Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Житель Берегово засадив коноплею дах відомчого будинку і лікарні

  1. Орфографічна помилка в тексті:

21 червня 2013, 14:15 Переглядів: 21 червня 2013, 14:15 Переглядів:   Чоловік вирощував коноплю у вазонах

Чоловік вирощував коноплю у вазонах. Фото: mukachevo.net.

У травні цього року співробітники Берегівського райвідділу міліції затримали "городника", який примудрився на даху будівлі очисних споруд виростити коноплі. Плантація складалася з 20 горщиків з чудо-зіллям, і, за словами затриманого, призначалася "для себе особисто". Крім того, 42-річний раніше судимий береговец засадив коноплями і територію центральної районної лікарні в Берегово , повідомляє mukachevo.net .

При цьому порушник виявився дуже господарським і, відбувшись легким переляком від міліцейської облави, перебазувався зі своїми "грядками" на дачну ділянку. Бідоласі знову не пощастило: на днях, в рамках операції "Мак", ​​співробітники Берегівського РВ знову навідалися до старого знайомого на вул. Шевченка і знищили його город.

Тепер за незаконний посів конопель горе-садівнику загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі до трьох років. Куди тепер наш "садівник" придумає закопати конопляне насіння, залишається лише здогадуватися.

Нагадаємо, в 2011 році правоохоронці Кам'янко-Бугскго району Львівської області звинувачували в поширенні наркотиків пенсіонерку, якій та "відлякувала мишей" .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Житель Берегово засадив коноплею дах відомчого будинку і лікарню". інші Новини Західної України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама