Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вибуху не було: очевидець розповів про "дивацтва" при зльоті Ту-154

  1. Орфографічна помилка в тексті:

26 грудня 2016, 15:48 Переглядів: 26 грудня 2016, 15:48 Переглядів:   Ту-154 зазнав проблеми при зльоті

Ту-154 зазнав проблеми при зльоті. Фото: podrobnosti.ua.

Після зльоту літака Ту-154 з аеропорту щось пішло не так і пілот спробував розвернутися і посадити повітряне судно. Про це в коментарі "Новой газете" розповів очевидець, співробітник готелю в аеропорту Адлера Сергій Кочергін, який виявився недалеко від місця зльоту.

Він зазначив, що зліт літака видався не таким, як завжди, та й сам літак відразу пішов в іншу від запланованого маршрутом сторону.

"Чуємо, літак на зліт пішов, але звук ... Не такий, як треба. Неначе" Боїнг "злітає, як ніби реактивний літак. Турбіни вили щосили. Дивимося на Flightradar - вилетів. Але по маршруту він повинен був повернути вліво, в бік Абхазії, і вже далі - на Сирію. А він пішов вправо. і через пару хвилин - між Кудепста і хостів (прибережні селища - ред.) зник з радарів. Ми не захвилювалися особливо - думали, військовий борт, з загальних радарів прибрали і все. у нас президентські літаки теж не відображаються. А на ранок дізналися, що він пішов у море ", - розповів Кочерги .

На його думку, вибуху літака не було, а пілот зрозумів про можливі неполадки і пішов на розворот, щоб посадити літак.

"Зараз я думаю, що пілот швидко зрозумів, що літак не в порядку, пішов на розворот, хотів повернутися відразу, але не встиг. Зустрічних літаків не було, він не ухилявся, не міняв курс, щоб уникнути зіткнення, він саме розвернувся. Якщо подивитися область пошукових робіт, по траєкторії уламків видно, що літак наближався до берега, намагався повернутися на землю. І ще. літак увійшов у воду максимум в 8 кілометрах від берега. був би перед тим вибух - було б чути. Місто б почув. Але вибуху не було ", - додав очевидець.

Нагадаємо, трагедія літака Ту-154 сталася напередодні рано вранці відразу після зльоту з аеропорту Адлера. На його борту перебували 92 людини - військовослужбовці, журналісти, Єлизавета Глінка, відома як доктор Ліза, і музиканти ансамблю імені Александрова, які прямували до Сирії, щоб вітати авіагрупу ВКС Росії на авіабазі Хмеймім з Новим роком.

Також стало відомо, в ході розгорнутої операції вдалося виявити тіла 11 загиблих. Також повідомлялося, що пошукова група МНС РФ виявила в милі від берега уламки , Імовірно, літака Ту-154 Міністерства оборони. На місці катастрофи Ту-154 виявили фрагменти літака. Уламки були знайдені в милі від берега на глибині 25 метрів.

В свою чергу ФСБ Росії назвала чотири основні версії катастрофи . Як зазначається, ознак, що вказують на можливість здійснення терористичного акту або диверсії на борту повітряного судна, в даний час не отримано.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Вибуху не було: очевидець розповів про" дивацтва "при зльоті Ту-154". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама