Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Матеріал для гідроізоляції фундаменту купити захист від вологи грунтових вод

  1. Відеокаталог: матеріали та технології для ізоляції фундаментів
  2. Захист гідроізоляції фундаменту від пошкоджень
  3. Наш матеріал для гідроізоляції захищає фундамент від води і радону
  4. Цінність вибору гідроізоляційних матеріалів для фундаменту

Рідка гума і є той самий бітумний гідроізоляційний матеріал для фундаменту будь-якого типу промислових і житлових будівель, ТЕХНОПРОК і є та сама технологи

ТЕХНОПРОК з 2004 року відповідає на ці питання прикладами застосування рідкої гуми. Див. Нижче Відеокаталог матеріалів і технології рідкої гідроізоляції для фундаментів :

Рідка гума і є той самий бітумний гідроізоляційний матеріал для фундаменту будь-якого типу промислових і житлових будівель, ТЕХНОПРОК і є та сама технологія захисту будинку від води і радону.

Дізнатися все про технології і якості гідроізоляції, купити матеріали кращі для фундаментів, тут:

Відеокаталог: матеріали та технології для ізоляції фундаментів

Рідка гума Рапідфлекс - унікальний двокомпонентний бітумно-полімерний матеріал, спеціальний для гідроізоляції фундаментів будівель. Призначений для швидкого автоматизованого розпилення. Гідроізоляційна мембрана Рапідфлекс, має високу еластичність і адгезію до бетонної підстави фундаментів.

Гідроізоляційна мембрана Рапідфлекс, має високу еластичність і адгезію до бетонної підстави фундаментів

Рідка гума ТЕХНОПРОК - ще один гідроізоляційний склад для автоматизованого нанесення на фундаменти будівель. Використовується, як при новому будівництві, так і для ремонту гідроізоляції бетонних конструкцій.

Використовується, як при новому будівництві, так і для ремонту гідроізоляції бетонних конструкцій

Рідка гума Еластопаз - основний гідроізоляційний матеріал для фундаментів, щоб було легко і зручно нанести його вручну. Еластопаз є однокомпонентним складом. Відмінність від мастики Еластомікс в тому, що відсутня активатор, тому Еластопаз наноситься пошарово, з витратою на кожен шар не більше 1,5 ... 2,0 кг / м2. Кожен наступний шар укладається після висихання попереднього шару. Слайд-шоу Гідроізоляція фундаменту будинку матеріалом Еластопаз нижче:

Купити для гідроізоляції фундаменту матеріал на основі рідкої гуми - правильне рішення. Він може наноситися і вручну і розпиленням, що робить можливим його нанесення навіть у важкодоступних місцях.

При нанесенні утворюється монолітний безшовний килим, який не має швів і стиків. Еластичне покриття з рідкої гуми - надійний захист фундаменту від проникнення вологи дощу, від ґрунтових вод і від обдимання.

У компанії ТЕХНОПРОК Вам підкажуть, як правильно застосувати рідкі гідроізоляційні матеріали для фундаментів з бетону і який склад вибрати. Ми пропонуємо матеріали для гідроізоляції фундаменту як ручного, так і автоматизованого нанесення. У нас зручно купити все необхідне в комплексі для виконання робіт.

Захист гідроізоляції фундаменту від пошкоджень

Щоб побудувати фундамент будинку правильно відповідно до нормативів, необхідно в комплексі з гідроізоляцією зробити дренаж і захист гідроізоляції фундаменту будинку від агресивної динаміки грунтових вод і механічних пошкоджень.

Профільована мембрана являє спеціальне полотно із пластику, яке укладається на гідроізоляцію для захисту оной. Слід розуміти, що еластична мембрана з рідкої гуми вимагає захисту від механічних пошкоджень.

Виглядає матеріал для гідроізоляції, як показано на фото.

Шиповидную мембрану ще називають фундаментної плівкою саме тому, що цей міцний матеріал служить для захисту від пошкоджень вертикальної гідроізоляції та пристенного дренажу.

Профільована мембрана захищає гідроізоляцію фундаменту від різного роду пошкоджень, що викликаються рухом ґрунтових шарів, підвищеним вмістом водяних потоків, негативним впливом вологи на поверхню будівлі, таких як утворення цвілі і шарів мерзлоти в холодну пору року.

Наш матеріал для гідроізоляції захищає фундамент від води і радону

Мастики бітумні на основі рідкої гуми, крім відмінної гідроізоляції, забезпечують ще одна перевага - це повна паро- та гідроізоляція фундаменту і захист від радону. При чому тут газ радон?

Мало хто замислюється, що людина постійно наражається на небезпеку радіоактивного зараження. Причому це стосується не тільки жителів японської префектури Фукусіма, де в березні 2011 року через землетруси і цунамі сталася аварія на реакторі. Навіть, якщо Ви живете в Іркутську, Новосибірську, Єкатеринбурзі, Нижньому Новгороді, Москві або Калінінграді, то не можете на 100% бути впевненими в радіаційної безпеки.

Радон вносить найбільший вклад в радіоактивне опромінення людини в повсякденному житті. 3/4 річної дози опромінення, одержуваної людьми, доводиться на радон.

Продукти розпаду радону потрапляють в легені людини разом з повітрям. Розпад ядер радону в легеневої тканини викликає мікроожог, а підвищена концентрація газу в повітрі може привести до раку. Також альфа-частинки викликають пошкодження в хромосомах клітин кісткового мозку людини, що збільшує ймовірність розвитку лейкозів.

Найбільш уразливі для радону статеві, кровотворні та імунні клітини, пошкоджується спадковий код, а це призводить до мутації клітин при народженні дітей і збоїв в життєдіяльності людини.

У будинок радон може потрапити з землі; зі стін і фундаменту будівель, тому що будівельні матеріали (цемент, щебінь, цегла, шлакоблоки) в різному ступені, залежно від якості, містять дозу радіоактивних елементів; разом з водопровідною водою і природним газом. Так як цей газ важчий за повітря, він осідає і концентрується в нижніх поверхах і підвалах.

Найбільш значимий шлях накопичення радону в приміщеннях пов'язаний з виділенням радону з грунту, на якій стоїть будинок. Тому якість гідроізоляційних матеріалів для фундаменту - це не тільки захист будівлі від підземної води, але і заслін на шляху радону від проникнення в будівлю з грунтовими водами.

Рідкі гуми Еластопаз І Рапідфлекс атестовані міжнародною лабораторією як бітумна ізоляція і ефективний засіб захисту фундаменту від води і радону. Тому, купуйте в компанії ТЕХНОПРОК і застосовуйте кращі гідроізоляційні матеріали для фундаменту і будьте впевнені, що в цьому будинку гарантується 100% ізоляція фундаменту і безпеку людини від проникнення радону з грунту.

У 1995 році в нашій країні прийнятий федеральний закон «Про радіаційної безпеки населення» і діють спеціальні норми радіаційної безпеки. По ньому слід, що при проектуванні будівлі середньорічна активність ізотопів радону в повітрі не повинна перевищувати 100 бк / куб.м (беккерелів на метр кубічний). У житлових квартирах не більше 200 бк / куб.м, інакше постає питання про проведення захисних заходів, а якщо значення досягає 400 бк - будівля повинна бути знесено або перепрофільовано.

Однокомпонентна гідроізоляційна мастика Elastopaz і гідроізоляційна мастика з активатором Elastomix допоможуть Вам самостійно убезпечити свій будинок від радону. Для цього слід герметизувати щілини в стінах і підлогах, загерметизувати підвальні приміщення. Гідроізоляційні матеріали Еластопаз і Еластомікс можуть наноситися вручну і відмінно підходять для захисту бетонного фундаменту з плит від вологи, герметизації щілин, тріщин, заповнення отворів, раковин і т.д.

Звичайно, захист від радону фундаментів не основне призначення рідкої гуми. Це дуже корисне і унікальна властивість. Але головне те, що гідроізоляційні матеріали виду рідких гум забезпечують якісну бітумну, але еластичну ізоляцію, захищають фундамент від проникнення ззовні води і газових випарів.

висновок: рідкі гуми від ТЕХНОПРОК - зручний, надійний, екологічний, найкращий гідроізоляційний матеріал для захисту фундаменту будинку від води і радону.

Цінність вибору гідроізоляційних матеріалів для фундаменту

Металеві листи, рулонні і листові мембрани, бітумні матеріали рідкого нанесення, мінеральні, в'яжучі та матеріали на основі бетонитовая глин. Всі вони різні за своїми властивостями, у всіх є свої плюси і мінуси. Однак варто однозначно відзначити, що саме рідка гума забезпечує безшовну полімерну бітумну ізоляцію і ефективний захист фундаменту від протікання води і руйнування.

У рідкої гуми широка область застосування - це

  • гідроізоляція погребів і підвалів, тобто гідроізоляція фундаментів зсередини,
  • пристрій і ремонт гідроізоляції покрівлі,
  • захист від корозії різних конструкцій,
  • гідроізоляція балконів, плит перекриттів, несучих стін,
  • антикорозійний захист труб,
  • захист від корозії ємностей і піддонів,
  • гідроізоляція тунелів метро, ​​мостів, дамб, водостоків,
  • гідроізоляція басейнів, відстійників, резервуарів,
  • зміцнення насипів, контроль ерозії,
  • пристрій метаноудержівающіх бар'єрів, місць поховань (звалищ),
  • захист від корозії портових споруд,
  • пристрій гідроізоляції фундаментів будівель, тобто гідроізоляція фундаментів зовні

У компанії ТЕХНОПРОК Ви завжди знайдете і інші сучасні будівельні матеріали для гідроізоляції «під ключ», супутні з рідкими резинами, які забезпечать правильне пристрій дренажної системи, бездоганну захист еластичною гідроізоляції від пошкоджень, захист бетонного фундаменту від грунтових вод: гідроізоляційні системи і технології .

У ТЕХНОПРОК добре розуміють важливість і цінність вибору матеріалів для гідроізоляції фундаменту будь-якого будинку, тому в ТЕХНОПРОК навіть в розпал сезону утримують ціни на рівні доступності кожного клієнта.

Як не заплутатися в різноманітті матеріалів і для гідроізоляції фундаменту власного будинку вибрати краще?

Фахівці компанії «ТЕХНОПРОК» дадуть роз'яснення щодо застосування матеріалів і технології влаштування гідроізоляції фундаментів з рідкої гуми, по використанню будівельних плівок і захисних гідроізоляційних мембран.

ТЕХНОПРОК рекомендує: щоб без зайвих витрат зробити якісно гідроізоляцію фундаменту будинку, забезпечити йому надійний захист, купите в необхідному і достатньому кількості рідку гуму, геотекстиль і профмембрану, ті самі правильні гідроізоляційні матеріали, які гарантують збереження бетонних конструкцій будь-якого фундаменту на довгі роки.

При чому тут газ радон?
Як не заплутатися в різноманітті матеріалів і для гідроізоляції фундаменту власного будинку вибрати краще?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама