Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Огірки в бочці вирощування покроково по відео і фото

  1. З чого почати вирощування огірків в бочках
  2. Дивіться відео: Як виростити ранні огірки в бочці

Покрокове вирощування огірків в бочці останнім часом стало одним з найпоширеніших методів на дачі. Тепер ви можете отримати хороший урожай на невеликій площі ділянки. Доглядати за незвичайної грядкою з бочок просто і цікаво, головне, правильно висадити насіння і знайти підходяще місце на городі.

З чого почати вирощування огірків в бочках

Коли з вашого дачної ділянки зійде сніг, необхідно підготувати тару для висадки насіння огірків. Бочки встановіть в один ряд або розподіліть по ділянці, потім покладіть в них каміння і гілочки, щоб зробити дренажну систему. Засипте землю в бочки, при цьому ви можете зробити грунт самостійно, змішавши чорнозем з гноєм або купити готовий.

Засипте землю в бочки, при цьому ви можете зробити грунт самостійно, змішавши чорнозем з гноєм або купити готовий

Фото вирощування огірків в бочці покроково

Огірки повинні тягнутися вгору і витися, тоді ви зможете зібрати хороший урожай. Для того щоб підв'язувати огірки було легко, зробіть каркас зверху бочки або просто застроміть прути. Можна вставити сітку або придумати ще якесь пристосування, головне, щоб воно було зручним для підв'язки.

В одній бочці можна висаджувати до 8 кущів, тоді рослин будуть себе відчувати комфортно і нормально розвиватися. Оптимальний варіант при вирощуванні огірків в бочці висаджувати 4 рослини, тоді їм буде досить грунту для харчування і місця для зростання.

Дивіться відео: Як виростити ранні огірки в бочці

Наступним кроком для вирощування огірків в бочці буде посів насіння. Не забудьте їх полити і зверху накрити плівкою для створення парникового ефекту. Якщо у вас вже є готова розсада, то висаджуйте в бочку її, головне, щоб вже пройшла загроза заморозків, інакше огірки можуть загинути.

У покрокових інструкціях по вирощуванню огірків в бочках досвідчені дачники вказують, що відстань від краю бочки до грунту не менше 20 см, інакше до кінця сезону грунт з гілками просяде, і огіркам не вистачатиме світла.

Фото вирощування огірків в квіткових горщиках

Також почитайте: Пророщування огірків в тирсі, переваги

При покроковому вирощуванні огірків в бочці ви можете покривний матеріал не знімати відразу. Дочекайтеся, поки з'являться сходи і погода налагодиться. За відгуками дачником, покривним матеріалом можна користуватися, щоб захистити огірки від палючого сонця або холоду.

дозрівають огірки в бочках трохи раніше, ніж у відкритому грунті, тому вже найближчим часом ви зможете зібрати хороший урожай. Спробуйте оригінально прикрасити бочку, тоді вона стане відмінним доповненням ландшафтного дизайну. Пам'ятайте, що вирощування огірків в мішках або бочках - хороший спосіб заощадити площа дачної ділянки.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама