Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Chrome скачати безкоштовно, Google Chrome 52 скачати російську версію

  1. Що нового в Chrome 53.0.2785.89

Різноманіття і постійне вдосконалення сучасних браузерів, постійно конкурують за визнання користувачів, призводить до того, що різниця між ними стає малопомітною. Але перше місце користувачі як і раніше віддають браузеру Google Chrome. Це пов'язано з тим, що розробники постійно намагаються удосконалити своє дітище, періодично доповнюючи його рядом корисних функцій.

Це пов'язано з тим, що розробники постійно намагаються удосконалити своє дітище, періодично доповнюючи його рядом корисних функцій

Якщо ви вирішите завантажити Chrome для інсталяції на свій комп'ютер, ви гарантовано поповните ряди його шанувальників. Переваг у цього браузера досить. Ось кілька, які вигідно відрізняють його від інших браузерів.

  • Швидкість. Хром відрізняється високою швидкістю роботи і швидкою обробкою відображаються ресурсів. Можливість попереднього завантаження сторінок також покращує цей параметр.
  • Безпека. Завдяки наявності постійно оновлюваною базою фішингових і шкідливих ресурсів, а також необхідності додаткового підтвердження завантаження файлів з певними розширеннями (наприклад, .exe, .bat) зменшуються шанси зараження комп'ютера вірусами.
  • Конфіденційність. Chrome допомагає здійснювати постійний контроль над особистою інформацією, а також надійно захистить те, чим ви ділитеся в Інтернеті.
  • Наявність в диспетчері завдань меню "Додаткові інструменти". Така «фішка» дозволяє з'ясувати обсяг ресурсів певної вкладки або плагіна, що забезпечує швидке знаходження та усунення джерел проблем.
  • Функція автоматичного перекладу сторінок за допомогою сервісу Гугл Перекладач.
  • Голосове введення пошукових запитів.

Радує і те, що можна завантажити Chrome безкоштовно російською мовою, заощадивши чималу суму для інших потреб.

Використовуючи інноваційні можливості та додатки даного браузера, Ви ще більше полегшите роботу і спілкування в мережі, які тепер займають значну частину нашого життя.

За даними StatCounter Google займає 60% ринку веб-браузерів, браузери від Microsoft - 17% (в тому числі Edge 2.5%), далі з невеликим відставанням слідує Mozilla Firefox з 16%, Apple Safari - 5%.

Що нового в Chrome 53.0.2785.89

- Додано новий спосіб побудови інтерфейсу - Aura UI
- З'явилася довгоочікувана функція виявлення "кричущих закладок", тепер для вкладок в яких відтворюється аудіо, відбувається захоплення з мікрофона або камери або транслює вміст відображається відповідний індикатор близько заголовка
- Блокування деяких NPAPI-плагінів
- Виправлені уразливості
всі зміни

Назва Chrome Версія 53.0.2785.89 Розробник Google Inc. Ліцензія Відкрите програмне забезпечення ОС Windows 8, 7, Vista, XP Розмір 0.78 Mb Оновлення 01.09.2016 Категорія Браузери Теги google Завантажити безкоштовно Chrome російською мовою останню версію можна за наступними посиланнями:
Завантажити Chrome 53.0.2785.89 (0.78 Mb)
Більш ранні версії:
Дивіться також:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама