Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ворожіння онлайн безкоштовно

  1. Ворожіння «Магічна сімка»
  2. Ворожіння на трьох рунах
  3. Ворожіння по Книзі Змін
  4. Експрес ворожіння по 1 карті
  5. Ворожіння по гральних кісток
  6. Ворожіння «Шкала любові»
  7. Розклад «Взаємність»
  8. шумерське ворожіння
  9. Експрес ворожіння по 3 картками
  10. Віртуальне ворожіння вісім послань
  11. Ворожіння по класичній літературі
  12. Циганське ворожіння на 10 карт
  13. Ворожіння по книзі «1000 і одна ніч»

Карткові Ворожіння

Ворожіння «Магічна сімка»

Карткові Ворожіння   Ворожіння «Магічна сімка»   Розширений варіант ворожіння, заснований на ворожінні по 3 картками


Розширений варіант ворожіння, заснований на ворожінні по 3 картками. Досить простий у використанні. Це універсальний розклад для більшості питань, хоча існують і інші розклади, які можуть дати більш глибокий відповідь.
Значення розкладу: Карта 1 - як справи йдуть; Карта 2 - як людина намагається показати цю ситуацію іншим; Карта 3 - що приховує; Карта 4 - до чого прагне, чого бажає; Карта 5 - що з цього вийде; Карта 6 - що це дасть в майбутньому; Карта 7 - як це вплине на життя.

ЦІКАВІ СТАТТІ

Чи може бути рай в курені? Йога для початківців Як приручити закоренілого холостяка?

Ворожіння на трьох рунах

Е той спосіб ворожіння використовувався ще 2000 років тому, є універсальним і може дати відповідь по будь-якому питанню. Якщо ви опинилися в складній ситуації і не можете вирішити, чи варто братися за задумане вами справу чи ні, руни завжди допоможуть вам мудрою порадою. В даному ворожінні використовуються руни в прямому і перевернутому положенні.
Значення розкладу: Перша руна означає ситуацію, в якій знаходиться ворожить; Друга руна - то, як людині слід вчинити; Третя руна описує ситуацію, яка послідує.

Ворожіння Таро

Розклад по стихіям секрети сузір'їв Компас Долі

Ворожіння по Книзі Змін

Д анное ворожіння - це складна система, заснована на Книзі Змін, яка вважається одним з найкращих класичних китайських творів. Ця система охоплює всі чергування подій, починаючи від боротьби добра і зла і закінчуючи звичайними життєвими ситуаціями в яких знаходиться людина. Головна відмінність китайської книги премії в світогляді - людина рівноправна частина природи, її активний діяч, він не тільки залежить, але також сприяє її розвитку, впливає на хід історії і свою долю.
Гексограмма складається з трьох рис. У кожної з них своє значення: перша - небо, друга - людина, третя - земля. Книгу змін можна розглядати як якийсь звід моральтно-етичних принципів, вона несе виховний характер, допомагає передбачити результат свого вчинку.

Експрес ворожіння по 1 карті

Г Адан по єдиною карті - це найкращий спосіб дізнатися точну відповідь на яке вас цікавить. Це може бути карта дня, тижня, призначення. Можна задавати ряд послідовних питань, тягнути по одній карті і вибудовувати цілу картину. Уміло використовуючи цей розклад, можна не вдаватися до інших розкладів, і при цьому поступово отримати розгорнуту відповідь на всі питання.

Ворожіння по гральних кісток

Е то просте і швидке віртуальне ворожіння можна використовувати якщо вас цікавлять перспективи розвитку ситуації. Ворожіння засноване на випадковому кількості випадання очок і їхнє значення з точки зору нумерології. Самостійно його зазвичай проводять з використанням від 1 до 3 кубиків. Якщо використовується кілька кубиків, результат випадання очок складається, що в результаті дає потрібний нам число.
Перші кістки з'явилися на території Ірану. Історія їх появи сягає корінням у давнину. Виготовлялися вони швидко і з будь-якого матеріалу. Не дивно, що з часом вони стали популярним засобом ворожіння.

Ворожіння «Шкала любові»

Е то ворожіння на почуття призначене для з'ясування ступеня закоханості партнера в вас. Воно діє за принципом ворожіння «Градусник Любові». Тут використовується аналогічний принцип, тільки замість градусів любові використовується процентна шкала від 0 до 100%. Ворожіння дозволить дізнатися холодний до вас кохана людина і які він відчуває почуття.

Розклад «Взаємність»

Е той розклад застосовується для з'ясування стану взаємин любовної пари. Термін дії розкладу становить близько трьох місяців. У ньому бере участь вся колода, але можна застосовувати тільки молодші Аркан. Придворні карти означають здебільшого чоловіків і жінок. Колода перемішується на столі круговим рухом за годинниковою стрілкою, потім по порядку викладаються сім карт.
Значення розкладу: Карта 1 - Головна тема взаємин, основна ситуація, яка пов'язує людей або заважає їм; Карта 2 - Про що думає ваш партнер, що тримає в голові; Карта 3 - Що у партнера на серце, чого він боїться або пристрасно бажає; Карта 4 - Поведінка партнера на людях або один з одним; Карта 5 - Про що думаєте ви, що займає ваші думки; Карта 6 - Що у вас на серці, чого ви боїтеся або пристрасно жадаєте Карта 7 - Поведінка партнерів на людях або один з одним.

шумерське ворожіння

Е то універсальне ворожіння по глиняним табличок підходить для ради з будь-якого питання. Зі ста восьми ворожильних табличок в нормальному стані збереглися лише 40. Спочатку деякі знаки було складно трактувати. Тому гадати по цій системі доводиться користуватися лише тими табличками, тлумачення яких не викликає сумнівів. Стародавні шумери під час ворожіння запалювали особливий світильник (чашу з маслом), і розкладали глиняні таблички на вівтарному камені.
У наш час буде досить запалити свічку, очистити місце гадання від сторонніх предметів і розкласти на ньому гадательние таблички малюнками вниз. Вони можуть бути виготовлені з будь-якого матеріалу. Змішавши як слід таблички, потрібно вимовити молитву. Шумерські молитви не дійшли до наших днів, тому підійде будь-яка. Після цього задайте яке вас цікавить. Заважати символи і відкривати їх повинен сам ворожбит.

Експрес ворожіння по 3 картками

Е то дуже просте онлайн ворожіння допомагає пролити світло на поточну ситуацію, дізнатися що на неї впливає і що трапиться в бліжашем майбутньому.
Значення розкладу: Карта 1 - Минуле; Карта 2 - Справжнє; Карта 3 - Майбутнє;

Віртуальне ворожіння вісім послань

У есной настає час романтики, побачень і любові. Чоловіки дарують жінкам подарунки і іноді визнаються в своїх почуттях. Але що робити, якщо коханий так і не проявив ініціативи? Звичайно ж не засмучуватися, в вашому оточенні напевно прісутствовует інший чоловік, готовий привітати і подарунками та увагою. Підніміть собі настрій, крім традиційних весняних гадань по квітам, гілочках дерев, птахам, пропонуємо спробувати легке ворожіння для жінок на честь свята 8 березня. У ньому містяться кілька послань залишених картами Таро, мудрими з усіх провісників.

Ворожіння по класичній літературі

Е слі ви любитель поезії, красивих романтичних віршів, і взагалі цінитель прекрасного, вам буде цікаво пройти дане ворожіння. Головна тема творчості більшості поетів - це почуття і стосунки, тому якщо і гадати на любов за цитатами, то найкрасивіше і короткий прогноз можна отримати використовуючи уривок з вірша.

Циганське ворожіння на 10 карт

Р асклад на 10 карт є одним з найпоширеніших гадань. Це ворожіння підійде для будь-якої ситуації, якщо ви хочете побачити повну картину сьогодення і майбутнього. Ви повинні сконцентруватися на питанні який задаєте.
Значення розкладу: Карта 1 - що на серце у ворожбитів; Карти 2,3,4 - що у людини, який ворожить, було в минулому; Карти 5,6,7 - сьогодення і найближче майбутнє; Карти 8,9,10 - майбутнє віддалене.

Ворожіння по книзі «1000 і одна ніч»

В не сумніву, головною героїнею цього найстарішого збірки казок є Шехерезада. За легендою вона вийшла заміж за царя Шехербана щоб врятувати себе і свій народ від божевілля правителя. У надії що цар прислухається до її словами, вона розповідає йому про ситуаціях пов'язаних з жорстокістю, ревнощами і жінконенависництвом. У цих оповіданнях Шехерезада виступає не тільки в ролі оповідача, а й вчителі. Шехерезада займала розповідями царя 1000 і 1 одну ніч. Після цього цар не захотів розлучатися з дружиною. Король Шахербан наказав переписати чудові казки, які йому розповіла Шехерезада. Цілих сорок томів було написано і складено в царську скарбницю. Їх переплели в золотий палітурка щоб показати цінність цих повчань і та істин. Вчені люди перевели їх на всі сучасні мови світу і назвали цей збірник 1000 і 1 ніч.

Але що робити, якщо коханий так і не проявив ініціативи?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама