Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водостічні системи для покрівлі купити в Харкові | Вартість системи водостоку з даху в Полтаві, Запоріжжі, Дніпрі або Сумах. - ПрофСтальКонструкція Харків

  1. Елементи водостічної системи покрівлі
  2. Етапи вибору зливної системи для даху
  3. Де купити водостоки для даху в Харкові
  4. Водостоки - купити в Бабаях, Циркунах, Балаклії, Барвінкове, Богодухові, Валках, Вовчанську, Дергачах,...


Елементи водостічної системи покрівлі

Забезпечити необхідну функціональність водостічній системі покрівлі допоможе професійний підхід до цього процесу, який полягає в правильному і продуманому розрахунку модифікації конструкції з урахуванням всіх необхідних комплектуючих зливної системи для даху.
Будь-які елементи водостічної системи впливають на основні особливості водостоку для даху. Існує велика кількість найменувань комплектуючих водозливної системи, базовими з яких прийнято вважати:

  • жолоби (для збору рідини і сміття зі схилів);
  • водозабірні воронки (для горизонтального стоку);
  • водостічні труби (для вертикального стоку;
  • додаткові сполучні елементи (замки, заглушки, гаки, з'єднувачі та ін.)


Етапи вибору зливної системи для даху

Перший етап організації водостічної системи для даху полягає в дослідженні поверхні покрівлі з визначенням її особливостей (виду і розміру). На другому етапі необхідно визначитися з типом водостоку, базуючись на основні параметри: матеріал, форму і розмір. Залежно від типу даху існує зовнішня і внутрішня система водостоку з дахів, які мають прямокутну, напівкруглу (кращий варіант), трапецієподібну, трикутну або рельєфну форму.

З практичної точки зору добре себе зарекомендував водостік для даху з пластика (ПВХ) або металу (з покриттям цинку або мідних сплавів). Пластикові водостоки - найбільш дешевий варіант. Такі системи доцільно встановлювати на дахах невеликих будівель (дач, котеджів та ін.). Металеві водостоки забезпечують хорошу надійність, герметичність і стійкість. Такі водостоки вважаються ідеальним варіантом для організації системи водозливу елітного житла або споруд з великими розмірами покрівлі.


Де купити водостоки для даху в Харкові

Недорого купити водостічну систему в Харкові можна в спеціалізованому інтернет-магазині компанії ПСК ПрофСтальКонструкція. Наша фірма реалізує продукцію відомих брендів: ICOPAL, STRUGA, FAKRO, RUUKKI , ROCKWOOL, GALECO . Повний асортимент товарів можна подивитися в торговій точці компанії (адреса нашого магазину в Харкові: пр-т Московський, 199 Д-5, бізнес-центр "IBC Capital", 2 поверх, офіс 220) або на сайті в мережі інтернет.

В каталозі ресурсу можна познайомитися з докладною інформацією про водостоках і комплектуючих водостічної системи і дізнатися, скільки коштує кожен вузол. Особам, які здійснили покупку в торгових точках ПСК-ПрофСтальКонструкція, надається гарантія від виробника і доставка по Харкову нашими автослужба. Також ми відправляємо по Україні основними транспортними компаніями.

Водостоки - купити в Бабаях, Циркунах, Балаклії, Барвінкове, Богодухові, Валках, Вовчанську, Дергачах, Змієві, Ізюмі, Краснограді, Куп'янську, Лозовій, Люботині, Мерефі, Первомайському, Південному, Чугуєві - замовити покрівельні та фасадні будматеріали в Харкові і Харківській області ..

Замовити водостічні системи - Ізюм, Красноград, Куп'янськ, Лозову, Люботин, Мерефа, Первомайський, Південний, в Бабаї, Циркуни, Балаклею, Барвінкове, Богодухів, Валки, Вовчанськ, Дергачі, Зміїв, Чугуїв. Купити покрівельні та фасадні матеріали доставкою і можливістю монтажу фахівцями Харківської компанії «ПрофСтальКонструкція» - по самій вигідною ціною на ринку України. Зателефонуйте нам і Ви переконаєтеся в цьому самі!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама