Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

воронка ТехноНІКОЛЬ

  1. воронка ТехноНІКОЛЬ
  2. воронка ТехноНІКОЛЬ
  3. Воронка ТехноНІКОЛЬ. Види і характеристики.
  4. Воронка ТехноНІКОЛЬ. Область застосування.

воронка ТехноНІКОЛЬ

Воронка ТехноНІКОЛЬ використовується на плоских дахах з бітумних матеріалів. Воронка ТехноНІКОЛЬ виготовлена ​​з ударостійкого поліпропілену і етилену. Воронка ТехноНІКОЛЬ не схильна до корозії, має відмінні механічні властивості і допустима до використання на всій території РФ.

Ціна

воронка ТехноНІКОЛЬ

Воронка ТехноНІКОЛЬ призначена для організації внутрішнього водостоку з плоских покрівель, виконаних з бітумних і полімерно-бітумних матеріалів. Воронка ТехноНІКОЛЬ комплектується фільтром для листя. Воронка ТехноНІКОЛЬ може бути висотою 450 і 160 мм. Воронка ТехноНІКОЛЬ виготовлена ​​з високоміцного блок-сополимера поліпропілену і етилену.
При монтажі на покрівлі воронка вплавляется між шарами покрівельного матеріалу і додатково фіксується до підстави. Використання при виробництві воронок ТехноНІКОЛЬ блок-сополимера з високою теплостійкістю дозволяє вплавити ребристий фланець воронки в покрівельний матеріал. При цьому воронка не деформується.
Воронка ТехноНІКОЛЬ не схильна до корозії, має відмінні механічні властивості і може використовуватися на всій території РФ. Додатково для захисту від сонця в матеріал воронки введені УФ-стабілізатори, що забезпечують довговічність не менше 25 років.

Воронка ТехноНІКОЛЬ. Види і характеристики.

НайменуванняСБ 110 х 160СБ 110 х 450

Висота воронки, мм 160 450 Маса, кг 0,8 1,0 Діаметр фланця, мм 455 455 D вихід, мм 110 110 Пропускна здатність, л / сек 7,8 7,8 Упаковка, шт / коробці 8 2

Воронка ТехноНІКОЛЬ. Область застосування.

Воронка ТехноНІКОЛЬ використовується при ремонті і будівництві будівель і споруд, і призначена для видалення дощової і талої води з плоских покрівель з бітумних і бітумно-полімерних матеріалів, а також мастичних покрівель з внутрішнім водостоком.
Воронка ТехноНІКОЛЬ встановлюється приблизно на кожні 250 м2 покрівлі. Якщо ділянку водозбору менше 250 м2 то потрібно не менше двох воронок ТехноНІКОЛЬ на покрівлю, обмежену парапетами. Кількість воронок визначається розрахунком відповідно до СП 30.13330.2012 і залежить від регіону, в якому розташований об'єкт, і пропускної здатності воронки.

Хочете купити Воронку ТехноНІКОЛЬ за доступною ціною?

Замовте зворотний дзвінок , І ми зробимо Вам кращу пропозицію.

Хочете купити Воронку ТехноНІКОЛЬ за доступною ціною?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама