Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Залили iPhone? Що робити якщо втопили айфон. Інструкція.

Якщо ви тут, значить в ваш iPhone потрапила вода. Не втрачайте часу і вирішите відразу - або несіть iPhone в сервіс-центр, або приступайте, на свій страх і ризик звичайно ж, до виконання інструкції описаної нижче. У будь-якому випадку - удачі!

Для утопленого айфона, очікування - смерть

Отже, радимо зробити наступне:

  1. Негайно вимкнути залитий iPhone. При наявності хоча б прихованих технічних здібностей, необхідно відключити батарейку в iphone 4 і 4s . Готово ?! Тепер, айфону ніщо не загрожує. Можна перевести дух і при появі вільного часу, приступити до наступного кроку.
  2. Необхідно висушити, а ще краще розібрати і очистити iPhone від окису (навіть повністю испарившись, волога залишає соляної наліт, який проводить струм і успішно роз'їдає доріжки на платі). Чистку плати, в домашніх умовах, можна провести спеціальним засобом - CONTACT CLEANER і за допомогою звичайної зубної щітки. Потроху розпилюємо і чистимо щіткою плату, а так же роз'єми на шлейфах. Чистка допоможе, якщо після утоплення iPhone пройшло зовсім небагато часу.
  3. Вже пройшло досить часу ?! А розібравши пізніше, ви виявили на платі айфона окис або погнили доріжки? Правильним рішенням буде - звернутися до професіоналів, так як тут потрібен досвід поводження з паяльником і вкрай дрібної пайкою. Вибираємо відповідний сервіс і здаємо.

Все це, але професійно і з гарантією можемо зробити за вас ми. Дізнайтеся деякі ціни на ремонт айфона у нас або задайте питання.

Готово ?
Вже пройшло досить часу ?
А розібравши пізніше, ви виявили на платі айфона окис або погнили доріжки?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама