Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Мідний водостік Aquasystem

  1. варіанти водостоку
  2. Відео про водостоках Аквасистем
  3. Для мідної крівлі

Водостічні системи Аквасистем - з міді і з металу з покриттям. Повна комплектація, зовнішній вигляд, актуальні ціни на мідні і сталеві водостоки Aquasystem. Заміри, доставка, монтаж.

Водостік Аквасистем випускається в 2-х варіантах. Перша цифра вказує діаметр жолоба в мм, друга - діаметр водостічної труби:

  • 125/90 - класичний
  • 150/100 - зі збільшеною пропускною спроможністю (для дахів великої площі).

Всі частини мідної водостічної системи виготовляються з листа міді товщиною 0,6 мм. Установка мідного водостоку не відрізняється від монтажу сталевого.

Водостоки Аквасистем відповідають німецькому стандарту DIN 18461 - «Водостічні жолоби, оснащені кронштейнами, водостічні труби зовні будівель і металеві аксесуари; розміри, матеріали ». Це професійне стандарт використовується в Німеччині.

Водостічні системи Аквасистем - з міді і з металу з покриттям

варіанти водостоку

Водостічна система Аквасистем випускається з різних матеріалів.


Відео про водостоках Аквасистем


Фото водостічних систем з міді


Переваги мідного водостоку

Відмінності від інших марок: Відмінності від інших марок:

  • Велика пропускна здатність жолоба (перелив малоймовірний через більшої висоти стінок).
  • Ребро жорсткості на гаках-власниках для підвищення міцності.
  • Універсальний хомут-тримач ринви. Його кріплення підходить для стіни з будь-якого матеріалу - цегли, дерева, сайдингу.

Мідь - недешевий матеріал для водостічної системи. Але він, безсумнівно, найкрасивіший. І поєднує гідності водостоку зі сталі та з пластику.

Краще від стали - прочность.Труби і жолоби при перепадах температур зберігають свої розміри і міцність. Кріплення не розхитуються згодом.

Краще від пластика - не боїться корозії. Тому навіть глибокі подряпини їй не страшні. На сталевих же водостічних системах подряпина на покритті - це місце появи корозії (якщо не встигли зафарбувати).

Перевага - термін служби - століття. Сталева «водосточка» розрахована на кілька десятиліть. У пластика термін експлуатації навряд чи перевищить 10-15 років. Мідна водостічна система Aquasustem через цей час тільки покриється благородною патиною - стане зеленою, як дахи царських палаців 18-19 століття.

Для мідної крівлі

Якщо монтаж мідної крівлі і водозливу виконати одночасно, то колір їх буде весь час однаковим. Якщо ж спочатку покрити дах, а через рік або два поставити водостік - протягом приблизно 15 років буде видно різницю - поки все не покриється зеленою патиною.

Є ще варіант покрівельного матеріалу, під який підійдуть мідні труби. Це - мідна черепиця. Зовні вона не відрізняється від даху, критою листовою міддю і, в той же час, має будова гнучкої черепиці. Вартість монтажу покрівлі з черепиці BRAI також нижче.

вартість водостоку

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама