Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

утеплювач УРСА

  1. Схожі статті по темі
Головна

» утеплювачі » URSA

Урса - мінеральна вата на основі стеклоштапельного волокна

У сьогоднішньому світі, коли вартість енергоносіїв неухильно підвищується, а турбота про екологічну чистоту стає одним із першочергових завдань сучасного суспільства, на допомогу власникам квартир і будинків приходять сучасні технології. Теплоізоляційні матеріали нового покоління мають ряд найважливіших якостей, про які можна було тільки мріяти в минулому. Однією з головних проблем теплоізоляційних матеріалів, є їх пористість і здатність вбирати вологу, а також утримувати її. Для будь-яких волокон біологічного походження обов'язково знайдуться мікроорганізми, які готові будуть їх використовувати в якості їжі. У поєднанні з вологою звичайний утеплювач досить швидко змінить свою структуру і, швидше за все, втратить теплоізолюючі якості. Використання будь-яких речовин, що перешкоджають розмноженню мікроорганізмів, буде позначатися не тільки на них, а й на людях, яким доведеться дихати парами цих отрутохімікатів.

Утеплювач Урса має перевагу повної хімічної і біологічної нейтральності (в тому числі він неїстівний), що

повністю позбавить Вас від проблем з втратою якості утеплювача. Екологічно чисте, що не виділяє ніяких шкідливих речовин, абсолютно нейтральне до будь-яких хімікатів скловолокно ідеально підходить для вирішення більшості завдань по утепленню. Вироблене з кварцового піску скловолокно не схильне до впливу вологи, скло не боїться ніяких мікроорганізмів, ніколи не змінить свою структуру під впливом вологи, температури (в діапазоні природних кліматичних значень) і під впливом хімічних речовин.

Купити утеплювач Урса в Ростові - дуже просто. Досить заповнити форму на сайті і відправити її нам - ми зв'язку з Вами, уточнимо всі деталі замовлення, допоможемо вибрати необоходимо саме для Вас тип утеплювача, а також допоможемо з доставкою по Ростову-на-Дону або Ростовської області.

Утеплення скатної покрівлі за допомогою утеплювача URSA

Цей матеріал настільки надійний і довговічний, що його використовують не тільки для утеплення будинків, стін, горища, статі, але і в дорожньому будівництві, підготовці ізоляційного шару для посадкових смуг аеродромів, при будівництві відповідальних технологічних об'єктів, які мають контакт з грунтовими водами. Утеплювач Урса не змінює своїх механічних властивостей з часом, не злежується, не втрачає пористості, надійно утримує повітря, що є теплоізолятором. Саме повітря є теплоізоляційним матеріалом в будь-якому утеплювачі. Завдання будь-якої теплоізолюючих структури утримати в нерухомому стані повітряні маси, не дозволити статися конвекційному теплообміну, тобто - не дати повітряним масам прийти в рух. Будь-пористий волокнистий матеріал надійно утримує повітря нерухомим в межах обсягу своєї структури. Тому вкрай важливим є збереження обсягу (товщини) матеріалу, від якого залежать теплоізоляційні властивості утеплювача. Додатковим властивістю утеплювачів Урса є їх шумоізолюючі властивості. Найтонші волокна утеплювача гасять звукові коливання повітря, не дозволяючи шумів проникати крізь їх обсяг. Використовуючи утеплювач ursa в якості теплоізоляції будинку, Ви автоматично захищаєте його приміщення від сторонніх звуків, що йдуть з вулиці, ізолюєте суміжні кімнати від проникнення звуків з однієї в іншу. І, тим самим, робите життя

ваших домочадців комфортної, дозволяєте їм вибирати ритм життя на свій розсуд, не озираючись на розклад дня і ночі інших членів сім'ї. Однак скловолокно - не єдиний матеріал, який застосовується в утеплювачі Урса. Екструдований пінополістирол - надійний, міцний сучасний теплоізоляційний матеріал, розроблений у відповідності з усіма європейськими екологічними нормами. Як газу, використовуваного для спінювання, застосовується вуглекислота (вуглекислий газ) - з'єднання, що виділяється живими організмами при диханні, що є абсолютно нешкідливим. Навіть якщо станеться порушення герметичності окремих «застиглих пухирців» пінополістиролу, то в атмосферу приміщення виділиться лише звичайний вуглекислий газ. Наявність вуглекислого газу є перевагою даного утеплювача, т.к по відношенню до інших аналогічних утеплювачів даний утеплювач не підтримує горіння (клас горючості Г1), т. Е. Він самозатухаючий. Будучи граничним вуглеводнем полістирол хімічно нейтральний, не схильний до дії багатьох хімічних речовин, не боїться сусідства з мікроорганізмами, грибком, пліснявою. Це речовина не буде кормом ні для яких організмів. Спеціальні добавки роблять полістирол слабогорючим матеріалом класу Г1, що не підтримують самостійне горіння.

Прагнучи задовольняти потреби найсуворіших споживачів своєї продукції, компанія URSA безперервно займається дослідженнями в області розробки нових матеріалів. Одним з результатів багаторічних досліджень став унікальний за своїми споживчими якостями, безпеки і екологічності матюкав PureOne. На відміну від скловолокна, він безпечний при контакті з руками, приємний на дотик, схожий на необроблений бавовна (вату) або шерсть. Цей мінеральний матеріал не містить в своєму складі фенолів і формальдегідів, нейтральний хімічно, стійкий до вологи і абсолютно пожежобезпечний.

Основні властивості утеплювачів Урса, вигідно виділяють їх на тлі конкурентів, то, завдяки чому вони є незамінними матеріалами при створенні безпечного, теплого, затишного житла:

  • Стійкі до деформації
  • паронепроникні
  • мінімальна теплопровідність
  • Чи не поглинають вологу
  • Стійкі до агресивного біологічному середовищі (грибок, цвіль)
  • Чи не псуються гризунами
  • Чи не гниють
  • пожежобезпечні

Якщо вам потрібен утеплювач - компанія "Покрівельна система" готова вам запропонувати великий асортимент утеплювачів марки URSA в Ростові-на-Дону та Ростовської області. Наявність і ціни уточнюйте за телефонами

8 (863) 218-43-44, 8 (863) 218-43-12, або замовте зворотний дзвінок ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК

Схожі статті по темі

1. Утеплювач Ізорок (Isoroc)

2. Утеплювач Ізовер (Isover)

3. утеплювач Термолайф

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама