Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Втопили iPhone? Його все ще можна врятувати! (Інструкція)

  1. просушуємо iPhone
  2. включаємо iPhone

Від падіння iPhone не застрахований ніхто - як би акуратний зі своєю технікою не був користувач Від падіння iPhone не застрахований ніхто - як би акуратний зі своєю технікою не був користувач. Однак найгірше, якщо смартфон падає в воду - досить декількох секунд (а часом і однієї секунди), для того щоб iPhone замовк назавжди, тут вже як пощастить. Існує кілька способів порятунку iPhone після контакту з водою, про них ми і розповімо в цій статті.

Про зразковому плані дій в разі падіння будь-якого пристрою в воду чули багато - на думку відразу приходять поради з просушуванням на батареї, феном або в рисі. Однак мало хто знає правильну послідовність виконання всіх цих дій, та й з деталями тієї ж просушування мало хто ознайомлений. Так що ж робити якщо iPhone впав у воду?

Примітка: якщо iPhone пробув у воді тривалий час, наприклад, 30 секунд і більше, краще відразу йти в сервісний центр і не застосовувати ніяких спроб по реанімації пристрої своїми руками.

просушуємо iPhone

Важливо: включати iPhone для того, щоб перевірити його працездатність можна. Навіть якщо вода не завдала серйозної шкоди, перестрахуйтеся і зверніться інструкції описаної нижче. Включення пристрою, пошкодженого водою може привести до остаточної поломки.

Перше, що потрібно зробити - постаратися максимально швидко витерти пристрій і почати приготування для просушування. Ідеальним рішенням буде від'єднання акумулятора, але без навичок розбирання iPhone зробити це навряд чи вийде. В цьому випадку, необхідно вийняти лоток SIM-карти, взяти в руки звичайний фен і почати просушувати пристрій. Будьте уважні, включати фен на максимальну швидкість і температуру небажано - цим ви можете зробити тільки гірше.

Допомогти може і альтернативний спосіб, сенс якого полягає в просушування iPhone рисом Допомогти може і альтернативний спосіб, сенс якого полягає в просушування iPhone рисом. Рис відмінно вбирає в себе вологу, а випадки порятунку гаджетів після падіння в воду були зафіксовані неодноразово. Відкинувши скептицизм, візьми «втоплений» iPhone і покладіть його в пакет з рисом на 12-24 години, причому найкраще це робити після початкової просушування феном.

включаємо iPhone

І ось, пройшла доба після того, як ви ненароком упустили свій iPhone в воду. Смартфон був просушений і зараз лежить в пакеті з рисом, чекаючи своєї долі. Статистика говорить про те, що при не найсильнішому попаданні води і правильного виконання всіх перерахованих вище вказівок, iPhone «оживе» в 65% випадків, однак, готуватися потрібно до гіршого.

Якщо iPhone не включили, на жаль, його доведеться нести в сервісний центр, в надії, що контакти залишилися цілими і підлягають відновленню. Ремонт, в залежності від кількості дефектів, може оцінюватися в 1000-10000 рублів.

Що ще почитати:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Втопили iPhone? Його все ще можна врятувати! (Інструкція)

Так що ж робити якщо iPhone впав у воду?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама