Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Щи з бурякової гички

Navely Кухарчук 7 рівня

  • 28 липня 2013, 22:56
  • 30479

Це смак з дитинства ... Пропоную вам приготувати смачні, корисні, легкі щі з бурякової гички на овочевому відварі. Такі щі варила в моєму дитинстві бабуся в селі, я трохи підбудувала рецепт під себе, але смак дитинства залишився. Заходьте, угощайтесь.

Заходьте, угощайтесь

Спочатку потрібно приготувати овочевий бульйон. Ці продукти я не вказала в інгредієнтах, тут на фото видно, що я використовую для бульйону - це шматочки моркви, листя - верхня частина від цибулі-порею, шматочки ріпчастої цибулі, можна додати шматочок селери. Овочі все помити, почистити, помістити в каструлю, залити холодною водою, додати сіль, довести до кипіння і варити хвилин 30-40. Бульйон можна зварити заздалегідь. За 10 хвилин до закінчення варіння додати лавровий лист. Як бульйон охолоне, відціджуємо його від овочів, вони нам більше не потрібні.

Як бульйон охолоне, відціджуємо його від овочів, вони нам більше не потрібні

Ось і все, можна дегустувати. Подавати, звичайно ж, краще за все з сільським хлібом, а й з хлібцями (в моєму випадку) теж смачно! За бажанням додати свіжу зелень і, якщо дієта не строга, то смачно дуже зі сметаною.

За бажанням додати свіжу зелень і, якщо дієта не строга, то смачно дуже зі сметаною

Велика користь буряка міститься в її бадиллі. Вона не відрізняється за своїм складом від коренеплодів і навіть містить більше вітаміну С. Її рекомендують вживати тим, кому протипоказана сирий буряк. В основному, листя гасять і готують в якості салату. Користь бадилля буряка в тому, що її вживання сприяє поліпшенню травлення, усуває запори, здуття живота, знижує вагу. Всі ці властивості обумовлені великим вмістом клітковини.
Бурячиння:
■ багата вітамінами більше, ніж буряковий «корінець»;
■ завдяки антиоксиданту бетаїну покращує роботу печінки і виводить «поганий» холестерин, сприяє схудненню;
■ корисна діабетикам, т. К. Зміцнює капіляри, які руйнуються при цукрової хвороби;
■ завдяки оптимальному поєднанню кальцію і калію підтримує в організмі нормальний кислотно-лужний баланс;
■ високий вміст кобальту і йоду покращує зосередженість і пам'ять.
Хочу додати ще, що такі щі можна зварити і на м'ясному бульйоні, буде все одно смачно!
СМАЧНОГО!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама