Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ріпа, редис, буряк | Записи в рубриці ріпа, редис, буряк | Годеція: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Кращі сорти червоного буряка
  2. Вирощування червоного буряка

Буряк - рослина, яке відоме всім

Буряк - рослина, яке відоме всім. Ми з дитинства їмо вінегрет і оселедець під шубою. А чи знаєте ви, що в червоному буряку міститься дуже багато вітамінів, які зміцнюють наші капіляри і зменшують крихкість кровоносних судин?

Ще в буряках міститься така речовина, як пектин. Воно виводить з нашого організму радіонукліди та важкі отруйні метали. Також в червоному буряку присутні мінеральні компоненти, без яких наш організм не може повноцінно функціонувати. Це - сірка, марганець, магній, залізо, натрій і т.д.

Виходить, що буряк не тільки смачна, а ще й дуже корисна.

Кращі сорти червоного буряка

Врожайність буряків залежить не тільки від способу вирощування та догляду, але ще і від сорту. Всі сорти червоного буряка не перелічити, а які сорти вважаються кращими, спробуємо розібратися.

Серед ранніх сортів хорошими вважаються:

/womanadvice.ru/sites/all/themes/womanadvice/images/list.jpg "target =" _blank "> http://womanadvice.ru/sites/all/themes/womanadvice/images/list.jpg); text- indent: -11px; list-style-position: inside; color: rgb (0, 0, 0); font-family: sans-serif; font-size: 13.8px; line-height: 19.32px; ">

  • «Бордо 237»;
  • «Ніжність»;
  • «Незрівнянна».
  • Сорти для тих, хто не любить проріджувати (проростають всього одним росточком):

    /womanadvice.ru/sites/all/themes/womanadvice/images/list.jpg "target =" _blank "> http://womanadvice.ru/sites/all/themes/womanadvice/images/list.jpg); text- indent: -11px; list-style-position: inside; color: rgb (0, 0, 0); font-family: sans-serif; font-size: 13.8px; line-height: 19.32px; ">

  • «Бордо односемянная»;
  • «Одноростковою»;
  • «Валента»;
  • «Хавский».
  • Якщо вам потрібні сорти для подзимнего посіву, тоді придивіться до «Подзимний А-474», «Холодостійкий 19», а так само підійде і ранній сорт «Бордо 237».

    Дуже смачним і врожайним вважається гібрид «Циліндра» . До речі, самостійно не варто намагатися зібрати насіння цього сорту - не вийде, оскільки при цьому найчастіше губляться сортові ознаки.

    Вирощування червоного буряка

    Як посадити, а потім виростити червоний буряк? Буряк - рослина вологолюбна, ще любить світло і тепло. Відповідно до цього шукаємо підходяще місце на ділянці.

    Щоб насіння зійшли швидше, їх потрібно замочити в розчині: 1 л. води + 1 ст. ложка золи на 5 днів. Далі в пухкої, пухнастою землі робимо бороздочки на відстані півметра один від одного. Злегка зволожує і сіємо наші насіння. Присипаємо землею не глибше, ніж 3 см. Не забувайте - для того, щоб сіяти буряк, потрібно, щоб температура землі була не менше 10 градусів.

    Не забувайте - для того, щоб сіяти буряк, потрібно, щоб температура землі була не менше 10 градусів

    Коли буряк проросте і у неї сформуються по 4 листка, можна зробити перше проріджування. Залишити потрібно приблизно 5 см між рослинами. А ось уже під час другого проріджування залишаємо 10 см.

    У вегетаційний період буряк потрібно буде поливати 6 разів, приблизно по 6 літрів води на 1 м2. Після поливу рихлимо міжрядь і мульчіруем.

    Підживлення варто робити два рази. Після першого проріджування в міжряддя робимо підгодівлю: на 1 м² аміачна селітра - 5 г, суперфосфат - 10 г і хлористий калій - 10 м А другу підгодівлю потрібно зробити, коли листя одного ряду зімкнуться з листям іншого ряду. Ось тільки дозування добрив потрібно збільшити в 1,5 рази.

    А чи знаєте ви, що в червоному буряку міститься дуже багато вітамінів, які зміцнюють наші капіляри і зменшують крихкість кровоносних судин?
    Реклама

    Реклама
    Новости
    Реклама
    Реклама