Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити інноваційний відлякувач гризунів і кротів "Град А-500"

  1. Переваги відлякувач "Град А-500":
  2. Де використовувати "Град А-500"?
  3. Про якість відлякувач "Град А-500"
  4. Випробування на практиці
  5. Технічні характеристики:
  6. Комплект поставки (стандартний):
  • діє на всьому діапазоні УЗ частот (чутному і нечутні);
  • ідеальний вибір для захисту складів і нежитлових виробничих приміщень;
  • мінливий "малюнок" ультразвуку не дає гризунам адаптуватися;
  • універсальне харчування (батарейки, електромережу або зовнішній акумулятор).
  • Інновація, яка припаде до смаку будь-якому садівникові: першокласний відлякувач, який однаково ефективний над і під землею! Прилад створений російськими вченими на основі новітніх наукових розробок. Він генерує унікальне неповторяющееся звукове випромінювання, яке чудово відлякує землерийок, кротів, мишей, щурів та інших шкідників. Якість "Град А-500" підтвердили багаторазові перевірки та випробування. Ефект приголомшливий, переконайтеся самі!

    Зверніть увагу: прилад працює в сприйманому людським вухом звуковому діапазоні і до того ж досить голосно, тому ми не рекомендуємо використовувати його в житлових приміщеннях. Для роботи в безпосередній близькості до людей спеціально розроблена безшумна модифікація приладу - ультразвуковий відлякувач гризунів "Град А-550УЗ".

    Результати випробувань відлякувач Град А-500
    Результати випробувань відлякувач "Град А-500"

    >

    Увага! Прилад сертифікований !!!

    Також відлякувач має санітарно-епідеміологічний сертифікат: лист 1 , лист 2 , лист 3 .

    особливості:

    площа дії приладу складає 500 кв. метрів; працює від мережі 220 В, автомобільного прикурювача, від звичайних або акумуляторних батарей; гарантоване відсутність "зон тиші" або ефекту звикання: шкідники нікуди не подінуться, їм ДОВЕДЕТЬСЯ піти.

    Переваги відлякувач "Град А-500":

    Неповторяющийся звуковий малюнок,

    вивірений досвідченим шляхом розробниками приладу, зводить нанівець ймовірність виникнення ефекту завмирання звуку * і ефекту звикання гризунів до приладу. Численні дослідження підтвердили ефективність інноваційної технології: шкідники дійсно не можуть адаптуватися до випромінювання або врятуватися від нього в зонах тиші (місця поруч з джерелом сигналу, де випромінювання ослабляється через ефект завмирання звуку *). Області тиші не утворюються навіть у разі використання декількох відлякувачів разом (так, що зони дії перекриваються). Захист по-справжньому 100% - тваринкам, що потрапляють в радіус дії "Град А-500", залишається тільки рятуватися втечею. Є можливість наземного / підземного використання. Отже, "Град А-500" забезпечує надійний захист практично від усіх шкідників, що мешкають над і під землею: кротів, землерийок, пацюків, мишей і т.д. Максимально можлива площа захисту "Град А-500" становить 500 кв. метрів. Можливість автономної роботи в тих місцях, де недоступна електромережу: "Град А-500" може працювати від автомобільного прикурювача, від звичайних або акумуляторних батарей. До мережі відлякувач підключається через адаптер 220 В.

    * Ефект завмирання звуку - цікаве фізичне явище. Спостерігається, коли випромінювання від двох схожих джерел накладається і взаємно послаблює один одного. В результаті, поряд з джерелами утворюються особливі області тиші, в яких сила випромінювання в кілька разів нижче, ніж повинна бути. Потрібно зауважити, ефект завмирання звуку виникає не тільки при використанні декількох (двох або більше) джерел випромінювання, а й одного, оскільки на випромінювання може наложиться навіть його власне відлуння.

    Де використовувати "Град А-500"?

    У приміщеннях для захисту від гризунів:

    будинки (якщо поруч немає людей), в погребі, на дачі, в підвалі, на великих складах, зерносховищах, промислових підприємствах, фабриках, заводах, в закладах громадського харчування (ресторан, кафе, їдальня), будинках відпочинку , на тваринницьких комплексах і т.п. Крім того, "Град А-500" прекрасно підійде для охорони тунелів, підземних комунікацій, ангарів, ліфтових шахт і інших споруд. В саду або городі для захисту від кротів: загорніть відлякувач в поліетиленову плівку і помістіть його в Кротова нору, не надто глибоко (близько 10 см), випромінювачем всередину нори. Як показує практика, при правильній установці випромінювання приладу відлякує кротів більш ніж на 200 м. Ще один цікавий спосіб використання "Град А-500": підключіть прилад до мережі і поставте його в вікно, випромінювачем на вулицю. Так Ви зможете захистити грядки від гризунів.

    Про якість відлякувач "Град А-500"

    Ми можемо сміливо рекомендувати нашим клієнтам купити відлякувач гризунів "Град А-500", так само як і будь-який інший прилад з лінійки "Град", оскільки їх висока якість гарантується компанією i4Technology - одним з перших вітчизняних виробників інноваційної техніки з багаторічним досвідом роботи. У компанії працюють кращі російські інженери та конструктори, а при складанні всіх пристроїв використовуються високоякісні японські, американські і європейські комплектуючі, що дозволяє домагатися високого ступеня надійності та ефективності роботи кожного конкретного приладу.

    Відлякувач кротів та гризунів Град А-500 (вид збоку)
    Відлякувач кротів та гризунів "Град А-500" (вид збоку)

    Випробування на практиці

    Відлякувач "Град А-500" пройшов ґрунтовні трирічні випробування в міських умовах і в сільській місцевості, що дозволило його творцям зібрати масу корисних даних про практичне використання приладу і довести його до досконалості. Завдяки цьому сучасна модель відлякувача стала ще більш ефективною і зручною у використанні.

    Технічні характеристики:

    • термін служби - понад 5 років;
    • максимальна площа дії - 250 кв. м (від батарейок) або 500 кв. м (від мережі);
    • тривалість автономної роботи - 34 дня (від батарейок ємністю 1250 мАг) або 764 дня (від автомобільного акумулятора ємністю 55 Ач);
    • звуковий тиск - менше 90 дБ (на відстані 2 м від випромінювача);
    • напрямок випромінювання - 360 ° (кругове);
    • працює в діапазоні частот від 4 кГц до 64 кГц;
    • робоча напруга становить 3: 4,5 В (від батарейок ААА) або 3:30 в (від зовнішнього джерела);
    • максимальний споживаний струм складає 1,5 мА (від батарейок) або 3 мА (від зовнішнього джерела);
    • робочий температурний діапазон -30 ... + 85 ° С;
    • допустима вологість 98% (при +25 ° С);
    • розміри штекера адаптера 3,5 х 1,4 х 9,5 мм;
    • габарити відлякувач 105 х 58 х 18,5 мм;
    • вага - менше 120 г (з елементами живлення).

    Інноваційний відлякувач Град А-500 з упаковок
    Інноваційний відлякувач "Град А-500" з упаковок

    Комплект поставки (стандартний):

    • інноваційний універсальний відлякувач "Град А-500";
    • сертифікований блок живлення від мережі 220 В - 1 шт;
    • інструкція з експлуатації відлякувач;
    • упаковка.

    Інструкція користувача

Де використовувати "Град А-500"?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама