Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купелі в Білорусі - купити від виробника LBGroup.by

Дорогі Покупці!

Ми виробляємо Дерев'яні Купелі для лазень, Купелі, фурако, Офуро, Кедрові Фіто Бочки, Дерев'яні Душові Кабіни, Дерев'яні Умивальники та інші товари! Купити купіль в Мінську за вигідною ціною і відмінної якості! Купіль з підігрівом «фурако»!

Купіль з підігрівом «фурако»

БЕЗКОШТОВНОЇ консультація з усіх питань про Купелі, фурако, Печах для купелей і багатьох інших питань! Телефонуйте! Не соромтесь! Замовляйте, де хочете, але проконсультуйтеся у нас!

Купіль, купіль для лазні - це дерев'яна бочка з крижаною водою для занурення. Деревяну купіль для лазні виготовляється за особливою технологією. Найдовговічніші купелі виготовляються з модрини , дуба . Купіль, купіль для лазні - це дерев'яна бочка з крижаною водою для занурення Купіль це не тільки спосіб відпочинку, оздоровлення, але оригінальність, повноцінність Вашої лазні, будинки, ділянки. Купіль це обов'язковий атрибут сучасного будинку, спортивного центру, сауни, садиби. Купіль це те, з чого ви починаєте Ваш здоровий спосіб життя, купіль стане запорукою Вашого богатирського здоров'я. Тільки у нас ви отримаєте максимально об'єктивну інформацію про купелях, її правильної експлуатації, також всі подробиці про «фурако», «Офуро»! Ви можете купити Купіль для лазні в Мінську і по всій Білорусі. Ми виробляємо купелі будь-яких розмірів, з різних порід, збираємо купелі на місці при необхідності. Наші купелі Ви можете тримати без води: вони не потечуть і не розсохтися. За ними легко доглядати. Ми надаємо гарантію на наші купелі. Наші купелі покриваються полімерним покриттям, що покращує ряд властивостей: збільшує термін служби, спрощує гігієнічну чистку купелі, покращує естетичні якості. Купіль ви можете сміливо експлуатувати на вулиці і при будь-яких погодних умов і в будь-який вреям року. При загрозі замерзання обов'язково зливати воду. Перед кожним використанням рекомендуємо міняти воду в купелі. Якщо воду Ви не хочете міняти часто, можна застосовувати хімічні засоби. Хімічні засоби для басейнів і купелей можна придбати у нас. Дерев'яна купіль для лазні при правильній експлуатації, в будинку, або на вулиці, простоїть довгі роки. Кращі купелі для лазні виготовляються з дуба, модрини. Інші доступні породи дерева для виготовлення купелей ми не використовуємо і не рекомендуємо. Купіль для лазні можна оснастити системою підігріву на дровах, електриці, газу. Ми пропонуємо Вам найкращі печі для купелей на дровах! Ніде ви не знайдете більш якісної печі для купелі. Уже понад 10 років наші печі прекрасно гріють воду в купелі по всьому світу! Детальніше про печах читайте в розділі «Печі для купелей .

Ми також пропонуємо купити купіль для лазні виготовлену за традиційною Бондарне технології. Чим відрізняється купіль клеєна від купелі за традиційною технологією? Основна відмінність в тому, що традиційна технологія не передбачає прмененія клею. Така купіль збирається з ламелей (дерев'яних струганих дощок) і стягується обручами. Ми також пропонуємо купити купіль для лазні виготовлену за традиційною Бондарне технології Герметичність купелі досягається за рахунок розбухання дерева від води. Таку купіль необхідно тримати з водою, інакше вона буде розсихатися. Звичайно, виняток становлять морозні умови, коли воду потрібно обов'язково зливати! Традиційна купіль коштує дешевше, оскільки технологія виготовлення горадо простіше. Однак, вона вимагає більшого догляду і уваги. За умови, що вода в купелі знаходиться постійно неминуче протягом декількох днейобразуются мікроводорості, слиз. Отже, перед кожним використанням рекомендується міняти воду в купелі і почистити її содою з прімененіме м'яких губок. Деякі люди з радістю вибирають традиційну купіль, так як їм не дістає самобутності, приємних клопотів по побуті, відчуття чогось давно забутого-старого, але дуже гарного! Наші купелі обов'язково не дадуть Вам відчувати ностальгію лише в мріях, але дозволять до неї доторкнутися всім тілом і душею! Якщо у Вас немає можливості поставити вдома купіль, але є величезне бажання мати дерев'яну ванну, ми з радістю запропонуємо прекрасну ванну з модрини з полімерним покриттям. Ванна з модрини не поступається нічим, в тому числі і по терміну служби звичайним ванн. Нам здається, що приводів прийняти ванну стане набагато більше!

Адже приймати ванну з модрини для Вас це стане приємним ритуалом з масою позитивних емоцій, особливо якщо оснастити ванну з модрини системою гідро і аеро-масажу Адже приймати ванну з модрини для Вас це стане приємним ритуалом з масою позитивних емоцій, особливо якщо оснастити ванну з модрини системою гідро і аеро-масажу. Для Вас вона стане і особистим доктором, і спа-салоном, і куточком розради. Не позбавляйте себе такої можливості! Відчуйте себе гідним цього задоволення! Чому варто купувати купелі у нас? Приводи наступні: Ви отримуєте гарантію якості! ціни на купелі для лазні абсолютно адекватні пропонованого якості! Наші купелі виготовляються шляхом склеювання, тому вони не течуть! Купелі нашого виробництва покриті спеціальним полімерним покриттям, яке не приховує прекрасну структуру дерева, але захищає його і зводить до мінімуму догляд за купіллю! Ми завжди поруч, щоб допомогти Вашій купелі в разі будь-яких проблем! Ви можете зробити замовлення на купіль з будь-якої точки Білорусі. При необхідності ми безоплатного виїдемо на місце для консультації! Ми організуємо доставку купелі, здійснимо її монтаж! Наші купелі в Мінську і по всій Білорусі по самій адекватною ціною за пропоноване якість! Вибирайте купелі від компанії LBGroup.by!

Чим відрізняється купіль клеєна від купелі за традиційною технологією?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама