Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водостік Профіл (Profil), ціна в Україні | Купити водостічні системи Profil (Профіль) в Харкові, Києві - ПрофСтальКонструкція Харків

Якщо вам необхідно організувати якісне відведення талої та дощової води з покрівлі, варто придивитися до польських водостічних систем Profil.

Водостоки Профіль виготовляються з якісного ПВХ, який, крім своєї надійності і стійкості до негативних зовнішніх впливів, може похвалитися і тривалим терміном експлуатації.


На ринку України водостоки Profil представлені двома розмірними рядами:

  • Profil водостік з трубами діаметром 100 мм і жолобами 130 мм. Оптимальний варіант для облаштування водостоку, якщо площа ската перевищує позначку в 110 кв.м;
  • водостічна система Профіль з трубами діаметром 75 мм, доповнена жолобами діаметром 90 мм. Систему з такими розмірами варто віддати перевагу для скатів площею менше 110 кв.м.

Якщо з приводу вибору того чи іншого варіанта залишилися якісь питання, ви завжди зможете проконсультуватися з фахівцями в цій сфері при покупці Профіль відсотків.

  1. Одне з безперечних достоїнств, яким можуть похвалитися водостічні системи Профіль - підвищена ефективність відведення водних стоків. Жолоби систем цього виробника мають б о більшу глибину в порівнянні з жолобами інших брендів, що виключає ризик переливання води через краї. Крім того, пластикова поверхня труб і жолобів має низьку адгезію з льодом і снігом.
  2. Простота монтажу обумовлена ​​можливістю використання елементів замикання, спеціальних ущільнювачів - щоб змонтувати водостік Профіл, не потрібно використовувати ні клейові склади, ні герметики, ні інші додаткові матеріали. Додайте до цього невелика вага всіх елементів системи, і останні сумніви розвіються без сліду.
  3. Стійкість до зовнішніх негативних факторів. Як уже згадувалося вище, Profil - водостічна система, виконана з високоякісного ПВХ, що визначає її відмінні експлуатаційні властивості. Ця система не боїться ні механічних впливів (в межах розумного), ні вологи, ні перепадів температур - хороший варіант для експлуатації не тільки в кліматі Польщі, а й України, Харкова, зокрема.
  4. Тривалий термін експлуатації. Вирішивши купити водостічну систему Profil один раз, ви можете бути впевнені, що на довгі роки забудете про проблему відведення з даху дощової, талої води. Якісне польське обладнання буде радувати вас відмінними експлуатаційними параметрами довгі роки, чудово справляючись зі своїми завданнями.
  5. Доступна на водостічні системи Profil ціна, в Києві, в тому числі. Якщо враховувати експлуатаційні характеристики системи, її довговічність і ефективність, можна сміливо стверджувати, що водостік Profil - одне з найбільш вигідних, привабливих пропозицій на сучасному ринку по співвідношенню ціна-якість.

Зрозуміло, всі перераховані вище достоїнствами володіє тільки оригінальна продукція бренду. Хочете бути впевнені, що маєте справу з якісним продуктом, реальні характеристики якого повністю відповідають заявленим компанією-виробником? Подбайте про те, щоб знайти магазин, який зможе запропонувати оптимальні умови співпраці: гарантію якості водостічної системи профілі, адекватні ціни, швидку доставку.

Якщо ви читаєте ці рядки, вважайте, що вже знайшли відмінний варіант: ми пропонуємо найкращі водостічні системи Profil в Києві за низькими цінами і з гарантією - покупкою ви залишитеся задоволені.

Дивіться також: водостічна система galeco , металевий водостік , профнастил покрівельний , металочерепиця ruukki .

Хочете бути впевнені, що маєте справу з якісним продуктом, реальні характеристики якого повністю відповідають заявленим компанією-виробником?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама