Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як прибрати гіркоту вже з солоних груздів?

  1. Схожі питання:
  2. Ваша відповідь:

Восени чоловік назбирав білих груздів. Вимочував кілька днів. Не хотів їх відварювати, т. К хотів, щоб були хрусткі. І зробив сухий посол. Пройшов термін. Дістали грузді, спробували, а вони гірчать! Їсти можна, але для мене вони гіркі. Може хто, стикався з такою проблемою?

Схожі питання:


Дивіться також:

Восени чоловік назбирав білих груздів Як прибрати мох з клумби або газону?

Найчастіше на газонах, клумбах з'являється мох. Він доставляє безліч неприємних хвилин садівникам і дачникам, так як від нього не так-то просто позбутися. Крім того, прийнято вважати, що мох не тільки псує зовнішній вигляд декоративного ділянки, але і псує траву і квіти, які ростуть там. Це не зовсім так. Поява моху якраз можна вважати індикатором початку псування рослин на газоні або клумбі. Мох просто займає звільнені загиблими рослинами ділянки. І вже після того, як він міцно влаштується на ділянці, мох забирає поживні речовини і перекриває доступ до кисню рослинам на газоні або клумбі, що призводить до загибелі газонної трави або квітів.

Гіркота в огірках Гіркота в огірках

Часто на вигляд гарний огірок, на смак буває гірким. У чому криється причина гіркого присмаку в огірках, і як запобігти появі гіркоти? Як можна позбутися від уже з'явилася гіркоти в плодах?

Екоальтернатіви дорожньої солі Екоальтернатіви дорожньої солі

Взимку міська влада активно борються зі снігом і льодом за допомогою різних реагентів, які шкодять взуття, автомобілів і навколишньому середовищу. Власники приватних будинків теж закуповуються подібними посипаннями. Але якщо їм натуральні, нешкідливі альтернативи?

Сіль і цукор на дачі Сіль і цукор на дачі

Без цих двох найпростіших продуктових представників на дачній кухні не обійтися. Без солі і цукру не зварити смачні страви - супи, друге, десерти, компот. Без них консервація продуктів на зиму є неможливою. Але не кожен дачник, садівник-любитель, городник знає, що крім як в харчуванні сіль і цукор можуть використовуватися як добриво або отрутохімікати. Між іншим, подібними функціями володіють інші харчові продукти, такі як часник, кефір, гірчиця і багато інших. Але тут ми поговоримо про можливості використання цукру і солі, так би мовити, не за призначенням.


Ваша відповідь:

Якщо ви хочете додати коментар до питання або уточнити у його автора подробиці - не використовуйте цю форму, а натискайте "Уточнити / обговорити питання" під текстом питання!


Питання по темам:

Рейтинг експертів

Рейтинг за тиждень

Може хто, стикався з такою проблемою?
У чому криється причина гіркого присмаку в огірках, і як запобігти появі гіркоти?
Як можна позбутися від уже з'явилася гіркоти в плодах?
Але якщо їм натуральні, нешкідливі альтернативи?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама