Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пластикова водостічна система ТехноНІКОЛЬ Верат (Verat)

  1. переваги
  2. Комплектуючі водостічної системи ТехноНІКОЛЬ Верат
  3. Фото покрівельних систем з водостоками ТехноНІКОЛЬ
  4. установка водостоку
  5. Сертифікат офіційного торгового партнера ТехноНІКОЛЬ
  1. Головна
  2. Водостічні системи
  3. пластикові
  4. ТехноНІКОЛЬ
  5. Пластикова водостічна система ТехноНІКОЛЬ розроблена для російського клімату, підходить для складних умов експлуатації - з частими перепадами температури, великим обсягом відведених стоків, інтенсивним дією агресивного хімії і УФ-випромінювання Пластикова водостічна система ТехноНІКОЛЬ розроблена для російського клімату, підходить для складних умов експлуатації - з частими перепадами температури, великим обсягом відведених стоків, інтенсивним дією агресивного хімії і УФ-випромінювання.

    Водостік має округлу форму, діаметр елементів збільшений (125 мм для жолобів, кутів, з'єднувачів, 80 мм для водостічних труб, колін). Комплектуючі виготовляються з ПВХ з технологічними добавками. Це - морозостійкий, стійкий до УФ-випромінювання, дії хімічних речовин та вологи матеріал. Пластиковий водостік не іржавіє, не гниє. За рахунок гладкої внутрішньої поверхні має високу пропускну здатність, ефективно збирає і відводить воду з покрівельних скатів. Водостік Verat ТехноНІКОЛЬ підходить для приватних житлових будинків, котеджів.

    Установка спрощена, її можна виконати самостійно. Кріплення мають спеціальну конструкцію. Це дозволяє встановлювати кронштейни з великим кроком, зменшувати їх кількість.

    переваги

    Стійкість до дії погодних чинників. Експлуатація можлива в діапазоні температур від -50 до + 50 ° C. За рахунок високої стійкості до дії УФ-променів водостік не вигоряє, його елементи не розшаровуються, не деформуються.

    Зручна установка. Співробітники компанії «Вестмет» підберуть комплектуючі водостоку з урахуванням довжини звисів покрівлі, їх форми, особливостей фасаду, площі покрівлі та кута нахилу скатів. Верат ТехноНІКОЛЬ підходить для об'єктів з будь-якою конфігурацією покрівлі. Елементи мають невелику вагу, легко підрізають за місцем, надійно кріпляться. Роботи з монтажу можна виконати самостійно.

    Мала вага. Пластиковий водостік ТехноНІКОЛЬ не навантажує звіси покрівлі, несучі стіни або перекриття будівлі. За рахунок невеликої ваги його зручно перевозити, складувати, встановлювати.

    Універсальність. Підходить для нових і реконструйованих будівель з покрівлями з будь-яких матеріалів. Установка можлива на дах будь-якої конфігурації.

    Надійні стики. Щоб компенсувати лінійне розширення пластика при температурних перепадах, стики між елементами мають спеціальну конструкцію і додатково захищені еластичними ущільнювачами і замками-засувками. За рахунок цього водостік захищений від протікання, деформацій, поломки навіть при високих навантаженнях.

    Надійність. ТехноНІКОЛЬ надає офіційну гарантію на водостічну систему терміном в 15 років. Фактично водостік служить близько 50 років.

    Фактично водостік служить близько 50 років

    1. Заглушка жолоба.
    2. Ринва.
    3. Універсальний кут.
    4. З'єднувач жолоба.
    5. Воронка водоприймальна.
    6. Решітка захисна.
    7. Універсальне коліно.
    8. Хомут для фіксації труби.
    9. Муфта сполучна.
    10. Водостічна труба.
    11. Універсальний хомут (з дюбелем).
    12. Злив водостічний.
    13. Кронштейн пластиковий.
    14. Прямий подовжувач кронштейна.
    15. Бічний подовжувач кронштейна.

    Комплектуючі водостічної системи ТехноНІКОЛЬ Верат

    ринва

    Використовуються для збору води, їх встановлюють уздовж покрівельного звису. Для кріплення використовуються кронштейни в формі гаків. Їх розміщують через кожні 60-90 см по похилій лінії так, щоб загальний ухил жолобів уздовж ската становив 1 см на 3,5 м.

    Захисна решітка

    Встановлюється поверх жолоби, захищає водостік від засмічення. Затримує листя, гілки, інший великий сміття, не пропускаючи їх всередину жолобів.

    з'єднувач жолобів

    На торцях елемента - еластичний ущільнювач, за рахунок якого з'єднання з жолобами є герметичним, захищене від протікання. Має замки для більш надійного кріплення.

    пластиковий кронштейн

    Якщо кронштейни можна закріпити на лобовій дошці, їх можна використовувати як самостійні кріплення для жолобів. При кріпленні до кроквяних балок додатково потрібно купити подовжувачі.

    універсальний кут

    Поєднує жолоби, які підходять один до одного під прямим зовнішнім або внутрішнім кутом. Забезпечує герметичність стику за рахунок гумового ущільнення і замикаються замків.

    водоприймальна воронка

    Поставляється як окрема деталь, з'єднується з жолобами з однієї або з двох сторін. Горловина з'єднується зі стояком на фасаді через перехідне коліно.

    заглушка ринви

    Використовується для відкритих торців жолоби, закриває їх, підвищує жорсткість всієї конструкції.

    універсальне коліно

    Вигнутий сегмент труби, дозволяє змінювати напрямок струму води. Використовується для обходу покрівельного звису і інших виступаючих щодо площини фасаду елементів.

    водостічний злив

    Встановлюється в нижній частині водостічного стояка для зливу стоків в дощоприймач, зливову каналізацію, на грунт.

    хомут труби

    Цілісна, нероз'ємна конструкція, використовується при установці стояка на фасад.

    універсальний хомут

    Підходить для монтажу на стіни з будь-яких матеріалів, дозволяє кріпити водостічний стояк на будь-якій відстані від стіни.

    З'єднувальна муфта

    Забезпечує герметичне з'єднання водостічних труб, компенсує температурне розширення.

    Водостічна труба

    Встановлюється вертикально на фасаді, довжина однієї труби - 3 м.

    металевий кронштейн

    Встановлюється як стандартний гак, дозволяє закріпити жолоб у свеса, захищений від корозії.

    Універсальний кут (135 °)

    Підходить для установки на зовнішніх, внутрішніх кутах даху в 135 °.

    Регульований кут жолоба (90-150 °)

    Кут регулюється довільно, фіксується з'єднаними з ним жолобами. Діапазон - від 90 до 150 °.

    Пристенно-поворотний відлив

    Встановлюється на стику стіни зі звисом даху, закриває його.

    Універсальний хомут з дюбелем

    Використовується для установки труби, відстань від неї до фасаду - регульоване. Забезпечує надійну установку при будь-якому матеріалі фасаду за рахунок використання дюбеля (входить в ціну).

    ТН ПВХ Подовжувач бічний з металу

    Дозволяє подовжити кріпильну частину кронштейна при монтажі жолобів, частина для монтажу кронштейна розгорнута.

    ТН ПВХ Подовжувач прямої з металу

    Прямий подовжувач для установки кронштейнів при кріпленні жолобів.

    Фото покрівельних систем з водостоками ТехноНІКОЛЬ


    Відео про монтаж водостічної системи ТН


    Вимоги до перевезення, зберігання, догляду

    При перевезенні пластикового водостоку ТехноНІКОЛЬ дотримуються правил транспортування вантажів. Упаковки і самі комплектуючі можна кидати, ударяти, деформувати і перегинати час навантаження, вивантаження, складування, перевезення.

    На час транспортування упаковки розміщують на рівній поверхні так, щоб вони не вдарялися, не розривалися про виступаючі металеві кути, ребра, інші частини кузова, платформи.

    Для переміщення упаковок за допомогою спецтехніки використовують м'які стропи.

    Комплектуючі складують в критих приміщеннях або під навісами, не під прямими променями сонця, на видаленні від джерел тепла. Їх розміщують на стелажах або рівних підданих штабелями не вище 1 м. Довгі елементи укладаються на підставу по всій довжині, допускається звисання по краях на довжину не більше 50 см. При використанні опорних перекладин відстань між ними має бути не більше 1 м.

    Комплектуючі розпаковують при температурі вище + 15 ° C. Якщо до цього вони зберігалися при низькій температурі, їх витримують протягом 12 годин (після зберігання при температурі від 0 до + 10 ° C) і протягом доби (після зберігання при мінусовій температурі).

    Після установки пластиковий водостік вимагає мінімального обслуговування. «Вестмет» рекомендує:

    • проводити огляд і очистку захисних ґрат на жолобах двічі на рік (навесні та восени);
    • періодично видаляти дрібну бруд з внутрішніх поверхонь водостоку жорсткої пензлем або щіткою;
    • при сильному зазорі частина водостоку розбирається і прочищається, потім встановлюється на місце;
    • для періодичного промивання жолобів можна використовувати мильний розчин.

    установка водостоку

    Інструменти:

    • для розмітки: лінійка, рулетка, олівець;
    • для монтажу кронштейнів: будівельний шнур, рівень, викрутка або шуруповерт, дриль;
    • для підрізування комплектуючих: стусло, ножівка, ручна пила.

    Розрахунок водостоку:

    • жолоби: мають довжину 3 м. Щоб розрахувати їх кількість, проміряють кожен покрівельний звис, ділять на три. Отримані числа складають;
    • кутові елементи. Їх число відповідає кількості кутів даху;
    • кронштейни. Якщо є можливість закріпити кронштейни на лобову дошку, їх кількість дорівнює довжині карнизних звисів, розділеної на 0,6 (встановлюються через кожні 60 см). При установці за допомогою подовжувачів останні кріпляться поверх крокв (прямі) або на їх бічній площині (бічні). Кількість подовжувачів збігається з кількістю кронштейнів;
    • заглушки. Їх кількість відповідає кількості відкритих торців жолобів;
    • водоприймальні воронки. Одна воронка встановлюється на кожні 50 м2 ската (мінімум одна воронка на скат). Кількість для конкретної даху розраховується за її площі і конфігурації скатів;
    • універсальне коліно. Розраховується за кількістю водоприймальних воронок (множиться на два);
    • водостічні труби. Висота стояка відповідає висоті стіни до покрівельного звису. Її потрібно розділити на три, щоб отримати кількість труб для одного стояка. Отримане число множать на кількість воронок (число стояків).

    монтаж

    Загальні вимоги

    При монтажі жолобів дотримуються ухил в 1 см на кожні 3,5 м ската.

    Жолоби розміщують так, щоб стікає з крапельника вода потрапляла в його центральну частину.

    Крюк розташовують так, щоб його край відстояв на 1 см нижче лінії продовження ската (див. Рис.).

    Намітьте точки установки воронок на покрівельному свесе. У 10-15 см з двох сторін від них встановлюються кронштейни. Наступними встановлюються кронштейни на кутах карнизного свеса зі зміщенням вгору для організації ухилу жолобів. Проміжні кронштейни кріплять з кроком в 60 см. Кріплення можна встановити на лобову дошку, на верхню поверхню стропильних балок (за допомогою прямих подовжувачів), на бічну поверхню кроквяної балки (за допомогою бічних подовжувачів, використовуються для вже змонтованих покрівель).

    Кріплення можна встановити на лобову дошку, на верхню поверхню стропильних балок (за допомогою прямих подовжувачів), на бічну поверхню кроквяної балки (за допомогою бічних подовжувачів, використовуються для вже змонтованих покрівель)

    З'єднайте жолоби з воронками, їхні краї повинні доходити до зазначеної лінії. При з'єднанні зміщайте жолоб від внутрішнього краю (у стіни будівлі) до зовнішнього, поки не почуєте замок на воронці.

    При з'єднанні зміщайте жолоб від внутрішнього краю (у стіни будівлі) до зовнішнього, поки не почуєте замок на воронці

    На відкриті торці встановлюються заглушки. При з'єднанні замок повинен замикатися.

    При з'єднанні замок повинен замикатися

    Жолоби вставляють в кронштейни. На кріпленнях - замки, які повинні замикатися після правильної фіксації жолобів.

    На кріпленнях - замки, які повинні замикатися після правильної фіксації жолобів

    Жолоби вставляються в з'єднувачі так само, як в воронки (до наміченої лінії, з фіксацією шляхом провертання жолоби до зовнішнього краю до клацання замка).

    Жолоби вставляються в з'єднувачі так само, як в воронки (до наміченої лінії, з фіксацією шляхом провертання жолоби до зовнішнього краю до клацання замка)

    Для кріплення водостічних труб на фасад використовують хомути (не менше двох на кожні 3 м труби). Стояк можна розмістити впритул до фасаду. Інший варіант - використання універсального хомута (труба буде відстояти від поверхні стіни на необхідну відстань).

    Інший варіант - використання універсального хомута (труба буде відстояти від поверхні стіни на необхідну відстань)

    Труби стояка з'єднують між собою муфтами, які додатково кріплять хомутами.

    Труби стояка з'єднують між собою муфтами, які додатково кріплять хомутами

    Зливний коліно встановлюється на нижній край стояка, кріпиться хомутом.

    Сертифікат офіційного торгового партнера ТехноНІКОЛЬ

    У компанії Вестмет з продукції ТехноНІКОЛЬ ви можете також купити утеплювач і м'яку покрівлю Шінглас .

    Надішліть своє замовлення, і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама