Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Геологія ділянки під будівництва

  1. Етапи геології для будівництва
  2. Результат проведення геології для будівництва
  3. Переваги компанії «Скайлайн»
  4. Вартість послуг геології для будівництва
  5. замовлення послуг

Перед початком будівництва нової споруди розробляється проектна документація Перед початком будівництва нової споруди розробляється проектна документація. Важливою її частиною є геологічні умови. Геологія ділянки під будівництво входить до складу проектних робіт. Для того щоб уберегти майбутню споруду від передчасного руйнування, тріщин, затоплень, конструктор обов'язково повинен ознайомитися з такого роду дослідженнями.

ВАЖЛИВО: Право на виконання робіт, пов'язаних з вивченням геологічних умов, надає свідчення СРО. Організації, які отримали її в установленому порядку, несуть повну відповідальність за достовірність інформації, і якість виконаних досліджень. Компанія «Скайлайн» є членом саморегульованої організації НП «ІСПб-СЗ» і також володіє іншими дозволами, а значить, всі матеріали, що видаються нашою компанією мають юридичну силу.

Етапи геології для будівництва

Основними етапами робіт є: Основними етапами робіт є:

  • підготовчий етап: реєстрація робіт в ГГО КГА СПБ і ГАУ «Управління державної експертизи ЛО», збір і вивчення архівних матеріалів з інженерно-геологічної вивченості ділянки, рекогносцирувальне обстеження ділянки;
  • польові роботи: винесення свердловин на ділянці, буріння свердловин з відбором проб грунту і підземних вод. При бурінні ведеться польовий журнал з описом зустрів шарів грунтів і відзначаються глибини появи і встановлення рівнів підземних вод.
  • польові випробування грунтів: в основному, статичне зондування безперервним вдавленням зонда, а також динамічне зондування, штампові та прессіометріческіе випробування.
  • лабораторні роботи: визначаються гранулометричний склад, фізичні, міцності і деформаційні властивості ґрунтів і їх корозійна агресивність до бетону і металевих конструкцій, а також хімічний аналіз проб підземних вод.
  • камеральна обробка: всі отримані дані систематизуються, аналізуються і обробляються за результатами чого складається технічний звіт, в якому відображені всі зустрінуті шари, виділені в інженерно-геологічні елементи (ІГЕ), наведено їх фізико-механічні характеристики, відображені зустрінуті і прогнозні рівні підземних вод.

Результат проведення геології для будівництва

результатом   інженерно-геологічних вишукувань   є звіт, в якому відображено просторово-майданні розташування зустрів шарів грунту і наведені його фізико-механічні характеристики, а також корозійна агресивність, відзначені глибини появи і встановлення підземних вод і їх хімічний аналіз результатом інженерно-геологічних вишукувань є звіт, в якому відображено просторово-майданні розташування зустрів шарів грунту і наведені його фізико-механічні характеристики, а також корозійна агресивність, відзначені глибини появи і встановлення підземних вод і їх хімічний аналіз. Всі ці дані необхідні для проектування фундаменту майбутньої будови. Також фірма «Скайлайн» надає супутні послуги в цьому напрямку, а саме:

  • топографічну зйомку;
  • кадастрові роботи;
  • межування;
  • визначення меж ділянки;
  • інженерно-екологічні вишукування;
  • інженерно-гідрометеорологічні дослідження.

Переваги компанії «Скайлайн»

Компанія «Скайлайн» успішно виконує проекти різного масштабу з 2005 року: Компанія «Скайлайн» успішно виконує проекти різного масштабу з 2005 року:

  • якість понад усе - за час роботи не виявлено дефектів, а всі співробітники мають вищу освіту і регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, плюс в наявності сучасне обладнання;
  • оперативність виконуваних робіт;
  • комплексне рішення ваших завдань;
  • безкоштовний супровід під час експертизи;
  • вигідна вартість послуг за рахунок співпраці з партнерами.

«Скайлайн» економить час і гроші своїх клієнтів «Скайлайн» економить час і гроші своїх клієнтів. Нам не потрібно утримувати величезний технічний парк, відповідно не потрібно залучати додаткових співробітників, орендувати великі приміщення і витрачатися на амортизацію обладнання. Ми робимо доступніше вишукування для будівництва своїм клієнтам, так як витрати несуться безпосередньо по об'єкту, а це, в свою чергу, дає можливість домогтися зниження вартості робіт та зменшення термінів послуги інженерної геології для будівництва.

Вартість послуг геології для будівництва

Компанія надає широкий спектр послуг в сфері інженерної геології для будівництва за доступними цінами зі стабільно високою якістю. Ціна на геологію ділянки під будівництво відрізняється для юридичних і фізичних осіб. Цінова політика компанії радує клієнта, що є можливим завдяки новаторському підходу до ведення бізнесу і зменшення супутніх витрат.

Послуга Вартість Геологія для будівництва від 1 500 руб. до 3 500 руб. за 1 метр з ПДВ

замовлення послуг

Роблячи якісно роботу відразу, ви зберігаєте свої гроші і час. Цим і займається компанія «Скайлайн» вже багато років поспіль - якісно виконує свої проекти. Замовити геологію ділянки для проектування будівництва можете саме у нас. Як підсумок, ви буде задоволені своїм замовленням і приємними бонусами від співпраці, а саме збереженням своїх ресурсів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама