запахи
  • Здатна розчиняти сечовий камінь
  • Вбиває бактерії шигели (збудник дизентерії) і кишкової палички

Хлопці, ми вкладаємо душу в AdMe.ru. Дякуємо за те,
що відкриваєте цю красу. Дякую за натхнення і мурашки.
Приєднуйтесь до нас в Facebook і ВКонтакте

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама