Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як приготувати вегетаріанський борщ з бадилля

Буряк відома людству з давніх часів, а історія її відкриття і культивування починається з Візантії, звідки вона ще в 10 столітті поширилася по всьому світу Буряк відома людству з давніх часів, а історія її відкриття і культивування починається з Візантії, звідки вона ще в 10 столітті поширилася по всьому світу. З тих пір і російський стіл важко уявити собі без цього смачного овоча з дуже незвичайними властивостями. Так, без буряка неможливо приготувати борщ, борщ, вінегрет, оселедець під шубою і т.п. Одне тільки шкода, що не всі підозрюють про те, наскільки це корисний і необхідний для нашого організму овоч, який може похвалитися величезним кількістю вітамінів, різних мікроелементів і інших корисних речовин! А ще не менш корисною є молода бурякова гичка (листя коренеплодів), яка володіє практично таким же багатим вітамінним і мінеральним складом!

Тому частіше готуйте найсмачніші та оригінальні страви на основі буряка, наприклад, улюблений освіжаючий борщ із зеленню і овочами!

Щоб приготувати борщ з бадилля вегетаріанський, нам знадобиться:

молода буряк з бадиллям - 2 шт.
свіжі огірки - 2-3 шт.
курячі яйця - 2-3 шт.
пір'я зеленої цибулі - 1 пучок
зелень кропу - 1 пучок
яблучний оцет - за смаком
сіль, цукор, перець чорний - за смаком
сметана - на смак

Як приготувати борщ з бадилля вегетаріанський:

1. Як і завжди, починаємо ми з підготовки необхідних інгредієнтів. Для цього спочатку відокремлюємо буряк від бадилля, потім ретельно промиваємо її в проточній воді і відправляємо варитися до готовності (близько 30-40 хв). Готовність звареного овочу ви можете визначити, просто проткнув його ножем, - якщо м'який (ніж добре проходить), тоді можна знімати з вогню. Перекладаємо буряк на окрему тарілку, щоб вона швидше охолола. Потім очищаємо її від шкірки і натираємо на тертці (великої) або просто нарізаємо соломкою (кубиками, брусочками, як вам подобається). При цьому відвар з буряка потрібно процідити через марлю (її складовими в кілька частин) і дати йому охолонути.
2. Одночасно з буряком ставимо відварюватися і курячі яйця (відварюємо їх круто, т. Е. Не менше 10-12 хв. Після того, як вони закиплять). Після цього яйця необхідно відразу помістити під холодну воду, щоб вони легше і швидше чистилися.
Остигнули яйця очищаємо від шкаралупи, після чого нарізаємо їх середніми кубиками.
3. Ну, а поки яйця і буряк варяться, ми в цей час займемося підготовкою наступних продуктів, наприклад, тієї ж бадиллям. Отже, її також потрібно дуже добре промити (зіпсовані листя при цьому видаляємо), потім просушити і нарізати соломкою.
Точно так же добре промиваємо (а потім просушують) все решта овочі та зелень (огірки, зелену цибулю і кріп). Тепер огірки нарізаємо невеликими кубиками, а зелень просто дуже дрібно шаткуємо ножем. При бажанні, до речі, ви ще можете додати в борщ і іншу улюблену зеленушку (наприклад, петрушку або навіть листя салату).
4. Тепер беремо невелику мисочку і змішуємо в ній все «сухі» інгредієнти нашого борщу (буряк, яйця, огірки і всю зелень), після чого додаємо до них сіль, цукор, перець за смаком (ще раз перемішуємо).
Далі розкладаємо суміш по порційних глибоких тарілках, а зверху заливаємо все остиглим буряковим відваром, в який перед цим можна при бажанні додати трохи яблучного оцту (або столового). Якщо вийде так, що відвару у вас виявиться недостатньо, тоді просто розведіть його звичайною кип'яченою водою.

Після заправляємо кожну з тарілок (при бажанні) порцією охолодженої густої сметани і подаємо готовий борщ до столу! Якщо ви хочете, щоб страва отримати більш ситним, тоді додайте в борщ ще й нарізане невеликими кубиками варене м'ясо (наприклад, курку, яловичину або телятину) або ковбасу.

Приємного всім апетиту!

Матеріал належить сайту 1001eda.com
Автор рецепта Екка Мала


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама