Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Роздуті вени на руках - симптоми багатьох захворювань

  1. Чому здуваються вени на руках?
  2. Методи лікування розширення вен на руках
  3. Народні засоби лікування

Якщо у вас роздуті вени на руках, то це не потрібно залишати без уваги. Це може бути початком варикозного процесу. Наші руки схильні до постійних фізичних навантажень, практично завжди опущені вниз.

Це призводить до припливу крові, яка починає застоюватися у венах Це призводить до припливу крові, яка починає застоюватися у венах. В першу чергу розширення вен стає помітним на кистях рук. При перших же симптомах потрібно проконсультуватися з фахівцем. Можливо, що немає нічого страшного.

Якщо у худого людини виступають вени на руках, то це цілком нормально. Чоловіки на такі дрібниці не звертають уваги. Навіть вважають це ознакою життєвої сили.

Жінки з таким станом речей змириться не можуть. Їх хвилює зовнішній вигляд своїх рук. На першій стадії можна застосовувати такі профілактичні заходи:

  1. Берегти свої руки від тривалої фізичного навантаження. Чи не носити важких сумок. Чи не піднімати великих вантажів.
  2. Намагайтеся частіше піднімати руки вгору, щоб кров стікала.
  3. Включайте в свій раціон більше овочів і фруктів. Вони тонізують вен, а кров підтримують в хорошому стані.
  4. Позитивно впливає на тонус судин контрастний душ.

Уважно стежити за станом своєї венозної системи важливо ще тому, що варикозне розширення може свідчити про початок іншого захворювання. Наприклад, атеросклероз супроводжується варикозом. Тому, якщо у вас на руці здулася вена, обов'язково зверніться в лікаря флеболога. Чим раніше почнете лікувати варикозне розширення вен, тим успішніше буде лікування.

Чому здуваються вени на руках?

При варикозної хвороби страждають судини, вени, які несуть кров до серця. При це тоншає стінки вен, збільшується діаметр просвіту, з'являються вузли, аневрізмоподобние локальні розширення. Якщо у вас утворилася шишка на вені на руці, то, можливо, з'являється саме такий венозний вузол.

Якщо у вас хвороба тільки починається, то вам може принести користь гірудотерапія. Це старі добрі лікування п'явками. Слина медичних п'явок містить фермент, який оздоровлює кровоносні судини, допомагаючи їм повернути свою форму. Рекомендується 5-6 сеансів гірудотерапії з їх повторенням через 3-4 місяці.

Іноді варикозне розширення вен на руках супроводжується болем. При варикозі порушується робота клапанів судин. Пошкоджені клапани заважають крові текти до серця. В судинах створюється підвищений тиск крові на стінки. Це ще більше порушує роботу клапанів.

Тиск крові може бути таким, що під його впливом судини починають скручуватися. Звичайно, хворий при цьому буде відчувати біль. До цього не потрібно доводити. Якщо у вас виступають вени на руках, необхідно зробити все, щоб не допустити важкої стадії варикозу.

Але якщо момент вже втрачено, тоді в справу йдуть інші методи лікування. Якщо вже опухла вена на руці, то правильний метод лікування може вказати тільки лікарка.

Методи лікування розширення вен на руках

Флебологические лікарні в даний час володіють різними можливостями для лікування роздутих вен на руках: Флебологические лікарні в даний час володіють різними можливостями для лікування роздутих вен на руках:

  1. Лазерна терапія;
  2. Ультразвукова терапія;
  3. Лікування медикаментами;
  4. Хірургічна операція.
  5. Склеротерапія.

Лазерна терапія є найзручнішим і безболісним способом лікування опуклих вен на руці. За допомогою лазера склеюються стінки судини. За вені перестає рухатися кров. Через деякий час вена повністю зникає. Склеротерапія робить практично те ж саме.

Тільки стінки судини склеюються не під дією теплового випромінювання, а під дією спеціальної речовини склерозанта, що вводиться в вену. Хвора вена, таким чином, виводиться з системи кровообігу і зникає. Якщо вени набухають на руках, можна вдатися до хірургічної операції, коли лікар вважатиме цей метод лікування єдино можливим.

І в недалекому минулому цей метод застосовувався дуже часто. Зараз йому на зміну приходять медикаментозні методи лікування. Створена велика кількість мазей, рекомендованих до вживання при розширенні вен на руках. Є й краплі, таблетки, капсули, які впливають на вени зсередини.

Більшість з них зроблено на основі екстракту кінського каштана. Кінського каштану приписують властивість звужувати дрібні судини. Таким же властивістю володіє вітамін Р (рутини). Дані речовини доповнюються іншими медикаментами, які мають стимулюючий вплив на кровообігу: екстракт конвалії, олеандр, омела.

Також медикаменти можуть містити протизапальні речовини, знеболюючі та жарознижувальні. Однак медикаментозним способом можна тільки пом'якшити хворобу, але не вилікувати її.

Народні засоби лікування

Якщо опухла вена на руці, ви відчуваєте біль, яка заважає вночі спати, можна використовувати народні засоби.

  1. Зелений помідор наріжте дрібними скибочками, накладіть на хвору вену і прив'яжіть бинтом. Робити це потрібно увечері перед сном. Потім лягати спати, а вранці знімати пов'язку. Головне щоб вистачило терпіння. Через рік варикоз зникне. Може статись, що й раніше.
  2. Натерти часник і перемішати з вершковим маслом. Суміш намазувати на ніч, зверху докласти пергаментний папір і забинтовувати. Вранці потрібно все промити і утеплити. Через кілька місяців варикоз проходить.
  3. Змащувати вранці і ввечері хворі вени яблучним оцтом, змішаним із спиртовою настоянкою березових бруньок в рівних частках. Змастити, потім через 15 хвилин повторити.
  4. Квітучу полин потовкти і змішати з кислим молоком. Змастити сумішшю марлю і прикласти до хворих венах. Обернути целофаном і тримати півгодини. Потім суміш видалити. Після цього хворі вени змастити сметаною.

Чому здуваються вени на руках?
Чому здуваються вени на руках?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама