Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Набори для випилювання лобзиком - читати статтю в Ігромагазіне

Випилювання лобзиком - це творче хобі, яке сьогодні є не тільки для дорослих, а й - для дітей, починаючи від 6 років Випилювання лобзиком - це творче хобі, яке сьогодні є не тільки для дорослих, а й - для дітей, починаючи від 6 років. Саме в цьому віці моторні навички дитини вже достатні для того, щоб почати вивчення цього найдавнішого прикладного мистецтва. Освоївши прийоми і способи роботи з безпечним механічним лобзиком, хлопці зможуть створювати приголомшливо красиві сувеніри, настінні панно і картини, іграшки з оригінальним різьбленням, унікальні фоторамки з химерними візерунками, підставки під гаряче і інші милі функціональні штучки для будинку.

Випилювання лобзиком відноситься до прикладної творчості з глибокою історією, що йде своїм корінням в далеке середньовіччя. Багато візерунків, які сьогодні пропонуються для випилювання в дитячих творчих наборах, володіють не тільки художньої, але і - пізнавальної цінністю. Виготовляючи свої перші рукотворні шедеври, дитина буде вбирати в себе традиції і особливості рідної культури, а також - чи зможе познайомитися з національним колоритом інших народів. Це може послужити дієвим стимулом до розширення сфери інтересів.

Набори для випилювання лобзиком - це не тільки дуже захоплюючі комплекти для творчості, а й - прекрасні розвиваючі посібники. Дитина навчиться бути акуратним і уважним, зможе поліпшити точність рухів і дрібну моторику, стане терплячим і працьовитим. Процес випилювання передбачає також розвиток творчого сприйняття світу - завдяки йому діти придбають важливий досвід, навчаться отримувати справжнє задоволення від творення прекрасного. Результат подібного творчого процесу у вигляді красивих предметів інтер'єру дозволить дітям знайти упевненість в своїх силах і можливостях.
Сучасні виробники пропонують безліч різних за рівнем складності наборів для випилювання лобзиком. Всередині вже є все необхідне для початку заняття: безпечний лобзик, розмір якого адаптований для дітей, розпилювальних столик, спеціальна фанера з уже нанесеним контуром або шаблоном для його перекладу на заготовку, пилочки і наждачний папір.
Помилково думати, що робота з дитячим лобзиком вимагає докладання великих фізичних зусиль і певної вправності. Чітко дотримуючись інструкції, яка знаходиться в наборах для випилювання, діти зможуть на практиці вивчити принципи і прийоми цього прикладного мистецтва з самого нуля! Почніть з найпростіших наборів і поступово рухайтеся в порядку ускладнення, нарощуючи майстерність і освоюючи нові, більш складні завдання.

Звичайно, про правила безпеки забувати також не потрібно. У завдання батьків входить правильна організація робочого простору і обов'язковий інструктаж.
Ось кілька простих правил, про які не треба забувати:

Під час роботи з лобзиком дитина повинна дихати через ніс - так виключається будь-яка можливість попадання деревного пилу в дихальні шляхи.

Приготуйте серветку або пензлик, щоб струшувати стружку з вироби.

Робочий стіл повинен добре висвітлюватися, світло повинне падати з лівого боку.

Дитина повинна сидіти прямо, а всі інструменти повинні бути розкладені на столі таким чином, щоб за ними не потрібно було тягтися.

Перед початком роботи потрібно одягнути фартух, а також косинку або шапочку, щоб деревний пил на потрапила на голову і одяг.

Процес випилювання лобзиком вимагає від дитини концентрації уваги і максимальної зосередженості, тому початківцям майстрам не слід займатися роботою довше півгодини в день Процес випилювання лобзиком вимагає від дитини концентрації уваги і максимальної зосередженості, тому початківцям майстрам не слід займатися роботою довше півгодини в день.

При першому знайомстві з цим мистецтвом, батьки обов'язково повинні показати своїй дитині, як правильно тримати лобзик, а також - допомогти у виконанні складних для нього елементів. Послідовність дій при роботі з уже готовими дитячими наборами для випилювання така:

Спочатку малюнок перекладається з шаблону на міцну заготовку з фанери (в разі, якщо контур вже завдано на заготовку, відразу переходимо до наступного етапу).

Безпосередня робота з лобзиком, яка складається в акуратному випилюванні по фанері по нанесеним контурам таким чином, щоб отримати бажаний візерунок або потрібну форму виробу. У наборах для більш просунутих майстрів можуть перебувати стамеска, різні пилочки для лобзика, напилок і інші інструменти, з якими діти також зможуть познайомитися в ході роботи.

Після завершення випилювання з фанери, необхідно обробити вже майже готовий виріб за допомогою наждачного паперу, що входить в комплект.

При бажанні картинку можна розфарбувати звичайною гуашшю або спеціальними фарбами по дереву.
Після того, як робота буде закінчена на поточний день, обов'язково провітріть кімнату, а на робочому місці зробіть маленьку вологе прибирання. Влітку при можливості, організувати творчу роботу найкраще на відкритому повітрі - за столом у дворі або на дачній веранді.

Деякі набори для випилювання лобзиком суміщені з іншим цікавим видом творчості - випалюванням. У таких комплектах діти мають спочатку випиляти будь-яку саморобку, а потім - випалити на ній візерунок або малюнок. Таким чином, дитина отримує можливість освоїти прийоми відразу двох найцікавіших напрямків в декоративно-прикладному мистецтві.
Вивчивши прості техніки роботи з лобзиком і попрактиковавшись в випилюванні запропонованих в комплектах шаблонів, дитина вже зможе перейти до нового етапу. Запропонуйте йому самостійно придумати свій унікальний візерунок або виріб. Це може бути різьблена шкатулка, незвичайний свічник, ажурна вазочка. Дозвольте йому фантазувати і створювати власні картини, орнаменти, авторські іграшки та сувеніри. Подібний досвід дозволить починаючому майстрові розкрити своє бачення прекрасного і в повній мірі проявити творчий потенціал в цьому цікавому мистецтві.
На сайті igromagazin.ru ви знайдете цікаві якісні набори для випилювання лобзиком як найпростішого рівня складності, так і - розраховані на більш умілих юних майстрів.

Замовити і купити набори для випилювання лобзиком >>

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама