Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пластикові водостічні системи

  1. Переваги пластикових водостоків для даху
  2. Водостічна система ПВХ: елементи конструкції і особливості матеріалу
  3. Технічні характеристики водостоків ПВХ

ВО «Еталон» реалізує пластикові водостічні системи з гарантією якості. Компанія пропонує багатий асортимент продукції і надає безкоштовні технічні консультації.

Останнім часом пластикові водостічні системи поступово витісняють аналогічні сталеві конструкції: позначається різниця в ціні і інші фактори. Вироби з полівінілхлориду відрізняються яскравим забарвленням і чудово виглядають з покрівлею з металочерепиці.

Переваги пластикових водостоків для даху

Головним достоїнством даних конструкцій є стійкість полівінілхлориду до корозії, чого не скажеш про сталевих аналогах. При зовнішньому впливі пластик тимчасово деформується, але потім приймає колишню форму. Подряпини на його поверхні майже не видно, а відколи з'являються дуже рідко.

До переваг пластикових водостоків для дахів можна додати наступне:

  • їх можна придбати набагато дешевше, ніж сталеві аналоги (собівартість пластмаси набагато нижче, ніж металу);
  • ПВХ істотно легше металу, що забезпечує зниження навантаження на несучі конструкції будівлі;
  • матеріал володіє тривалим терміном служби (до 50 років);
  • під час дощу водостічні системи з ПВХ створюють менше шуму.

На додаток до цього пластикову конструкцію легко і зручно монтувати. Завдяки гладкій поверхні труб і жолобів в них майже не накопичується сміття. Це означає, що потреба в регулярному очищенні та обслуговуванні мінімальна.


Rohrfit . Продукція виготовляється з високоякісного ПВХ - легкого матеріалу, зручного в транспортуванні і монтажі. Пропонується широкий вибір кольорів і розмірів. Пластик фарбують на всю глибину, тому не боїться подряпин.

Murol . Системи випускаються в двох розмірах (80 або 100 мм). Перший варіант добре підходить для типової покрівлі. Для дахів великої площі слід вибрати вироби діаметром 100 мм.

Galeco ПВХ . Вироби виробляються за технологією коекструзії, що забезпечує бездоганну якість. Композиція ПВХ володіє підвищеною стійкістю до УФ-випромінювання, відрізняється стабільністю кольору.

Marley . Продукція німецького виробництва. Забезпечує швидкий монтаж на дахах різної конфігурації за рахунок широкого набору аксесуарів.

ПВХ Vinylon . Системи з оптимальним розміром жолоба для приватних будинків і котеджів. Випускаються в найпопулярніших відтінках RAL, добре поєднуються з будь-якими квітами фасаду та покрівлі.

Nicoll . Французький бренд, який є лідером європейського виробництва жолобів і труб. Продукти марки відрізняються стійкістю до вітрових навантажень, УФ-променів, перепадів температур.

Plastmo ПВХ . Вироби виготовлені з термопластичного ПВХ. Вони пристосовані до суворого клімату країн Скандинавії та Росії. Можуть експлуатуватися при температурах -50 ... + 50 оС.


Водостічна система ПВХ: елементи конструкції і особливості матеріалу

Синтетичний матеріал полівінілхлорид (скорочено - ПВХ) вже не один десяток років використовується для виробництва облицювальних панелей, труб, кріплення, дверей і іншого. При виготовленні в пластмасу додаються спеціальні присадки, що надають виробу наступні якості:

  • стійкість до ультрафіолету (сонячного світла);
  • еластичність;
  • стійкість до механічних навантажень і дії агресивного середовища.

Крім цього, в пластмасу додається спеціальний пігмент-барвник, що забезпечує потрібний колір готового виробу.

Будь-пластиковий водостік складається з наступних основних елементів конструкції:

  • жолобів з кутами і заглушками;
  • водоприймальних воронок з обмежувачами переливу;
  • труб з власниками;
  • сполучних і зливних колін.

Процес монтажу пластикового водостоку досить простий: нагадує збірку конструктора і займає мінімум часу. Майже всі водостічні системи ПВХ комплектуються спеціальними гумовими ущільнювачами. Вони дозволяють запобігти появі протікання в місцях з'єднання окремих елементів конструкції. Для більш якісної герметизації пластикових ринв також може використовуватися спеціальний клей.

Технічні характеристики водостоків ПВХ

Найменування Діаметр жолоба / труби, мм Перетин жолоба / труби Матеріал Кольори * Ущільнювач MUROL M25 130/80, 100 овальний / круглий ПВХ білий, коричневий Гумовий ущільнювач Ruplast (Plastmo) 120/90 овальний / круглий ПВХ RAL 9010, 8014, 3011, 6005 клей Galeco 90 124/50 овальний / круглий ПВХ RAL 8019 Гумовий ущільнювач Galeco 110 124/80 овальний / круглий ПВХ RAL 8019, 9010 Гумовий ущільнювач Galeco 130 150 / 80,100 овальний / круглий ПВХ RAL 8019, 9010 Гумовий ущільнювач Galeco 150 168/100 овальний / круглий ПВХ RAL 8019, 7038 Гумовий ущільнювач Marley 125/90 125/90 овальний / круглий ПВХ RAL 8029 Гумовий ущільнювач Marley 125/105 125/105 ова ьний / круглий ПВХ RAL 7016, 9001, 8017 Гумовий ущільнювач Marley 150 150/105 овальний / круглий ПВХ RAL 9001,8017 Гумовий ущільнювач

* - кольору вказані орієнтовно і можуть не відповідати тестовим зразкам.

Потрібен пластиковий водостік для даху котеджу? Купіть його разом з покрівлею, і ми надамо більш вигідні умови угоди! Зателефонуйте і проконсультуйтеся з нашим менеджером. Здійснюємо доставку пластикових водостічних систем по Москві, СПб і іншим містам РФ.

Потрібен пластиковий водостік для даху котеджу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама