Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як створити віртуальний диск

Компакт-диск - досить довговічне, мобільне і зручне винахід, яке коштує "копійки", однак і він схильний до псування, якщо не дотримуватися ряду умов його зберігання та експлуатації. При запуску деяких іграшок, обов'язковою умовою є присутність CD в приводі комп'ютера, що призводить до зношування приводу і диска, а також створює додатковий дискомфорт постійним шумом. Створенням віртуального диска (емулятора приводу) можна благополучно вирішити цю проблему, убивши трьох зайців: зберегти від зносу DVD диск, дисковод і позбутися від зайвого шуму. Створити віртуальний диск нам допоможе популярна, що заслужила довіру користувачів програма DAEMON Tools Lite:
Завантажити DAEMON Tools Lite для Windows 7/2000 / XP / Vista (32bit + 64bit)

В Lite версії її можна використовувати безкоштовно, використовуючи в повній мірі. Емулятор DAEMON Tools здатний створити до 4 віртуальних дисків - достатня кількість для середньостатистичного користувача.

Встановлюємо програму DAEMON Tools Lite і приступаємо до роботи. Якщо у Вас є вже створені або завантажені образи дисків, то за допомогою вкладки "1" ми можемо додати їх в перелік, використовуваних образів, які розташуються в верхній частині вікна програми DAEMON Tools Lite. При необхідності додати додатковий віртуальний привід (за замовчуванням при установці створюється один) - використовуємо кнопку "4".

Компакт-диск - досить довговічне, мобільне і зручне винахід, яке коштує копійки, однак і він схильний до псування, якщо не дотримуватися ряду умов його зберігання та експлуатації

Якщо нам потрібно створити образ, то вставивши диск в привід, натискаємо на кнопку "5". У вікні вказуємо привід, образ диска з якого буде створюватися в DAEMON Tools і шлях його збереження з назвою файлу. При необхідності образ можна захистити паролем.

При необхідності образ можна захистити паролем

Ну, і нарешті приступаємо, власне, до монтування самого образу. Для цього виділяємо потрібний образ у вікні каталогу, в нижній частині вікна клацаємо по віртуальному диску, в який його монтуємо і натискаємо на кнопку "3" (Монтувати).

Для цього виділяємо потрібний образ у вікні каталогу, в нижній частині вікна клацаємо по віртуальному диску, в який його монтуємо і натискаємо на кнопку 3 (Монтувати)

Ми розглянули основні можливості DAEMON Tools Lite - створення віртуального диска. Так само зайшовши у вкладку налаштувань, можна для своєї зручності прибрати медіа-інформацію, налаштувати гарячі клавіші і так далі.


Створення віртуального диска - відео інструкція


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама