Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Критерії вибору поліефірного волокна від компанії «ФЛЕКСС»

Популярність поліефірних волокон складно оскаржити

Популярність поліефірних волокон складно оскаржити. На сьогоднішній день вони відносяться до найпоширенішою і широко використовуваним різновидом синтетичного матеріалу. Вітчизняна компанія ТОВ «ФЛЕКСС», виготовляючи якісне поліестер і реалізуючи його за вигідними цінами, що враховує інтереси звичайних людей, надає можливість знайти свою нішу в бізнесі. Популярний синтетичний матеріал використовується в якості універсальної основи для виробництва багатьох товарів, необхідних людині в побуті, на робочих місцях. Він був розроблений в 1947 році. Країною першого випуску поліефірного волокна стала Англія, в якій він отримав товарне назва терілен. Промислові масштаби синтетичного матеріалу були освоєні через 4 роки. У 1953 році в США було освоєно серійне виробництво поліефірних волокон. Вони стали називатися дакрон, який став ще одним видом торгового їх назви.

У наші дні компанія ТОВ «Flexx» пропонує різноманітний асортимент синтетичного матеріалу за цінами виробника. При його виборі рекомендується враховувати ряд критеріїв, що визначають його експлуатаційні характеристики і області застосування. До їх переліку внесені:

  • лінійна щільність і відхилення фактичних її показників від норм, встановлених ГОСТом;
  • питома розривна навантаження і подовження поліефірного волокна при її впливі;
  • колірний відтінок продукції;
  • ступінь звивистості і кількість волокон в джгуті;
  • довжина порізки і лінійна усадка;
  • показник відхилення фактичної довжини;
  • мінімальний обсяг замовлення і ціна продукції;

Компанія ТОВ «ФЛЕКСС» поставляє поліестер на основі поліетилентерефталату. До уваги споживачів пропонуються тюки, вагою від 300 кг до 300 кг і лінійними розмірами, що варіюються межах від 0,75 м до 1,25 м. На сайті компанії приймаються заявки на синтетичні волокна, виготовлені з первинної, регенерованого сировини або його суміші. Щільність матеріалу складає 3,3 -17,0 дтекс. За заявкою замовника випускаються волокна можуть бути пофарбованими в чорний колір, мати матований або НЕ матований вид. При випуску вторинного синтетичного матеріалу використовується білий, коричневий колір або «мікс», заснований на змішуванні різних відтінків. Поряд з поліефірним волокном на сайті компанії «Flexx» можна замовити і купити вторинний поліпропілен за ціною виробника. Якість продукту утилізації відходів, спалювання яких призводить до появи токсичних газів і завдає шкоди навколишньому середовищу, повністю відповідає вимогам екологічної чистоти і безпеки використання споживачами.

Співпрацюйте з компанією «ФЛЕКСС», надійним вітчизняним постачальником поліефірного волокна і вторинного поліпропілену, і замовляйте синтетичні матеріали за вигідними цінами, що дозволяють отримувати високі показники рентабельності і прибутку в своїй сфері діяльності!

Читати далі

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама