Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Шаблони для випилювання

  1. Тараканов А.А. «Альбом малюнків для випилювання з дерева» Життя і знання, 1928 рік, 85 стр. (9,37 + 4,20 + 4,41 мб. Pdf)
  2. Що в альбомі.
  3. Як цим користуватися.

Тараканов А.А. «Альбом малюнків для випилювання з дерева» Життя і знання, 1928 рік, 85 стр. (9,37 + 4,20 + 4,41 мб. Pdf)

Про альбом.

Альбом в якому представлені шаблони для випилювання з дерева. (Альбом складається з трьох частин). Представлені малюнки складових, випиляних з дерева, або фанери частин для збирання предметів меблів, речей домашнього вжитку, декоративних виробів.

Що в альбомі.

Це: художні рамки для дзеркала, фотографії, картки, підставки для книг і нот, висячий подчаснікі (напевно для настінного годинника), дерев'яна люстра, декоративна Білизна кошик, літери російського алфавіту, шкатулки, підставка для цигарок, рамка настінна для відривного календаря, пенали , вази для квітів, бордюри, рамки для портретів на склі, поличка для умивальника, ліхтар з шістьма медальйонами для вставки скла, облицювання для настінного годинника, декоративну шафку.

Як цим користуватися.

Малюнки можна роздрукувати, деталі ескізів і збірних креслень підписані (на жаль не зовсім розбірливо), але цілком інтуїтивно зрозуміло як збирати вирізані лобзиком деталі. Слід враховувати товщину плиткового матеріалу (фанера, ДВП, ДСП) з якого буде виготовлятися збірне виріб, так як розміри деяких елементів будуть від цього залежатиме. І можуть не збігтися при складанні в разі неправильного масштабування малюнка. Тому для початку слід все роздруковані ескізи одного виробу вирізати з паперу. Провести пробну збірку. Внести корективи, а вже потім приступати до виготовлення натурального вироби.

Завантажити Альбом 1 бесплатно9,37 pdf Завантажити Альбом 2 бесплатно4,41 pdf Завантажити Альбом 3 бесплатно4,20 pdf

Випилювання з дерева. Відео

схожа література


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама