Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Покроковий рецепт приготування горохового пюре

  1. Простий рецепт пюре з гороху
  2. Список використаних інгредієнтів
  3. Приступаємо до готування горохового пюре
  4. Як зварити горохове пюре з беконом і овочами
  5. Приступаємо до готування горохового пюре

Традиційно пюре в нашій країні готується з картоплі, але далеко не всі знають, що його можна готувати з гороху. Виходить дуже ситне, смачне і просте блюдо, яке чудово підійде для сімейної вечері або обіду. Великою перевагою цієї страви є не тільки його смак, але і високий вміст білка, через що блюдо стає дуже поживним. Гороховим пюре можна спокійно замінити м'ясні страви. Я розповім вам про двох рецептах горохового пюре. Один з них більш простий і зрозумілий, він чудово підійде до овочевих салатів і м'ясних страв. За другим рецептом готується більш самостійну страву, з додаванням бекону і овочів. Давайте ж розберемо обидва рецепта якомога детальніше!

Простий рецепт пюре з гороху

Кухонна техніка: каструля, плита, друшляк, толкушкой для пюре, міксер.

Список використаних інгредієнтів

Горох 340-350 г Вода 2,5 скл. Сіль за смаком Цукор 1 ч. Л. Харчова сода 1 щіпка Вершкове масло 50-70 г Вершки 90-100 г

Приступаємо до готування горохового пюре

  1. Насамперед необхідно підготувати наш горох до подальшого приготування. В першу чергу потрібно очистити горох від різного сміття і сумнівного вигляду горошин. Простіше кажучи, його потрібно перебрати. Якщо ж горох вже очищений, то його потрібно замочити на кілька годин у каструлі з водою. Це досить важливий етап, оскільки замочений горох розбухне і стане більш податливим до приготування з нього пюре. Також ви можете підготувати горох заздалегідь, замочивши його на всю ніч, і вже вранці відразу ж приступити до приготування страви. Одним словом, чим більше горох буде постояти, тим менше нам знадобиться часу для приготування пюре, так як він звариться в рази швидше.
    Традиційно пюре в нашій країні готується з картоплі, але далеко не всі знають, що його можна готувати з гороху
  2. Наш горох трохи збільшився в розмірах після замочування. Зливаємо весь вміст каструлі через друшляк, після чого ретельно промиваємо горох проточною водою.
  3. Знову викладаємо наш горох назад в каструлю.
  4. Додаємо до нього приблизно половину чайної ложки солі, а також невелику щіпку харчової соди.
  5. Наливаємо в каструлю приблизно два з половиною склянки води.
  6. Ставимо каструлю на плиту, включаємо максимальний вогонь і чекаємо, поки вода в каструлі закипить. Після чого зменшуємо вогонь до самого мінімуму і готуємо наш горох до м'якості. За приготуванням гороху необхідно дуже ретельно стежити, особливо не можна пропускати момент закипання, так як вода дуже швидко википає. У каструлі піднімається своєрідна шапочка і половина рідини може виявитися на вашій плиті. Тому готуємо горох на самому повільному вогні, щоб вода в каструлі поводилася більш стабільно. На приготування нам знадобиться приблизно 20-30 хвилин, але орієнтуватися варто виключно на м'якість гороху, тому періодично не соромтеся знімати пробу.
  7. Отже, наш горох зварився і став м'яким. Зовсім не страшно, якщо на дні каструлі залишилося ще трохи води, горох вбере в себе її надлишки. Додаємо в каструлю вершкове масло і чайну ложечку цукру.
  8. Озброюємося товкачем і починаємо роздавлювати горох в каструлі до кашоподібного стану.
  9. Як тільки горох почне набувати вигляду однорідної суміші, в нього потрібно додати приблизно 100 мл вершків, які найкраще заздалегідь трохи підігріти.

    Якщо маса виходить на ваш погляд занадто рідкою, не варто переживати з цього приводу, оскільки буквально через кілька хвилин настоювання, воно стане набагато густіше.
  10. Накриваємо каструлю кришкою і залишаємо пюре настоюватися приблизно на 10-15 хвилин.
  11. Гарненько збиваємо вміст каструлі міксером, щоб отримати однорідну, повітряну суміш без грудочок.
  12. Наше пюре готове!

    Подавайте його гарячим до столу, додавши до нього різні м'ясні страви, а також овочеві салати.

Відеорецепт приготування горохового пюре

Якщо у вас залишилися які-небудь питання з приводу приготування цієї страви, вам варто звернути увагу на відеорецепт нижче. У ньому докладно розглянуті всі етапи приготування горохового пюре, і ви зможете наочно переконатися в тому, що в даному рецепті немає абсолютно нічого складного.

Горохове пюре найсмачніше, простий рецепт. .

Картопля пюре ніжне, пухнасте і смачне (для початківців господинь) https://www.youtube.com/watch?v=nymrtoGQtj8

https://i.ytimg.com/vi/GMJcKgyUNGU/sddefault.jpg

PT4M43S

https://youtu.be/GMJcKgyUNGU

2015-11-01T03: 17: 45.000Z

Як зварити горохове пюре з беконом і овочами

  • Час приготування: мінімум 2 години на підготовку, 45-60 хвилин на приготування.
  • Кількість порцій: 2-3.
  • Кухонна техніка: каструля, плита, друшляк, толкушкой для пюре, обробна дошка, ніж, терка.

Список використаних інгредієнтів

Горох 480-500 г Морква середніх розмірів 1 шт. Головка цибулі 1 шт. Слабокопчёний бекон 4 смужки Харчова сода 1 щіпка Кухонна сіль ¼ ч. Л. Вода 2,5 скл.

Приступаємо до готування горохового пюре

  1. Спершу підготуємо горох. Для цього необхідно перебрати його, прибираючи різне сміття, а також сумнівного вигляду горошини. Як тільки горох повністю буде перебраний, його необхідно замочити в каструлі з водою приблизно на 2-4 години, а краще за все - на цілу ніч. Чим довше горох пробуде в воді, тим швидше він приготується.
  2. Зливаємо весь вміст каструлі через друшляк, після чого промиваємо горох в друшляку проточною водою.
  3. Викладаємо наш горох з друшляка назад в каструлю і заливаємо його водою. Знадобиться приблизно два з половиною склянки чистої води, проте варто орієнтуватися на рівень води по відношенню до гороху. Води повинно бути приблизно на один пальчик більше гороху.
  4. Додаємо в каструлю з горохом приблизно чверть чайної ложки харчової соди.

    Також додаємо приблизно половину чайної ложки солі, а вже під час приготування самого пюре ви зможете додати ще трохи, якщо це буде необхідно.
  5. Ставимо каструлю з горохом на плиту і включаємо максимальний вогонь. Чекаємо закипання рідини, після чого відразу ж зменшуємо вогонь практично до самого мінімуму. Головне не пропустити момент закипання, інакше це загрожує наслідками. Рідина дуже швидко википає з каструлі і в підсумку вона може просто витекти на вашу плиту. Тому після закипання тримаємо наш горох на самому повільному вогні, щоб вода в каструлі поводилася більш менш стабільно. Варимо горох до м'якості, на це піде приблизно 25-30 хвилин.
  6. Смужки бекону бажано попередньо трохи потримати в морозилці, тоді його буде набагато легше нарізати на обробній дошці. Нарізаємо бекон на тонкі смужки.
  7. З моркви потрібно зчистити верхній шар, після чого натерти його на крупній тертці.
  8. Очищаємо від лушпиння цибулину і подрібнюємо її на обробній дошці на дрібні кубики.
  9. Ставимо сковороду на плиту і викладаємо в неї наш нарізаний бекон.

    Зовсім необов'язково додавати в сковороду олію, так як в беконі досить жирових прошарків, які дадуть свій сік і м'ясо не пригорить до поверхні сковороди. Обсмажувати бекон слід до сухого стану, щоб він був трохи схожий на сухарики. Не забуваємо його періодично помішувати.
  10. Прибираємо бекон з сковороди в будь-яку зручну для вас тару і викладаємо в сковорідку подрібнену моркву з цибулею, які обсмажуємо в жирі з бекону, або ж в рослинному маслі. Обсмажуємо овочі до легкого золотистого кольору, занадто пересмажувати їх не слід. Також не забуваємо активно помішувати морква з цибулею.
  11. Після того як горох зварився і став набагато м'якше, його необхідно гарненько потовкти звичайної толкушкой для пюре до кашоподібного стану.

    В даному рецепті краще не використовувати міксер, щоб в готовій страві траплялися невеликі шматочки гороху. Але якщо ж ви хочете, щоб горохове пюре було винятковою однорідності, то без міксера вам не обійтися.
  12. Після зручного для вас подрібнення гороху, додаємо в каструлю обсмажені овочі, а також бекон.

    Гарненько перемішуємо вміст каструлі. Не переживайте, якщо вам здасться, що рідини в каструлі занадто вже багато, після настоювання пюре вбере надлишки води і ви отримаєте більш густе пюре.
  13. Накриваємо каструлю кришкою і залишаємо настоюватися приблизно 10-15 хвилин.
  14. Наше пюре готове! Подавайте його гарячим на стіл.

Відеорецепт приготування горохового пюре

Даний відеорецепт нагляднейшим чином демонструє всі етапи приготування горохового пюре, тому обов'язково ознайомтеся з ним, якщо у вас ще залишилися якісь питання по даним рецептом.

Горохове пюре Чудова (старовинний рецепт російської кухні). Mashed Peas.

Горохове пюре Чудова (старовинний рецепт російської кухні). Давно забуті рецепти російської кухні успішно входять в сучасне життя, і по праву займають почесне місце серед улюблених страв. Приготуйте один раз і це найсмачніше горохове пюре стане Вашим фаворитом в сім'ї. Смак невимовний! Смачного!

500 гр. горох колотий половинки
4 смужки бекону слабокопченой
1 шт. цибуля ріпчаста
1 шт. морква
1/4 ч.л соди харчової
1 ч.л солі

500 gr. split peas halves
4 strips of bacon
1 PC. bulb onions
1 PC. carrot
1/4 tsp baking soda
1 tsp salt

https://i.ytimg.com/vi/yTpYW5Nj7hA/sddefault.jpg

PT4M22S

https://youtu.be/yTpYW5Nj7hA

2016-11-23T02: 17: 34.000Z

Як бачите, в приготуванні горохового пюре немає абсолютно нічого складного. Необхідно лише дотримуватися елементарних етапах приготування і знати парочку тонкощів і хитрощів. Якщо ви хочете приготувати горохову кашу , То і на даний випадок на цьому сайті є для вас чудовий рецепт. Обов'язково ознайомтеся з рецептом приготування горохового супу з куркою , А також методикою приготування горохового супу з іншими видами м'яса . Само собою, гороховий суп в мультиварці виходить нітрохи не гірше, ніж у звичайній каструлі.

А на цьому у мене все. Готуйте тільки із задоволенням, яке обов'язково відіб'ється на смаку кожного вашого страви. Залишайте свої побажання, зауваження та рекомендації з приводу вищевикладених рецептів. Діліться своїми досвідом і експериментами в кулінарній справі в коментарях нижче, а я лише ще разок побажаю смачного вам, а також вашим близьким!

Com/watch?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама