Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ручний лобзик по дереву і фанері Sparta

  1. Лобзик по дереву і фанері 300 мм Sparta Ручний лобзик Sparta використовується для фігурного вирізання...
  2. особливості інструменту

Лобзик по дереву і фанері 300 мм Sparta

Ручний лобзик Sparta використовується для фігурного вирізання в заготовках малої товщини з фанери і подібних легкообрабативаемих листових матеріалів.

Ручний лобзик для фігурного розкрою матеріалів

пристрій лобзика

Ручний лобзик складається з U-подібної плоскою сталевої рамки 300 мм, оснащеної двома металевими зажимами для надійної фіксації пильного полотна. До рамки щільно прикріплена пластикова рукоятка зручної форми.
Затискачі оснащені «баранчиками», які дозволяють відкручувати і закручувати пилку вручну, без застосування допоміжних інструментів. Кріпильні деталі виготовлені з міцного, стійкого до корозії металу.
В лобзик вставляються вузькі і тонкі пилки з дрібним зубом. Щоб процес випилювання здійснювався швидко і зручно, лезо пилки повинна мати досить сильний натяг. Фіксація пильного полотна повинна проводитися без провисання леза. Якщо пилка зафіксована слабо, то висока ймовірність її заклинювання і поломки. При установці пилки потрібно стежити за напрямком зубів.

особливості інструменту

Ручний лобзик характеризується невеликими габаритами і легким вагою (виріб важить менше трьохсот грам). Це дозволяє використовувати інструмент протягом тривалого часу, без втоми кисті.
Між верхньою частиною рамки і направляючою шиною існує значний проміжок, що дає можливість без труднощів обходити краю випилюється деталі. Слід враховувати, що від товщини леза залежить якість обробки фанери. Чим тонше пилка, тим витонченіше і акуратніше вийде рез.
Ручний лобзик призначений для використання в побуті і професійній сфері. Цей інструмент є незамінним при виконанні тонких робіт з фанерою, склотекстоліти, ДВП, ДСП та іншими листовими матеріалами.

Вся продукція має необхідні сертифікати, паспорти і дозволу. Гарантія поширюється на весь термін, заявлений виробником. Післяпродажне обслуговування здійснюється в сервісних центрах наших партнерів і майстерень заводів виробників.

Хочете купити товар за спеціальною ціною? Вас цікавлять діючі акції та знижки? Помітили помилку в описі або з'явилися питання по товарах, представленим на нашому сайті https://www.Komplektacya.ru, прохання звертатися на контактний e-mail: Хочете купити товар за спеціальною ціною , За багатоканальним телефоном 8 (812) 380-12-34 або за допомогою онлайн консультанта, що знаходиться в правому нижньому кутку сторінки.

Хочете купити товар за спеціальною ціною?
Вас цікавлять діючі акції та знижки?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама