Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вплив кімнатних рослин на людину

  1. Південно-східний сектор
  2. східний
  3. Північно-східний
  4. північний
  5. Північно-західний
  6. західний
  7. Південно-західний
  8. Південна сторона

Згідно з давньою філософії Фен-Шуй, кімнатні рослини дозволяють утримувати баланс між біополями людини і його житла. Але для того, щоб квіти віддавали позитивну енергію і гасили негативні коливання, потрібно правильно їх розміщувати, і тоді вплив кімнатних рослин на людину буде тільки позитивним. За законами Фен-Шуй, вазони та горщики необхідно розставляти, строго дотримуючись напрямків сторін світу.

Південно-східний сектор

Згідно з давньою філософії Фен-Шуй, кімнатні рослини дозволяють утримувати баланс між біополями людини і його житла

бегонія коралова

Тут знайдеться місце всім активно квітучим і плодоносним рослинам з круглими або серцеподібним листям - бегонії, толстянка деревовидної, узамбарської фіалку (особливо для дитячої кімнати), цикламену, цитрусовим і каланхое, яке є унікальним нейтралізатором геопатогенних зон.

східний

фікус каучуконосний

Розташовані в цьому секторі монстера, драцена, філодендрон, фікус, бамбук, юка будуть підтримувати здоров'я всіх мешканців будинку. Бамбук дарує мешканцям будинку здоров'я і довголіття.

фікус Бенджаміна і юка володіють «неспокійної» енергетикою, тому в спальні їх ставити не рекомендується. Холерикам ці рослини протипоказані, а меланхолікам і невпевненим в собі людям підвищує тонус.

Північно-східний

Розміщення тут товстянки сріблястою сприяє підвищенню працездатності і самовдосконалення. Зона робочого кабінету для неї підходить ідеально.

північний

алоказия

Для північного боку підійдуть всі повзучі і сланкі рослини: алоказия, ліана, плющ , Папороть. Вони дозволяють знайти душевну рівновагу.

Але ці рослини-вампіри слід використовувати з обережністю, не ставити поруч з ліжком. Так само як і кактуси, найкраще їх розміщувати поблизу комп'ютерів і телевізорів для нейтралізації електромагнітних випромінювань.

Північно-західний

Aloe Juvenna

Тим, кому не вистачає сили, впевненості та енергії для «ривка», рекомендується розташувати в цій зоні алое або хлорофітум . Вони концентрують увагу, а хлорофітум краще за інших очищає повітря від вуглекислого газу.

західний

Гранат з кісточки

Вважається, що в західному секторі, в зоні дітей, доречно буде поставити гранат звичайний.

Як виростити гранат з кісточки

Його енергія якого відновлює репродуктивну функцію і призводить до норми гормональний баланс.

Південно-західний

Орхідея фаленопсис

Для поліпшення партнерських відносин в родині, в зоні любові слід розмістити хризантему, троянду, гортензію, орхідею або лілію.

Південна сторона

Азалія

Цю територію повинні населяти азалії, мальви і герані з червоними або рожевими квітами. Герань володіє найздоровішої енергетикою. Азалія ідеально підходить для розміщення в дитячій кімнаті, тому що живить маленьких жителів енергією творчості.

Які квіти не можна тримати вдома

Завдяки Фен-Шуй, а, конкретно, впливу кімнатних рослин на людину, можна створити в своєму житлі ідеальні умови для процвітання, залучення багатства, розвитку сімейних відносин і просто для притягнення до хати позитивної енергії.

Додати коментар

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама