Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити відлякувач гризунів ГРАД А-500 з доставкою

  1. Спалах нової смертельної інфекції поширюється гризунами!
  • генерує потужне випромінювання в чутному звуковому діапазоні;
  • ідеальний вибір для нежитлових приміщень площею до 500 кв.м;
  • унікальна звукова послідовність перешкоджає адаптації гризунів;
  • може також харчуватися від батарейок або зовнішнього акумулятора.
  • Унікальний багатоцільовий відлякувач, створений російськими вченими на основі останніх розробок. Його відмінною рисою є повна відсутність ефекту звикання і "зон тиші", в яких шкідники могли б сховатися від звукового і ультразвукового випромінювання. Однаково ефективно діє на наземних і на підземних звірів: кротів, землерийок, пацюків, мишей, інших дрібних гризунів. Кожен прилад проходить складну багатоступеневу систему перевірок якості, що забезпечує його високу надійність і довговічність. ГРАД А-500 був протестований по системі російської сертифікації. Ви можете подивитися сертифікат відповідності на прилад:

    Фахівці нашого сайту www.belton.ru звертають увагу на те, що користуватися відлякувачем "Град А-500" неймовірно просто і зручно. Прилад не вимагає абсолютно ніякої підготовки до роботи. Його не потрібно налаштовувати: просто встановіть відлякувач в місці, яке Ви хочете захистити від шкідників, і включіть його. Навіть самі живучі, витривалі і нахабні гризуни щодуху кинутися бігти. Повірте, вони не заспокояться, поки не покинуть зону дії приладу!

    сертифікат дилера
    сертифікат дилера

    Якщо на ваш сад напали кроти, якщо в гаражі, будинки або на роботі господарюють миші, якщо Ви вже зневірилися вивести маленьких ненажерливих тварюк - ми щиро рекомендуємо Вам Град А-500 Якщо на ваш сад напали кроти, якщо в гаражі, будинки або на роботі господарюють миші, якщо Ви вже зневірилися вивести маленьких ненажерливих тварюк - ми щиро рекомендуємо Вам "Град А-500"! Сучасний відлякувач допоможе захистити урожай і зберегти цінні речі в цілості.

    Функціональні особливості:

    • прилад налаштований на випромінювання унікальною є повторюваною звуковий послідовності;
    • площа впливу - 500 кв. м;
    • кілька альтернативних джерел живлення: від мережі 220В, від автомобільного прикурювача, від батарейок або від акумуляторів;
    • спрямованість випромінюваних хвиль - 360 градусів.
    Технічні характеристики:

    Максимальна площа впливу приладу:

    • при харчуванні від батарейок

    Проте 250 кв. м.

    • при харчуванні від зовнішнього джерела

    не менш як 500 кв. м. Максимальна тривалість роботи

    • від стандартних батарей харчування (ємністю 1250 мАг)

    34 дня (830 ч)

    • від автомобільного акумулятора (ємністю 55 Ач)

    764 дня (18300 ч) Звуковий тиск (на 2 м від приладу) не більше 90 дБ Спрямованість випромінюваних хвиль 360 ° (кругова) Працює в частотному діапазоні 4 ... 64 кГц Робоча напруга від 3 до 4,5 В (3 батареї ААА ) Вихідна напруга (при харчуванні від зовнішнього джерела) 3 ... 30 В Максимальний споживаний струм

    • при харчуванні від батарейок

    не більше 1,5 мА

    • при харчуванні від зовнішнього джерела

    не більше 3 мА Розміри штекера адаптера 3,5 х 1,4 х 9,5 мм Умови експлуатації:

    • допустимий температурний діапазон

    -30 ... + 85 ° С

    • допустима вологість (при 25 ° С)

    до 98% Вага (з елементами живлення) менше 120 г Габарити 105 х 58 х 18,5 мм Термін служби більше 5 років до 98% Вага (з елементами живлення) менше 120 г Габарити 105 х 58 х 18,5 мм Термін служби більше 5 років

    Де можна використовувати відлякувач "Град А-500"?

    1. Усередині приміщень: вдома, на дачі, в погребі, підвалі, на великих зерносховищах, складах, фабриках, заводах, в будь-яких виробничих або побутових приміщеннях, в ресторанах, кафе, магазинах, будинках відпочинку, на тваринницьких, птахівницьких комплексах і т. п. Більш того, відлякувач відмінно підходить для охорони від гризунів підземних комунікацій, тунелів, ліфтових шахт, ангарів і коридорів.
    2. Під землею (для боротьби з кротами) "Град А-500" рекомендується встановлювати в герметичній упаковці зі звичайної плівки. Орієнтовна глибина установки становить 10 см. Увага: не забудьте направити випромінювач всередину нори. Практика показує, що при правильному використанні прилад відлякує кротів більш ніж на 200 метрів.
    3. Можна встановити "Град А-500" в приміщенні, але направити його випромінювачем на вулицю, наприклад, з вікна дачного будиночка на сад (город).

    Чому "Град А-500" так ефективний?

    1. У гризунів не виникає ефект звикання до приладу, так як він використовує унікальну є повторюваною звукову послідовність, вивірену дослідним шляхом. Як показують практичні дослідження, адаптуватися до випромінювання не вдається жодному гризуна. Щоб врятуватися від дії відлякувача, шкідників залишається тільки покинути зону дії приладу, іншого вибору у них просто немає. Ефективність приладу підтверджується лабораторними дослідженнями:
    2. Оскільки випромінювання має унікальний звуковий малюнок, при використанні приладу повністю виключено виникнення ефекту завмирання звуку * і поява зон тиші, в яких гризуни могли б знайти порятунок від випромінювання. У зоні дії "Град А-500" гризунам дійсно ніде сховатися. До того ж, можна без проблем використовувати другий аналогічний випромінювач поруч з першим (наприклад, для розширення радіуса дії приладу і посилення захисту): зони тиші * не з'являться навіть в цьому випадку.
    3. Прилад має кілька альтернативних джерел живлення, тому Ви можете використовувати його всюди, де захочете: вдома, на дачі, в саду, в погребі, підвалі і т.п. Відлякувач підключається до електромережі 220 В через мережевий адаптер або до автомобільного прикурювача через автомобільний адаптер, але може працювати і автономно: від звичайних батарейок і від акумуляторів.
    4. Прилад випромінює звукове та ультразвукове випромінювання максимально можливої сили, яка діє в радіусі 500 кв. м. Як з'ясувалося в ході численних досліджень, подальше збільшення сили впливу без шкоди для здоров'я людей просто неможливо. Розробники досягли максимальної потужності приладу за умови його повної безпеки. Безпека приладу для людини підтверджується санітарно-епідеміологічним висновком:

    Безпека приладу для людини підтверджується санітарно-епідеміологічним висновком:

    "Град А-500" захищає від наземних гризунів (щури, миші і т.п.) і підземних шкідників (кроти, землерийки). Щоб використовувати його під землею, досить захистити прилад герметичним покриттям (наприклад, плівкою) і встановити його в нору шкідника.

    * Ефект завмирання звуку - цікаве фізичне явище, яке спостерігається, коли випромінювання і його відлуння (або інше подібне випромінювання) накладаються один на одного і не посилюють, а взаємно послаблюють свій вплив. В результаті, в радіусі дії випромінювача (випромінювачів) можуть утворюватися так звані "зони тиші", в яких гризуни не піддаються практично ніякому впливу і відчувають себе абсолютно спокійно.

    Про виробника

    "Град А-500" створений фахівцями російської інноваційної компанії i4Technology, відомого виробника і розробника наукомісткої електроніки і техніки. На підприємстві впроваджена сучасна система виробництва, яка передбачає кілька рівнів контролю якості продукції. У процесі виробництва продукції використовується виключно дорога елементна база всесвітньо відомих брендів Європи, Японії та США, без низькоякісних китайських комплектуючих. Тому продукція i4Technology відрізняється високою ефективністю, надійністю, довговічністю і користується високим попитом серед споживачів.

    Тому продукція i4Technology відрізняється високою ефективністю, надійністю, довговічністю і користується високим попитом серед споживачів

    Комплект поставки:

    • інноваційний відлякувач "Град А-500";
    • сертифікований блок живлення від мережі 220 В - 1 шт;
    • упаковка;
    • Інструкція з експлуатації.

    Прилад сертифікований!

    Інструкція користувача

    Інструкція користувача

    Спалах нової смертельної інфекції поширюється гризунами!


    Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .


    завантажити відеоролик [.Mp4 9.5 Мб]

    Відгуки користувачів

    "Град А-500" протягом трьох років проходить активні випробування в сільській і міській місцевості. Розробниками зібрано безліч відгуків, які дозволили довести відлякувач до досконалості, зробити його максимально ефективним і зручним. Наведемо деякі з них:

    У нинішньому році в селі, під ліжком помідор лежить, пристигаючі. Ми коли з села їдемо включаємо крисогон, Град А-500 (у нас два їх в підпіллі, один в передній, другий в задній перегородка там). І ось на позаминулих вихідних приїхали, знайшли миша дохлу. А в селі їх не труїли ще, та й не підуть миші так далеко подихати. Ще одну помідоріну покоцаная знайшли, і то не знай при включеному крисогоне чи ні (коли в село приїжджаємо вимикаємо їх). Взагалі у сусідів мишей і щурів неміряно (в нинішньому році особливо), все змітають на раз. А у нас все цілісіньке. Так, ефект від крисогона не відразу проявляється. Спочатку (як включиш) миша в приміщення ще заходить, потім час мине небагато зрозуміє що погано, не йде вже. А якщо втекти не встигне, так взагалі перестає думати (як тоді дохлу знайшли, вона видно зайшла, а вийти не змогла ось від голоду і здохла прям серед помідор). А на звірів розумніше прилад сильніше діє. хом'яки, щури - ці навіть і не підходять.

    Василь Ирхин,
    м Кіров

    ------------------------------

    Після збирання врожаю зазвичай картоплю кілька тижнів (дві-три) зберігаємо в сараї. Потім в льох її прибираємо на зиму. У сараї включаємо відлякувач. Ефект завжди є, правда часом бувало, що миші трохи картоплю знизу псували (підкопували під купу і гризли). В цьому році картоплю не саджали, купили в мішках. Зробили так: на підлогу поклали два колоди великих на них настил з дощок, на настил мішки. Поставили відлякувач, щоб випромінювання потрапляло в простір під настилом. Миші не чіпали картоплю взагалі, ні одну! І найголовніший ефект звичайно, що шкідники НЕ селяться.

    А щодо кротів теж був цікавий випадок. У сусідів кріт зробив хід прямо під сараєм. Відкопали нору, поклали в неї відлякувач Через тиждень шкідник пішов незрозуміло куди (метрів на 200 точно), більше не повертався. На вулиці правда, такі експерименти ми не проводили. Але люди пишуть, що якщо покласти Град А-500 в звичайний пакет і прикопати (сантиметрів на 10), то шкідники і з відкритого простору йдуть. Думаю так і є, оскільки в землі звук відмінно поширюється.

    Юматов В. А.,
    м Зеленоград

    --------------------------------

    У минулому році мишей було багато. На селі від них нікому просто спасу не було, ці тварюки так на корені весь урожай і пожирали. У сусідів за тиждень всю моркву винищили, копати пішли а копати і нічого. І мене тоді якимось дивом буквально осінило .. думаю дай крисогон в кватирку поставлю, на грядку щоб направити. Поставив. І що? Майже жодної морковіни не пропало! Вся на місці залишилася, в цілості. Не дивлячись на те, що самі невигідні умови (на відкритому просторі зверху, сила звуку менше), подіяло чудово! З двох грядок (метр ширина, сім довжина) тільки три штуки з'їли. Це стало бути, одна пристосувалася, копала нору і звідти морковіни гризла (крисогон нагорі був, з під землі, звичайно, не чути). Зазвичай-то вони зверху вгризаються, від овоча потім шкурка залишається одна (у сусідів так все і з'їли).

    Олександр Савельєв,
    Орловська область,
    село Калініне

    --------------------------------

    Останнім часом спасу немає від щурів і мишей .. ці тварюки буквально кишать всюди і жеруть, жеруть все що ніпопадя. А все через те, що зими стали занадто теплими. Навіть санепідемслужби у нас в Черноземье расклеевают по магазинах листівки попередження про те, що пацюки є переносниками лихоманки. Причому досить всього лише увійти в приміщення і німого подихати повітрям, де вони мешкали ... І все, вважай ти захворів. Тисячі хворих вже !! Я вирішив не ризикувати і купив цей отпугіватель.Нісколько не шкодую, гризунів реально стало менше. Раніше в підпілля спускаєшся, і мало не наступаєш на них. А щас нічого, навіть не видно цих тварюк. Сподіваюся що назавжди пішли ..

    Сергій Нечаєв,
    Бєлгородська обл.,
    м.Старий Оскол

Чому "Град А-500" так ефективний?
І що?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама