Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити професійний відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО"

  1. Що нового в відлякувачі ГРАД А -1000 ПРО?
  2. Відеоексперімент з тестування ефективності впливу відлякувач "Град А -1000 ПРО" на мишей
  3. Конкурентні переваги відлякувач "Град А -1000 ПРО":
  4. Принцип дії відлякувача
  5. Режими роботи відлякувача:
  6. Технічні характеристики:
  7. Комплект поставки приладу:

Нове покоління інноваційних ультразвукових відлякувачів "Град", є вдосконаленою модифікацією моделі "А-500", яка вже довгий час користується успіхом на російському ринку відлякувачів гризунів. Нова модель відрізняється безпрецедентно високою площею захисту, унікальною функціональністю і гнучкістю в роботі, можливістю АБСОЛЮТНО безшумної роботи. За ефективністю і потужності АНАЛОГІВ В СВІТІ НЕМАЄ!

Відлякувач гризунів та комах ГРАД А -1000 ПРО розроблений і виготовлений співробітниками нашої компанії. В процесі виробництва вироби використовується комплексна п'ятиступінчаста система контролю якості, яка гарантує відповідність продукції заявленим технічним характеристикам.

ГРАД А -1000 ПРО - один з найбільш потужних і ефективних відлякувачів гризунів на ринку
"ГРАД А -1000 ПРО" - один з найбільш потужних і ефективних відлякувачів гризунів на ринку

Що нового в відлякувачі ГРАД А -1000 ПРО?

  • Вперше! Площа дії розширена до 1000 м2 за рахунок застосування більш потужного джерела випромінювання з розширеним частотним діапазоном і удосконалення алгоритму генерації звукового малюнка.
  • Вперше! 4 режими роботи:
    • максимально ефективний режим відлякування гризунів (звук + ультразвук);
    • безшумний режим відлякування гризунів (тільки ультразвук);
    • режим відлякування комарів;
    • режим відлякування комах (блохи, павуки, мурахи, кліщі, моль та ін.).

    Тобто ГРАД А -1000 ПРО універсальний і може застосовуватися для відлякування практично ВСІХ шкідників в господарстві!

  • З'явилася можливість регулювання потужності сигналу. Іноді максимальна потужність випромінювання не потрібна (наприклад, в невеликих приміщеннях), тому її можна зменшити. В такому випадку зменшується шум від приладу (якщо він працює в звичайному режимі, а не безшумному).
  • Удосконалено алгоритм звукового малюнка в режимах відлякування гризунів. ГРАД А -1000 ПРО працює ще БІЛЬШЕ ЕФЕКТИВНО, ніж попередник ГРАД А-500!
  • Вперше! В конструкції передбачені 6 надяскравих світлодіодів для підвищення ефективності відлякування гризунів у ближній зоні. У конструкції є петлі для кріплення приладу на стіну.

Відеоексперімент з тестування ефективності впливу відлякувач "Град А -1000 ПРО" на мишей

опис експерименту

Тестування ефективності впливу відлякувач проводиться на мишах, позбавлених їжі на тривалий термін. Голодні миші поміщені в акваріум розміром 700х410х500 мм. У правому дальньому кутку розміщена годівниця з зернами (улюблена їжа гризунів), в лівому дальньому кутку - відлякувач "Град А -1000 ПРО".

Хід експерименту:

  1. На першій стадії відлякувач гризунів вимкнений. Миші їдять.
  2. Потім включається відлякувач і аналізується поведінка гризунів.

Тестування відлякувач гризунів проводиться в двох режимах: максимальної потужності (ультразвук + звук) і беззвучному (тільки ультразвук).

Тестування впливу відлякувач "Град А -1000 ПРО" на мишей в беззвучному режимі (тільки ультразвук)

Відеоексперімент з тестування ефективності впливу відлякувач "Град А -1000 ПРО" на мишей в ультразвуковому режимі роботи

При включенні відлякувач миші миттєво покидають годівницю і займають максимально далеку позицію від джерела випромінювання. Голод змушує їх спробувати повернутися до годівниці, але рівень випромінювання і стресу, який відчувають гризуни, значно сильніше, тому кожен раз вони змушені знову тікати подалі від випромінювача відлякувач.

Тестування впливу відлякувач "Град А -1000 ПРО" на мишей в режимі максимальної потужності (ультразвук + звук)

Відеоексперімент з тестування ефективності впливу відлякувач "Град А -1000 ПРО" на мишей в режимі максимальної потужності

Включення відлякувач викликає у мишей сильне почуття паніки, вони кулею вилітають з годівниці і забиваються в кут. Як і в першій частині експерименту, голод змушує одну з мишей спробувати повернутися до годівниці. Потрапивши знову під потужний вплив відлякувача, миша на деякий час втрачає орієнтацію і завмирає на місці. Далі сильне стресовий стан, в якому вона перебуває, змушує її замітали і навіть спробувати покинути акваріум (той момент, де вона стрибає, а потім завмирає на корпусі відлякувач). Коли нервова система гризуна більш-менш приходить в порядок, миша забивається в куток і більше не намагається наблизитися до годівниці.

Висновки по експерименту:

Хочеться відзначити, що як в режимі максимальної потужності, так і в ультразвуковому режимі відлякувач показав дуже ефективну роботу. Миші тікають і не можуть почати годуватися знову, хоча і роблять спроби до цього. Варто ще врахувати, що миші дуже голодні, а інстинкт до прожиток у них неймовірно сильний. Але вплив відлякувача виявляється ще сильніше, і вони не здатні його перебороти.

По поведінці мишей чітко видно, що в режимі максимальної потужності вплив, який чиниться відлякувачем, набагато сильніше. Їх стресова реакція набагато більш виражена. А на прикладі однієї з мишей, яка спробувала повернутися до годівниці, а потім виконала акробатичний номер, встрибнувши на відлякувач, стає ясно, наскільки сильний вплив відчуває нервова система гризунів при максимальному випромінюванні приладу "Град А -1000 ПРО".

Конкурентні переваги відлякувач "Град А -1000 ПРО":

Унікально висока площа відлякування - до 1000 кв. м. Аналогів у світі немає!

У відлякувачі застосований дуже потужний випромінювач ультразвуку, який і дозволив досягти такої високої площі захисту. Град А -1000 ПРО не має конкурентів за силою впливу!

Прилад можна використовувати на повну потужність в приміщеннях будь-якого розміру, навіть невеликих. Якщо поруч з відлякувачем немає людей, включайте Град А -1000 ПРО на повну потужність, і Ви відразу побачите наскільки ефективним він може бути. Від гризунів не залишиться і сліду в найкоротші терміни.

(картинка збільшується при натисканні)
(картинка збільшується при натисканні)

Може працювати АБСОЛЮТНО безшумно

Багато відлякувачі гризунів під час роботи видають досить добре чутний шум. Це пов'язано з тим, що для максимального впливу на гризунів потрібно захоплювати не тільки ультразвукової, але і звуковий (чутний людським вухом) діапазон частот. Однак, це не завжди зручно і накладає обмеження на використання приладу в приміщеннях, де постійно перебувають люди. У новій моделі "Град А -1000 ПРО" дана проблема вирішена дуже просто і ефективно - в одному з режимів роботи відлякувач працює абсолютно безшумно, тому що в ньому урізані звукові частоти. Використовуючи безшумний режим роботи, Ви зможете встановлювати відлякувач в будь-якому потрібному місці, навіть якщо поруч живуть або працюють люди. Відлякувач буде діяти майже так само ефективно, але зовсім непомітно, не завдаючи Вам ніякого занепокоєння.

НАЙБІЛЬШИЙ ГНУЧКИЙ і ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ відлякувач в світі!

Ми зробили Град А -1000 ПРО максимально функціональним і зручним для користувача. Дивіться самі:

  • Універсальність - один замінює відразу 3 відлякувач. Відлякує всі види гризунів, комарів і комах (павуки, кліщі, мурашки та ін.). Завдяки настільки широкому спектру дії Град А -1000 ПРО буде просто незамінний в господарстві. Вибирайте один з 4-х режимів роботи і відлякуйте тих шкідників, проблема з якими на даний момент для Вас актуальна. Вам не потрібно купувати окремі прилади для відлякування гризунів і комах - Град А -1000 ПРО замінить Вам всі ці відлякувачі.
  • Регулювання потужності випромінювання для підстроювання під конкретні умови експлуатації. Тут гнучкість Град А -1000 ПРО проявляється в повній мірі. Регулюючи потужність випромінювання, Ви зможете ідеально підлаштувати його під розміри приміщення, яке захищається. Якщо приміщення невелике, знижуйте потужність, якщо, навпаки, велика - збільшуйте. Регулювання потужності дуже зручна і в тому випадку, якщо поряд з приміщенням, де встановлений відлякувач, працюють люди. Знизьте потужність випромінювання до прийнятного рівня, щоб він не заподіював людям ніякого дискомфорту.
  • Яскравий світлові спалахи підсилюють ефект відлякування до максимуму. Град А -1000 ПРО оснащений 6-ю над'яскравих світлодіодів, які утворюють потужний світловий потік. Світлові спалахи виникають не спонтанно, а за спеціальним алгоритмом, який в ході проведених експериментів показав найбільшу ефективність. Т.ч. разом з ультразвуковим випромінюванням світлові спалахи надають максимально сильний вплив на всіх гризунів. При бажанні світлові спалахи можна відключити.

(картинка збільшується при натисканні)
(картинка збільшується при натисканні)

УВАГА! Ми з усією відповідальністю заявляємо, що приладів, аналогічних за характеристиками Град А -1000 ПРО, в світі не існує! Наша розробка має МАКСИМАЛЬНО МОЖЛИВОЇ потужністю впливу і унікальною гнучкістю у використанні, забезпечуючи високу ефективність роботи в самих різних умовах.

Унікальна є повторюваною послідовність ультразвуку виключає можливість звикання шкідників до дії відлякувача

Багато відлякувачі, аналогічні Град А -1000 ПРО, використовують у своїй роботі змінюється ультразвукової сигнал, щоб гризуни, що володіють неймовірною здатністю адаптуватися, не змогли до нього звикнути. Однак, Град А -1000 ПРО, на відміну від аналогів, має унікальну авторську послідовність звукового малюнка, створену на основі моделі ГРАД А-500. Звуковий малюнок не повторюється з плином часу, тому шкідники ГАРАНТОВАНО не зможуть до нього адаптуватися.

Але, в порівнянні з попередником, послідовність ультразвукових сигналів, використовуваних в режимах відлякування гризунів, була вдосконалена в ході численних експериментів. В результаті, ЕФЕКТИВНІСТЬ відлякування всіх видів гризунів стала ще ВИЩЕ.

Запатентований звуковий малюнок також дозволяє повністю виключити ефект "завмирання звуку" *. Тобто під час роботи приладу не виникає зон, де гризуни можуть продовжувати проживати. Це дає можливість використовувати в одному приміщенні кілька відлякувачів для розширення радіуса дії.
* Ефект завмирання - фізичне явище, що виникає при взаємному послабленні луни і джерела сигналу або двох джерел сигналу. В результаті цього явища виникає область тиші, тобто місце, де сигнал відсутній.

Звикнути до дії пристрою у гризунів не вийде
Звикнути до дії пристрою у гризунів не вийде

Принцип дії відлякувача

Ультразвукові імпульси впливають на нервову систему шкідників, в результаті чого вони покидають місця проживання, віддаляючись від джерела звуку на безпечну відстань (понад 100 м). Прилад може бути використаний в зерносховищах, овочесховищах, у виробничих і торгових приміщеннях, в магазинах, кафе, ресторанах, на складах, а також в побуті (на дачі, в заміському будинку, льосі, сараї).

Режими роботи відлякувача:

  1. Максимально ефективний проти гризунів. В даному режимі прилад використовує для відлякування шкідників весь спектр частот, тобто звукові і ультразвукові хвилі. Цей режим, особливо при використанні максимальної потужності сигналу, дозволить в найкоротші терміни і з високим ступенем ефективності позбутися всіх видів гризунів. Однак, коли відлякувач працює, людське вухо сприймає видаються їм звукові частоти. Тому цей режим не рекомендується використовувати, якщо поруч з включеним приладом постійно перебувають люди.
  2. Безшумний проти гризунів. Прилад використовує для відлякування тільки ультразвукові хвилі, нечутні людиною. В цьому режимі прибрана звукова складова сигналу, тому під час роботи Град А -1000 ПРО не заподіює ніякого дискомфорту людям. Можна спокійно встановити відлякувач в приміщеннях, де проживають або працюють (наприклад, на підприємствах харчової промисловості) люди. Ефективність відлякування гризунів трохи нижче, ніж в першому режимі, проте свою роботу Град А -1000 ПРО буде виконувати на всі 100%.
  3. Відлякування комарів. Призначений для захисту приміщень від проникнення комарів. Просто виставте відлякувач у вікно - і жоден комар до Вас в будинок не залетить.
  4. Відлякування комах. Якщо у Вас вдома оселилися мурахи, павуки, моль блохи і ін. Докучливі комахи, використовуйте цей режим, щоб позбутися від них.

Область застосування:

  • У приміщеннях. Прилад можна використовувати на тваринницьких і птахівницьких господарствах, на овоче- і зерносховищах, на складах, заводах, фабриках, в будинках відпочинку, ресторанах, магазинах, на турбазах і т.п. Можна застосовувати для охорони тунелів, ліфтових шахт, ангарів, підземних комунікацій і коридорів. У побутових умовах: для захисту дач, будинків, квартир, погребів і підвалів.
  • У приміщенні з орієнтацією на вулицю. При необхідності охорони відкритих ділянок (садів, городів, полів, плантацій, виноградників) прилад може бути встановлений в приміщенні біля вікна, в напрямку ділянки.

Відлякувач "Град А -1000 ПРО" не вимагає спеціальних знань при установці і використанні. Достатньо ознайомитися з інструкцією із застосування, встановити пристрій відповідно до рекомендацій і включити.

Технічні характеристики:

Значення Габаритні розміри, мм 109х65х25 Вага приладу, кг 0,095 Вага упаковки, кг 0,47 Напруга живлення, В 12 Вхідна напруга, В (при роботі від зовнішнього джерела живлення) 12-20 (можна живити, наприклад, від автомобільного акумулятора) Максимально споживаний струм, мА, не більше 100 діапазон робочих частот, кГц 4-72 Діаграма спрямованості випромінювання кругова Звуковий тиск (на відстані 1 м), дБ, не більше 110 Площа дії 1000 м 2 Експлуатація: діапазон робочих температур, ° С від -40 до +85 відносна вологість при 25 ° С,% до 98

Комплект поставки приладу:

  • відлякувач гризунів "Град А -1000 ПРО";
  • адаптер живлення від мережі 220 В;
  • гарантійний талон;
  • лист багаторівневого контролю якості на виробництві;
  • упаковка;
  • Інструкція з експлуатації.

Термін служби - більше 5 років.

Прилад сертифікований !!!

Декларація про відповідність приладу вимогам Митного союзу
Декларація про відповідність приладу вимогам Митного союзу

Завантажити інструкцію з експлуатації .pdf [340 Кб]

Що нового в відлякувачі ГРАД А -1000 ПРО?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама