Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

металеві водостоки

  1. Ціна і виробники
  2. Металеві водостічні системи: надійність і функціональність
  3. конструкція
  4. переваги
  5. монтаж

Водостоки з металу є невід'ємним елементом будь-якої покрівельної конструкції. Адже, покрівля будь-якої форми потребує правильного пристрої водовідведення. Такі водостічні системи для даху мають цінні експлуатаційними властивостями. Вони дозволяють швидко і ефективно видаляти вологу під час інтенсивних опадів. У наших магазинах низькі ціни на металеві водостоки надійних виробників. На всі вироби поширюється офіційна гарантія. Продукцію можна купити безпосередньо зі складу в Москві або замовити доставку.

Ціна і виробники

Ми пропонуємо металеві водостічні системи різних виробників.

Металеві водостічні системи: надійність і функціональність

Відомо, що застоюється на даху вода здатна проникати в бетонну товщу стін і доходити до цоколя навіть багатоповерхових конструкцій, завдаючи при цьому значних збитків у вигляді зниження міцності несучої конструкції будівлі.

Металевий водостік - це найнадійніший і міцний вид конструкції для відводу води Металевий водостік - це найнадійніший і міцний вид конструкції для відводу води. Якщо водостічна система виконана з оцинкованої сталі без полімерного покриття, то шум дощу і збігає з водовідведення води стане невід'ємним звуком, супроводжуючим опади у вигляді дощу, граду. Також це буде відбуватися в періоди танення снігу.

конструкція

Металева водостічна система є набором з елементів ринви і труб, а також воронки і зливу, кінцевий секції жолоба і кінцевих зливів. Водостоки зроблені з оцинкованої сталі, алюмінію і нержавіючої сталі характеризуються високими показниками міцності. Вони не деформуються під впливом морозу (до -40 С) і значною спеки (до +120 С).

Завдяки полімерному покриттю металевих елементів, яке наноситься з обох сторін, продукція служить набагато довше. Полімерний шар є додатковим захистом від корозії. Застосовувані для покриття відсотків полімери - це поліестер, пурал або пластизол. Ці матеріали значно подовжують термін експлуатаційної придатності металевих виробів.

Ще однією перевагою полімерного покриття є той факт, що шум дощу і збігає по водостоку води практично не чути. Чим товстіший шар полімеру, тим вище шумоізоляційні властивості. Наша компанія пропонує продукцію з полімерним покриттям від відомих виробників: Grand line, Аквасистем, Galeco і ін.

переваги

  • Користуються високим попитом у споживачів, оскільки не втрачають своїх властивостей при різних температурних режимах.
  • Азіатська спека або північний холод, тропічні дощі або пустельна засуха - для металевих водостічних систем не страшні такі кліматичні умови.
  • Полімерне покриття характеризується широкою гамою кольорів, що дозволяє вибрати продукцію, яка буде гармоніювати з наявними покрівельними і фасадними матеріалами.
  • Вони є ефектним завершальним акцентом на дахах будівель різного функціонального призначення, як би доповнюючи архітектурне виконання.
  • Конструкції з металу чудово підійдуть до покрівель, влаштованим з металочерепиці і профнастилу, гнучкою, композитної черепиці або сланцю, а також до фальцевим покрівель.
  • Крім свого прямого призначення, металевий водостік виконує на багатьох конструкціях певну роль декоративного прикраси.

Металеві водостоки мають більш тривалий термін служби (до 50 років), в порівнянні з пластиковими . Високий ступінь стійкості до корозії і механічних навантажень у вигляді сповзаючого шару снігу або льоду дозволяють їм залишатися на лідируючих позиціях.

монтаж

Водостоки з металу прості і зручні в монтажі на дах і фасади. Вони забезпечують довготривалу експлуатацію навіть в найсуворіших кліматичних умовах, високу корозійну стійкість і механічну міцність, що відповідає найвищим стандартам, що пред'являються до систем водовідведення.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама