Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

відбілювання паперу - Найцікавіше в блогах

  1. Техніка безпеки: гіпохлорит натрію - їдка, негорючий, вибухобезпечний речовина. Потрібен захист шкіри...

Хімічна формула: NaClO (Хлорозон)

Хімічна формула: NaClO (Хлорозон) Хімічна формула: NaClO (Хлорозон). Являє собою ні що інше як водний розчин натрієвої солі хлорнуватистої кислоти. У воді відбувається дисоціація і утворюється активна частина хлору, яка по іншому називається вільним хлором. Цю складову регламентує сучасний СанПіН, за яким існують в країні всі діючі басейни. А я свого часу голову зламала з двома цими називання, крутилася коло та навколо, а збагнути що це один і той же розчин - не в'їхав. Ха.


Спеціально для довго в'їжджають і швидко ездіющіх відаю про це чудо.


Одержують дією розчину Na2СО3 або Na2SO4 на хлорне вапно; хлоруванням розчину NaOH або Na2CO3; електролізом розчину NaCl або морської води.


Фізичні та хімічні властивості. Існує тільки у водному розчині. Розчин у воді 29,4 г / 100 г (0 °), 130 г / 100 г (50 °). Сильний окислювач. При нагріванні вище 35 ° розкладається з утворенням хлоратов або з виділенням хлору і кисню. У слабощелочном розчині досить стійкий. Рідина від зеленувато-жовтого до червонувато-коричневого кольору


Техніка безпеки: гіпохлорит натрію - їдка, негорючий, вибухобезпечний речовина. Потрібен захист шкіри і очей.


Гіпохлорит натрію використовують як дезінфікуючий засіб для знезараження природних і стічних вод, води плавальних басейнів, в господарсько-питне водопостачання; для миття та дезінфекції посуду, облицювальної плитки, унітазів, пластику, відер для сміття. Гіпохлорит натрію прийшов замість рідкого хлору, який додавали в водопровідну воду для її знезараження. Пітер, як не дивно, став першим в Росії містом, де рідкий хлор, застосовуваний для знезараження води, був замінений гіпохлоритом натрію. Рідкий хлор - бойова отруйна речовина, його технологічне застосування і транспортування пов'язані зі значними ризиками для здоров'я населення. І ще гіпохлорит натрію абсолютно безпечний в зверненні, а його застосування навіть знижує ризик появи у воді канцерогенних хлорорганічних сполук.


Гіпохлорит натрію також застосовують для відбілювання паперу, тканин; під час хлорування і окисленні органічних сполук, безусадочной обробки вовняних виробів, у молочній та м'ясній промисловості та ін.


Дезінфекція питної води >>

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама