Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Штучні квіти оптом в Україні

Організація інтер'єру - це один з найбільш поширених процесів з яким стикається кожна друга людина. Особливо, найчастіше дана необхідність виникає у власників житлових приміщень, а також організаторів святкових і публічних заходів. При цьому, щоб успішно впоратися з наведеними роботами знадобиться ряд атрибутів, які здатні вплинути на зовнішній вигляд приміщення.

Особисто серед найбільш популярних предметів можу виділити штучні квіти. Як показує практика, наведений елемент максимально доступний по своїй ціновій складової, а зовні не особливо відрізняється від натуральних кольорів. Окремо варто відзначити, що штучні квіти оптом сьогодні в Україні стало можливо замовити через інтернет. Таким чином, коли потрібно облаштувати велике житлове приміщення, даний варіант напевно здасться вигідним рішенням. Комі того, якщо є бажання зайнятися підприємницькою діяльністю, тоді як штучних квітів Ви можете отримати товар стабільно користується високим попитом на ринку. Головне підібрати якісну модель, яка максимально наближена до натуральної варіації. Зі свого боку для покупки можу виділити торговельний заклад cvetok-optom.com.ua, де реалізуються: троянди, ромашки, маргаритки, фіалки, нарциси, жоржини, лотоси, маки та багато іншого.

Що стосується безпосередньо підбору і розміщення, рекомендуємо дотримуватися наступних принципів. По-перше, дотримуйтесь колірну гамму. Іншими словами розміщені букети не повинні яскраво відрізнятися один від одного, щоб не створити атмосферу хаосу. По-друге, рекомендуємо зробити акцент на не більше ніж трьох моделях кольорів. У той же час уникайте розміщення предметів виключно одного типу. По-третє, намагайтеся розмістити квіти на значній відстані один від одного, щоб вони були елементом доповнення на тлі загальної картини. Якщо ж самостійно не вдається досягти позитивного ефекту, консультуйтеся з професіоналами або відвідайте тематичний форум в Мережі.

02.04.2018, 17:42

2018, 17:42

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама