Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водостік Hunter, пластикова водостічна система Хантер

  1. Пластикова водостічна система Хантер
  2. вибираємо комфорт
  3. переваги
  4. Характеристики
  5. Моделі пластикових водостоків від британських виробників
  6. Інші виробники:

Пластиковий водостік від англійської компанії Hunter Plastics був розроблений відповідно до максимальними вимогами до якості та ефективності і повністю відповідає європейським стандартам якості. Пластиковий водостік від англійської компанії Hunter Plastics був розроблений відповідно до максимальними вимогами до якості та ефективності і повністю відповідає європейським стандартам якості

Пластикові водостоки Хантер широко застосовуються у всіх кліматичних зонах, ідеально підходять як для нових, так і для реконструйованих будівель. Водостічні системи Hunter мають цілий ряд позитивних характеристик: практична конструкція жолобів, наявність напрямних потоку води, що забезпечує гранично ефективне відведення води з покрівлі.

від 1208 р. (Жолоб 4м)

завантажити завантажити

Пластикова водостічна система Хантер

Hunter - це широкий вибір сучасних водостічних систем, а також широкий спектр надійних, простих в збірці і установці, які допоможуть втілити ваші сміливі дизайнерські ідеї. Це результат багаторічних досліджень, що дозволили зробити вироби надійними і простими в обігу.

вибираємо комфорт

Британська компанія Hunter Plastics Ltd. пропонує свій варіант вирішення збору і відводу дощових і талих вод - пластикові водостічні системи. Майже 70 років компанія займається випуском пластикових виробів, а останні 35 років присвятила водостічних систем. Протягом цього терміну виробничі технології компанії зазнали значних змін.
Британська компанія Hunter Plastics Ltd Постійний пошук ефективних рішень водовідведення атмосферних вод призвели до вдосконалення первинних розробок. Продукція компанії досить популярна в Європі, Африці і Азії.
Ексклюзивні розробки фахівців компанії дозволяють відчути зручності монтажу і експлуатації відсотків. Система виробництва і контролю якості, що відповідає стандартам BSI, BS EN ISO 9001: 2000, дозволяє поставляти на ринок конкурентоспроможну продукцію.

Однією з розробок компанії є система монтажу - Surefit. Завдяки цій системі, яка передбачає наявність особливих фіксаторів, монтаж елементів водостоку виконується швидко, без необхідності залучення спеціального інструменту і з малими затратами.

Система кріпильних елементів, включаючи поворотні засувки, дозволяє значно прискорити процес монтажу. Застосування підсилюють кронштейнів дозволяє забезпечити протистояння відсотків механічного впливу снігу і вітру, а використання гумових ущільнювачів виключає можливість просочування води між елементами конструкції в місцях їх з'єднання.

переваги

У відсотках застосовується пластик, який володіє пружною деформацією, тому при сході снігу з дахів, водостічна система приймає вихідну форму після усунення навантаження. Цей пластик не схильний до корозії. Hunter з пластика широко застосовується у всіх кліматичних зонах, ідеально підходить як для нових, так і для реконструйованих будівель.

Завдяки гумовим ущільнювачам на деяких елементах (воронках, кутах, соединителях жолоби), відбувається компенсація температурного розширення пластику, що перешкоджає деформації і протікання в системі. Конструкція жолобів і наявність напрямних потоку води забезпечують максимально ефективне відведення вологи з даху будівлі, що в деяких випадках дозволяє скоротити число стояків водостічних труб.

Характеристики

  • при виробництві фарбують пігменти додаються в полімерну масу, тому фарбування відбувається по всій глибині матеріалу;
  • елементи системи не підтримують процесу горіння;
  • пластик не схильний до дії коррозирующих чинників;
  • вага водостоку невеликий і не вимагає перед монтажем посилення несучих конструкцій будівлі;
  • ринву характеризується значною товщиною стінок - 2,2-3,2 мм, що дозволяє жолобу протистояти значним механічним навантаженням;
  • система поздовжніх напрямних всередині жолоба дозволяє уникнути заторів, покращуючи процес відведення води;
  • наявність зовні поперечних і всередині поздовжніх ребер жорсткості підсилює міцність конструкції;
  • фіксатори, які кріпляться з використанням силіконового мастила, дозволяють зробити систему герметичною і передбачити компенсацію при термічному розширенні пластика;
  • кронштейни здатні витримати навантаження в 75 кг;
  • використовуються на покрівлях будь-якої площі;
  • конструкції обладнані дельта-направляючими потоку води, що виключають можливість утворення сильних вирів, що дозволяє збільшити пропускну здатність водостічної системи;
  • гарантія - 12 років.

Крім того, крім зовнішніх систем водовідведення, компанія Hunter пропонує і внутрішні, а також і дренажні системи. Тому можна забезпечити ефективне відведення зайвої води з усього ділянки або певної території при використанні продукції однієї компанії.

Моделі пластикових водостоків від британських виробників

На ринку будівельних матеріалів представлені п'ять систем зовнішнього водостоку. В їх число входять наступні системи:

125 ПВХ: система з круглим профілем характеризується високою пропускною здатністю; наявністю поворотних елементів, завдяки яким можна зменшити кількість підсилюють кронштейнів; можливістю використання як на приватних будинках і котеджах, так і на невеликих виробничих будівлях; випускається в білому, сірому, коричневому і чорному кольорах;

Регент ПВХ: систему відрізняє оригінальний профіль прямокутної форми;  укорочений висновок в воронку зміщений до задньої стінки, що дає можливість кріплення до лобової дошки покрівлі;  дельта-направляючі дозволяють знизити ризик забруднення системи, а також дозволяють водостоку самоочищатися, пробиваючи місця заторів;  випускається в білому і коричневому кольорах;   Міні ПВХ: Hunter система з круглим профілем, ефективно працює на конструкціях зимових садів і невеликих заміських будинків - конструкцій з покрівлею невеликого розміру;  прекрасна альтернатива металевим водостічних систем;  випускається в білому, сірому, коричневому і чорному кольорах; Регент ПВХ: систему відрізняє оригінальний профіль прямокутної форми; укорочений висновок в воронку зміщений до задньої стінки, що дає можливість кріплення до лобової дошки покрівлі; дельта-направляючі дозволяють знизити ризик забруднення системи, а також дозволяють водостоку самоочищатися, пробиваючи місця заторів; випускається в білому і коричневому кольорах;
Міні ПВХ: Hunter система з круглим профілем, ефективно працює на конструкціях зимових садів і невеликих заміських будинків - конструкцій з покрівлею невеликого розміру; прекрасна альтернатива металевим водостічних систем; випускається в білому, сірому, коричневому і чорному кольорах;

Максі ПВХ: підвищена пропускна здатність дозволяє системі ефективно працювати на будівлях з покрівлею значних розмірів - промислових будівель, критих стадіонів і спорткомплексів, житлових будинків палацового типу і інших; випускається в білому, сірому, коричневому і чорному кольорах;

Шторм ПВХ: система водостоку Хантер, що характеризується дуже високою пропускною здатністю, а також високим ступенем міцності і стійкістю до механічного впливу товстого шару снігу і граду та сильних злив; представлений на ринку в сірому і чорному кольорі.

Інші виробники:

  • естетично привабливі водостоки Roofart (Руфарт) можна застосовувати практично на будь-яких видах покрівель.
  • високоякісні водостоки Docke радуватимуть погляди ваших домочадців довгі роки.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама