Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як сплатити податки ІП через Ощадбанк Онлайн

  1. А чи можна так робити?
  2. Як оплатити через Ощадбанк Online?

Привіт, шановні читачі! Для всіх індивідуальних підприємців рано чи пізно настає гаряча пора, пов'язана з платежами в податкову інспекцію. Як ви знаєте, IP повинні платити не тільки обов'язкові страхові внески (з 2017 року внески на пенсійне і медичне страхування потрібно платити не в ПФР, а в податкову інспекцію - докладніше про це читайте ТУТ ), Але і податок на прибуток відповідно до вибраної системи оподаткування. Як швидко розплатитися з усіма, чи не стоячи в чергах?

Особисте відвідування банку йде в минуле - тепер майже всі процедури можна виконувати в режимі онлайн через Інтернет. У цій статті ми розглянемо, як сплатити податки ІП через Ощадбанк Онлайн. Спосіб робочий, тому користуйтеся в своє задоволення.

А чи можна так робити?

Це питання ставив собі і я. Адже якщо Сбербанк Онлайн прив'язаний до особистій карті, то хіба може ІП оплачувати з неї податки? Хіба не зобов'язаний він здійснювати платежі зі свого розрахункового рахунку, якщо він у нього є?

Посидівши деякий час в Інтернеті, я знайшов наступну інформацію.

Збори та внески в бюджетні організації не належать до операцій з підприємницької діяльності. Тому ІП може спокійно їх оплачувати будь-яким зручним йому способом: зі свого особистого рахунку, через касу банку, через розрахунковий рахунок і т.д.

Найголовніше при оплаті з карти - щоб вона була оформлена на того ж людини, хто зареєстрований як ІП.

Як оплатити через Ощадбанк Online?

Якщо ви хоч раз оплачували комунальні платежі або інші послуги за допомогою даного сервісу, то для вас не складе труднощів оплатити і податки. Користування сервісом доступно всім, у кого є карта Сбербанк.

Про те, як зареєструватися в системі через банкомат, ви можете прочитати ТУТ .

Тим, для кого все це в новинку, допомогу надасть наступна покрокова інструкція.

Для того, щоб здійснити оплату, бажано мати на руках квитанцію. Щоб отримати її, вам потрібно або звернутися в місцеве відділення податкової служби, або зайти на офіційний сайт ФНС і роздрукувати її самостійно. Другий варіант найкращий, так як значно економить час, а зробити це зовсім просто - треба тільки слідувати підказкам на сайті в розділі «Заплати податки».

Другий варіант найкращий, так як значно економить час, а зробити це зовсім просто - треба тільки слідувати підказкам на сайті в розділі «Заплати податки»

Отже, платіжні реквізити у вас є. Тепер зайдіть на офіційний сайт Ощадбанку і здійсните вхід в онлайн-сервіс.

Тепер зайдіть на офіційний сайт Ощадбанку і здійсните вхід в онлайн-сервіс

Після того, як вхід буде виконаний, перейдіть на вкладку «Переклади і платежі», а потім виберіть, куди вам необхідно заплатити. Якщо в ИФНС - натискайте «Федеральна податкова служба».

Тут же можна вибрати Пенсійний фонд і Фонд соціального страхування.

Далі відкриється сторінка з переліком організацій та послуг. Вам необхідно натиснути «Пошук і оплата податків ФНС».

Потім вам знадобиться та сама квитанція з податкової служби - там вказано індекс документа. Виберіть «Оплата податків за індексом документа», вкажіть карту, з якої буде відбуватися списання, і внесіть індекс у відповідне поле. Рекомендується оплачувати саме таким способом - так не стягується комісія.

Натисніть «Продовжити». Система знайде вже сформований документ самостійно, і у вас на екрані з'явиться вже заповнена форма для оплати. На цьому етапі акцентуємо увагу на підсумкову суму - якщо вона збігається з тією, яка вказана в квитанції, то сміливо продовжуємо роботу з системою.

Увага! На самому початку реквізити отримувача можуть не збігатися з наявними у вас. Нічого страшного в цьому немає - при продовженні роботи це розбіжність піде.

Якщо у вас немає платіжного документа з номером, то ви можете піти іншим шляхом: вибрати «Пошук прострочених податків по ІПН», ввести свій ІПН, і система сама видасть всі наявні заборгованості.

Після того, як ви все перевірите, можете сплачувати. Вам прийде СМС з підтверджуючим паролем - залишилося тільки ввести його. На квитанції у вас з'явиться штамп з написом «Виконано», а з вашої картки відбудеться списання зазначеної суми. Роздрукуйте цей чек і збережіть його. Це буде доказом того, що ви все оплатили.

За допомогою сервісу Сбербанк Онлайн можна оплачувати будь-які внески, в тому числі і податки за працівників . Це дуже зручно.

Якщо у вас залишилися питання - питайте. Відповім усім.

З повагою, Сергій Чесноков

А чи можна так робити?
Як оплатити через Ощадбанк Online?
Як швидко розплатитися з усіма, чи не стоячи в чергах?
А чи можна так робити?
Адже якщо Сбербанк Онлайн прив'язаний до особистій карті, то хіба може ІП оплачувати з неї податки?
Хіба не зобов'язаний він здійснювати платежі зі свого розрахункового рахунку, якщо він у нього є?
Як оплатити через Ощадбанк Online?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама