Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чоловік і жінка Психологія взаємовідносин

  1. Історія взаємин статей = історія світу
  2. Чоловіки, Жінки, Любов
  3. Жінки хочуть «наздогнати» чоловіків?
17576

Автор публікації: Яніна Буракова, дизайнер

Чоловік і жінка - психологія взаємовідносин таких різних представників людства хвилює, напевно, кожного. Про них написано безліч романів і поем, наукових праць і психологічних бестселерів. Але питання залишається. І за останню тисячу років зрозуміліше не стало, як їм зрозуміти один одного і знайти спільну мову. Вичерпну відповідь дає Системно-векторна психологія Юрія Бурлана.

Історія взаємин статей = історія світу

Споконвіку чоловік, дорослішаючи, ставав корисною одиницею суспільства, виконуючи роль відповідно до своїми природними властивостями - векторах. Кожну людину, на відміну від тварин, природа наділила додатковими бажаннями. Мало - поїсти, попити і потомство залишити, хочеться більшого. заповзятливий володар шкірного вектора знаходив можливості добути побільше і зберегти видобуток довше. чоловік з анальним вектором , Володіючи гарною пам'яттю і золотими руками, дітей навчав так ремесло розвивав.

Хто не працює той не їсть. Їжу-то добувати непросто було. Та й їжі - хочеться більше. І жінку хочеться частіше, ніж необхідно для репродукції!

Жінці теж відводилася важлива роль - зберігати рід. Хоче чоловік свій рід продовжити - зобов'язаний забезпечити і жінку. По іншому ніяк. Чоловік дає жінці, крім їжі, почуття захищеності і безпеки, яке вона, в свою чергу, передає дитині.

Природою влаштовано мудро. На рівні феромонів жінка вибирає найбільш гідного чоловіка. А потім він робить свій вибір, будучи впевненим, що першим її помітив і домігся. Цей вибір відбувається природним чином, об'єднуючи в пари володарів протилежних властивостей психіки. Так легше вижити осередку суспільства.

А щоб забезпечити збереження сім'ї і виключити смертельні «битви за самку», поведінку чоловіків обмежена соціальним соромом і табу, а жінка в діях несвідомо керується своєю природною сором'язливістю. Все, здавалося б, елементарно ...

Чоловіки, Жінки, Любов

Всі карти змішала шкірно-зорова жінка. Вона «придумала» любов.

Тендітна, сверхемоціональная. Чи не здатна образити навіть квіточку і до жаху боїться павучка. Ні жити, ні вмерти - це про неї. Вона занадто далека від тваринної природи, закохана в яскраві фарби життя і боїться смерті. Смерть - її найсильніший природний страх.

У розвиненому стані зорового вектора - співчутлива, здатна співчувати і співпереживати. Коли вона «боїться» за інших, її власні страхи йдуть.

Будучи від природи не народжує, вона не обмежена і сором'язливістю в сексуальній поведінці. Але і чоловік, що забезпечує її на час виношування і вигодовування дитини, не передбачений. Виживай, як хочеш.

Вона не належить нікому, і її хочуть всі чоловіки. Як яскравих тендітна квітка, дарує свій аромат всім, вона огортає своїми емоціями, своєю чуттєвістю оточуючих. Вабить і збуджує. Своїм танцем надихає чоловіків на перемоги. Вона ж своїм співом заспокоює киплячу кров воїнів, які повернулися додому.

Емоційність шкірно-зорової жінки, звичайно ж, поширюється і на відносини з чоловіками. На короткий час отримуючи таке необхідне відчуття захищеності і безпеки в момент близькості з чоловіком, вона дарує йому, крім оргазму, неймовірний букет емоцій. Створює найглибшу емоційну близькість, довірливість цих коротких відносин.

У наш час без цієї емоційної складової вже і не будуються відносини чоловіка і жінки. Це вже не базова репродукція, а сексуальність. Любов, кохання.

Жінки хочуть «наздогнати» чоловіків?

Найвища насолода - оргазм, що дозволяє чоловікові осмислити себе, забезпечує створення нових нейронних зв'язків. Саме бажання до жінки, як стверджує системно-векторна психологія, штовхає чоловіка до розвитку, змушує виконувати видову роль, прагнути до чогось.

Жіночий ж оргазм ніколи не вважався обов'язковим. Більшість жінок задовольнялися почуттям захищеності і безпеки, одержуваних від чоловіка. Це і сьогодні важлива складова відносин.

Але жінка перестала бути залежною від чоловіка. Шкірно-зорова красуня задає тон. Нові форми відносин, спроби переосмислити роль жінки. Мало природного потягу - подавай закоханість. Мало любові - подавай яскравий оргазм. Сьогодні це доступно кожному.

Взаємини всередині пари між чоловіком жінкою як і раніше базуються на природному потязі. Вибір відбувається несвідомо і іноді здається несподіваним. Але це потяг живе не довше трьох років.

Саме за такий термін двоє повинні побудувати довірчі відносини, справжню сім'ю. Якщо цього не відбувається, пара розпадається або продовжує триматися на викликають роздратування зобов'язання, страху самотності та інших штучних «скріплюють родину» факторах.

Звідки ж виникає нерозуміння? Системно-векторна психологія показує, що все різночитання виникають не через нерозуміння самих стосунків чоловіка-жінки, а через відмінності природних бажань різних людей, їх психічних властивостей - векторів, незалежно від статі.

Розуміння відмінностей дозволяє по-новому поглянути на відносини. це доводять численні результати людей, які пройшли тренінг Юрія Бурлана:

На безкоштовному онлайн-тренінгу по системно-векторної психології Юрія Бурлана ви зможете детально дізнатися про вектори і особливості взаємин між ними. Реєструйтеся за посиланням .

Автор публікації: Яніна Буракова, дизайнер

Стаття написана за матеріалами тренінгу «Системно-векторна психологія»Жінки хочуть «наздогнати» чоловіків?
Звідки ж виникає нерозуміння?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама