Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Килими з віскози

  1. 5 причин купити килим з віскози
  2. Як вибрати килим з віскози?
  3. Форма має значення
  4. Колірна гамма килимів з віскози

Килим з віскози може служити не тільки красивим декоративною прикрасою, яке зонирует кімнату, розділяючи її на затишні куточки і акцентуючи увагу на певному місці в приміщенні. Килим, це ще й чудовий утеплювач, по якому так приємно пройтися босими ногами, відчуваючи, як шовковистий ворс пестить босі ступні. Особливо гарні яскраві, барвисті і невибагливі вироби з віскози, які не вимагають особливого догляду і неймовірно прикрашають квартиру.

утеплювач,

5 причин купити килим з віскози

Прихильникам натурального і природного стилю можливо здасться недоречним розстеляти будинку килими з віскози. А між тим, не дивлячись на штучне походження, цю сировину на 100% натурально! Віскоза проводиться з волокон целюлози, що отримується з деревини і тому говорити про її штучне походження просто безглуздо. Свого часу віскозне полотна ємко охрестили «деревним шовком» і за своїми якостями вони нітрохи не поступаються натуральним тканинам і сировини. Тому існує цілий ряд причин купити килим з віскози.

  1. Ціна. Дивно, але розкішні, м'які килими коштують зовсім недорого. Ця покупка буде по кишені будь-якій сім'ї.
  2. Гіпоалергенність. Віскоза не викликає неприємних симптомів у тих, хто страждає від алергії на шерсть і натуральні волокна. Вона абсолютно безпечна і килими з віскози можна стелити навіть в кімнатах немовлят .
  3. Різноманітність фактур, кольорів і відтінків. Ви зможете підібрати килим до будь-якого стилю, інтер'єру і напрямку в дизайні.
  4. Повітропроникність. Віскозні килими «дихають» і не накопичують статичну електрику.
  5. Приємна, м'яка, шовковиста поверхня. Ви назавжди полюбите покриття для підлоги з віскози, тому що по щонайм'якшої, ласкавого ворсу буде так приємно ходити босоніж. А Ваш малюк зможе повзати по застеленому килимом підлозі без побоювання застудитися.

Це найважливіші, але далеко не єдині переваги килимів з віскози, які мають масу переваг перед натуральними аналогами.

Як вибрати килим з віскози?

Часи, коли килими розвішували на стіни і прагнули укрити ними всі доступні вільні місця давно канули в Лету. Винятком є ​​хіба що оформлення приміщення в арабському стилі , Де безліч килимів - це данина традиціям і особливість дизайнерського напрямку. Зараз килими покликані вирішувати зовсім інші завдання і акцентувати увагу на чомусь важливому.

Вітальня. Тут все ділиться на зони, і центр кімнати знаходиться там, де розташований телевізор або камін. Для того щоб відокремити зону відпочинку, досить розстелити в обраному місці килим і по його периметру розставити меблі. Буквально відразу Ви зрозумієте, що з'явилася чітка грань, яка відділяє м'які дивани, крісла та журнальний столик від всього іншого приміщення. Вийде затишний і комфортний куточок для відпочинку, який можна оформити за допомогою простого килима.

Спальня. Найважливіше призначення килима з віскози в спальні - це створювати теплу, м'яку, шовковисту поверхню, на яку приємно вставати босими ногами. Саме з перших ранкових відчуттів починається день і якщо перший дотик виявиться ласкавим і заспокійливим, то день неодмінно почнеться добре. Спальні рідко застеляють великими килимами. Найчастіше використовують акуратні приліжкові килимки , Виготовлені з великою фантазією.

Дитяча. Тут потрібен великий килим з віскози, який закриє велику частину підлоги, тому що малюка потрібно забезпечити великої ігровим майданчиком. Вибирайте веселі та яскраві кольори, які будуть залучати його увагу або купуйте спеціально призначені для малюків килими з персонажами дитячих казок.

Вибирайте веселі та яскраві кольори, які будуть залучати його увагу або купуйте спеціально призначені для малюків килими з персонажами дитячих казок

Форма має значення

Існує всього чотири стандартні форми килимів з віскози, які виготовляють виробники.

  1. Квадрат. Типове виріб, що використовується для зонування. Саме за допомогою квадратного килима можна візуально відокремити зону відпочинку, просто розставивши по краях покриття м'які меблі.
  2. Круглі килими з віскози. Ця форма дуже своєрідна, і постелити таке покриття можна далеко не в кожній кімнаті. Маленькі і вузькі приміщення відпадають відразу - круглий килим зробить їх ще менше і створить ілюзію тісноти. Як правило, ідеально круглі форми килимів чудово виглядають у великих, просторих кімнатах, де їх розгортають прямо по центру. На килимі можна поставити круглий журнальний столик і розмістити навколо нього зручні крісла.
  3. Прямокутні килими. Найпоширеніший варіант, який буде хороший в будь-якому приміщенні. Якщо кімната невелика по довжині, то прямокутник візуально витягне простір, а в занадто великому приміщенні такий килим стане рискою між зонами.
  4. Овальні килими з віскози. Володіють всіма перерахованими перевагами прямокутних, але мають одне незаперечне достоїнство - їх округлі витягнуті форми можуть згладити будь-які гострі кути і сконцентрувати увагу лише на візерунку. Такий килим хороший і в вітальні, і в спальні, і навіть в дитячій.

Колірна гамма килимів з віскози

Перш ніж купувати килим з віскози, заздалегідь оціните стан кімнати, в яку Ви припускаєте його розстелити. Для південних і сонячних приміщень найкраще підійдуть покриття в холодній колірній гамі. Вони трохи згладять яскравість і створять відчуття гармонії. Для кімнат, розташованих в північній частині будинку, правила вибору килимів діють з точністю до навпаки - тут потрібні теплі, яскраві і сонячні фарби, розбавляють похмурість і створює настрій.

Намагайтеся не настилати килими з великими елементами малюнка на кольоровий лінолеум. Всі кольори і фарби загубляться, і підлога буде здаватися надмірно строкатим.

Використовуйте правило контрасту - на світлі підлоги розкладати килими більш темних відтінків, а на темні підлоги, навпаки, більш світлі. Це підкреслить красу і килима, і статі і все разом буде виглядати стильно, гармонійно і цілком природно.

Килим з віскози, це гармонійне поєднання якості, довговічності, яскравості і зовсім невеликої ціни. За допомогою цього підлогового покриття можна повністю перетворити приміщення і надати йому затишний, комфортний і респектабельний вигляд.

Фонтан креативних ідей з оформлення будинку та саду чекає наших передплатників щотижня. Ми вже підготували масу цікавих матеріалів, які надихнуть Вас. Приєднуйтесь до нас, щоб отримувати свіжі ідеї і не пропустити найцікавішого!

Як вибрати килим з віскози?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама