Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Влада Одеси визначилися кому довірити парк Горького

  1. Орфографічна помилка в тексті:

23 вересня 2008, 16:29 Переглядів: 23 вересня 2008, 16:29 Переглядів:   фото А

фото А. Лесик.

Одеська міськрада визначила компанію, яка займеться благоустроєм парку ім. М. Горького. Нею стала ТОВ "Веста", повідомила журналістам заступник міського голови з гуманітарних питань Наталя Фідірко.

Конкурсна комісія, яка визначила умови утримання парку, розглядала, в першу чергу, два основних аспекти договору з інвестором: кошти, які конкурсант бажає вкласти в розвиток парку і відсоток від суми, який піде на його благоустрій.

Переможець побажав витратити на розвиток парку 70 млн. Грн., 45% з яких піде на благоустрій.

Для порівняння, два інших конкурсанта - ВАТ "ОДЕСАВТОТРАНС" і ПП "Рекламне видавниче агентство JMM-press" - запропонували витратити на розвиток парку 10 млн. І 7 млн. 500 тис. Грн., Відповідно.

Проект, схвалений міськрадою, передбачає розміщення в парку 30-ти магазинів, нових атракціонів, 2-х кафе швидкого харчування і спорткомплексу.

Парк буде обгороджений капітальним парканом, зі збереженням безкоштовного входу. Також інвестор зобов'язаний встановити нові ліхтарі, лавки, і урни.

На території парку планується побудувати майданчики для вигулу собак.

Існуюче в парку футбольне поле інвестора зобов'яжуть надавати в користування дитячій спортивній школі.

Чиновник підкреслила, що будь-які зміни в інвестиційному договорі, будуть розглядатися на виконкомі.

Земля парку площею 20 га залишиться у власності існуючого КП "Парк культури та відпочинку ім. Горького".

Всі роботи з благоустрою повинні будуть виконані протягом 2-х років.

Довідка: Парк культури і відпочинку ім. Горького утворений 21 жовтня 1977 року рішенням Малиновського райвиконкому міста Одеси №136.

Закладка зеленої зони почалася в 1961 році Міськзелентрест та громадськістю міста. На території парку зростає понад 6 тисяч дерев. Серед них ялина блакитна, сосна кримська, дуб черешчатий, залізняк, горобина червона. Жива огорожа з 5 тисяч кущів туї західної і кизильника чітко окреслює межі. Квітучі кущі мальви сирійської, дроку іспанського, форзиції, Керрі японської, жасмину, бузку органічно вписуються в неї, створюючи враження майстерно сплетеного вінка.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Влада Одеси визначилися кому довірити парк Горького". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама