Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Настільна гра Зліт дозволений - купити в Москві і Санкт-Петербурзі, Зліт дозволений ціна

Зараз у продажу друге видання гри, де карти повністю російською, на картах присутні значки-нагадування про дії, а також додані 6 карт-пам'яток. На фото представлено попереднє видання. Зовні гра не змінилася.

Компоненти настільної гри Зліт дозволений   Ласкаво просимо на борт Компоненти настільної гри Зліт дозволений Ласкаво просимо на борт! Зліт дозволений - реалістична настільна гра про цивільну авіацію, створена пілотом однієї з російських авіакомпаній. У ній ви зіткнетеся з реальними проблемами, які вирішуються на аеродромах: чергою на виліт, затримками рейсів і несприятливими метеоумовами, що заважають відправленню літаків.

Згідно з розкладом. У грі Зліт дозволений кожному гравцеві належить узяти на себе управління однієї з авіакомпаній, завдання якої - дозволити усім, хто знаходиться в ангарах літакам покинути аеропорт. У грі Зліт дозволений у кожної авіакомпанії свій унікальний флот, і кожної потрібно своя стратегія, яку гравцеві належить виробити, щоб першим відправити всі свої літаки в небо.

Від ангара до злітної смуги. При підготовці до старту гравці настільної гри Зліт дозволений розігрують карти руху, просуваючи літаки по ігровому полю від позиції до позиції. Кількість таких карт залежить від розміру повітряного судна, так що на перших порах власникам аеробусів доведеться туго. Втім, полегшити задачу може везучий КВС або ВІП-пасажир на борту. А у суперників (або у долі) в арсеналі є прикрі неприємності: наприклад, несподівана поломка літака або затримка рейсу. Але навіть діставшись до заповітної позначки «Виконавчий старт», не можна бути впевненим, що раптовий каприз погоди не зруйнує всі плани.

У природи немає поганої погоди. Погодні карти можуть діяти на весь аеродром, а можуть тільки на конкретну злітно-посадкову смугу, бічний вітер скасовує зліт малої і середньої авіації, сніг, навпаки, заважає відправленню широкофюзеляжних літаків, а рулежку ускладнює всім ... Деякі умови можна тільки перечекати, а з деякими - успішно боротися і навіть використовувати їх в настільній грі Зліт дозволений, щоб перешкодити конкурентам. Головне - в кінці кінців почути від диспетчера довгоочікуване: «Зліт дозволений!»

Настільна гра Зліт дозволений красиво оформлена в стилі «Америка 60-х років», мініатюрні дерев'яні літачки 6 різних кольорів і форм не залишать байдужим всіх любителів настільних ігор. До складу настільної гри Зліт дозволений входять: ігрове поле, 34 дерев'яні фігурки літаків, 152 карти, правила гри російською мовою.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама